magi 09.03.2004 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Pomysł z zaszłego muratora. Piszacie, któreż z zakamarków waszego domku jest właśnie tym najbardziej lubianym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 09.03.2004 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Jeszcze własnego domku nie mam, prace sie opóźniają ze wzglegu na pogodę. Ale oboje z żonką i synek też pewnie się z nami zgodzi, że najlepiej nam w salonie przed kominkiem zimą będzie, a latem od słoneczka zadaszony taras osłoni, nas będący przedłużeniem tegoż salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.03.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Ja mam pare miejsc. W salonie fotel, gdzie czytam gazetki, pije kawę czy winko i pale papieroska - miejsce z widokiem na kominek i ogród, w lazience - duza wanna, i w sypialni - wygodne łózko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 10.03.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 oczywiscie ubikacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basieczka 10.03.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 1) Wieczorem - fotel (co prawda stary) w salonie.......blisko palącego się kominka, oglądając Tv lub słuchając rewelacyjnej muzyczki (na starym sprzęcie...) 2) W dzień - najczęsciej kuchnia - bo reszta jest jeszcze nie urządzona.... 3) W przyszlości - dołączy pewnie sauna - jak ją skończymy - i duża łazienka - a raczej pokój kąpielowy..... Ogólnie - bardzo lubię być w domu.....(nie lubie tylko sprzątać..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 10.03.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 PRZED KOMPUTEREM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 10.03.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Łazienka z wanną. Fotel gdzieś w kąciku ze stojącą obok lampą i małym stoliczkiem. I posprzątana, cieplutka kuchnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 10.03.2004 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Sypialnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 10.03.2004 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 W lecie taras, zimą ciepły kąt przed kominkiem lub w sypialni-ale to wizje przyszłości.Obecnie kuchnia w małym mieszkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 10.03.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Łóżko Ale zodiakalnie to ja kocica jestem, więc nic dziwnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 11.03.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Kanapa w salonie a w przyszłości fotel przy kominku a latem na tarasie. uwielbiam czytać z filiżanką kawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 21.03.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Nie mam jeszcze wybudowanego domku, ale chciałabym aby takim miejscem była sypialnia, salon z kominkiem ....a w ogóle to każdy kącik, żeby ludzie lgneli do tego domu jak do ciepłego blasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 21.03.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2004 Dom buduję w zasadzie dla ogrodu. Mieszkam w Warszawie w 85 mm mieszkaniu. Przeprowadzę się pod Warszawę do 145 mm domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 28.03.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2004 Jozia to tak, jak JA . Ale rowniez taras drewniany zacieniony markiza z kawka w reku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MICHU 28.03.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2004 Dla mnie typowego blokowicza ważny będzie ogród.A w zimie cieplutkie miejsce w salonie.No i nie zapominajcie o kuchni. Wreszcie w pomieszczeniu większym od pudełka ( tak jak w blokach) też można znaleźć przytulne miejsce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 28.03.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2004 Myślę, że będzie to słoneczna jadalnia w wykuszu z rozległym widokiem na ogród i sposobnością zerkania na salon z kominkiem. Poza tym, cóż, lubię celebrować jedzenie. Nawet gdy chrupię marchewkę... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rethman 29.03.2004 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Szezlong z dobrą książką i kieliszkiem dobrego wina - to wersja na jesień. Latem :na trawie Zimą przed kominkiem. Wiosną - w dobrym nastroju i kompanii przyjaciół i rodziny WSZĘdzie Na inne pory i nastroje : NAS troje we własnym domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piokrza 01.08.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.08.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 mnie się marzy dywanik przed kominkiem ale dopiero się wykańczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 11.08.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Ja najbardziej lubię zadaszone miejsce na tarasie z pięknym widokiem na łąki i cudowne zachody słońca. Szkoda, że niedługo nadejdzie jesień i już nie będzie można spędzać wolnych chwil na leżaku. W środku domu lubię salon, gdzie wszyscy się gromadzimy i jesteśmy razem. A tak w ogóle, to kocham ten dom i to miejsce. Moje marzenie to spłata kredytu, żeby nareszcie poczuć, że dom jest tylko mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts