Arabella 12.08.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Mój dom jest jedynie na papierze - ale myślę że w domu najbardziej bede lubiła - miejsce przy kominku i to o co mi chodzi - mój własny ogród, który będzie go otaczał. Dom jest dodatkiem do mojego miejsca na ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 12.08.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Latem kazdy zakatek ogrodu, zima kanapa w salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulinka 12.08.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 U mnie jest to stół w wykuszu w salonie. Uwielbiam przy nim siedzieć szczególnie wieczorem kiedy oświetla je lampa, patrzeć na kominek i ogarniać wzrokiem cały salon. Z przyjemnością też wyleguję się na mięciutkiej sofie. Bardzo lubię tez swoją niebieską łazienkę i naprawdę z przyjemnością tam bywam. Ogród oczywiście też zaliczam do miejsc ulubionych, choć na razie jest jeszcze niedopracownay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 14.08.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 KUCHNIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uwielbiam w niej przebywać, gotawać.... w nowym domu zrezygnowałam z gabinetu żeby powiększyć kuchnię, bo wszyscy moi zanajomi wpadjąc do mnie uwielbiają mi towarzyszyć podczas pichcenia i tu ( zamiast w salonie czy jadalni) popijamy kawusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Veronique 14.09.2009 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Jeszcze swojego domku nie wybudowaliśmy, ale mam nadzieję, że mogę się w temacie wypowiedzieć Na starym mieszkaniu zawsze jak ktoś do mnie przychodził to nasze nogi od razu skręcały do kuchni Teraz z racji tego, że kuchnia dość mała siedzimy w salonie Ale coś przypuszczam, że w przyszłym domku też kuchnia będzie dość często oblegana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rosa 11.03.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ja tak jak magpie101. W zimie też może być pięknie w ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 12.03.2010 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Jesli tylko pogoda pozwala taras i ogrod. W zimie miejsce przy kominku lub biblioteczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareczek7 14.03.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 A ja najbardziej lubię kuchnię, bo kojarzy mi się z jedzeniem, a ja kocham jeść a jeszcze bardziej gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justkaaa 15.03.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Salon, salon, salon, a w ciepłe dni taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.03.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Wyro - bo tam śpię. Zawsze się wzruszam na jego widok jak wchodzę do sypialni. A latem duża huśtawka na tarasie. Tam też lubię spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 17.03.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 W ciepłe dni taras-to najbardziej ulubione miejsce,w zimowe wieczory salon z widokiem na palący się w kominku ogień oraz wygodny fotel w bibliotece,w którego się zapadam z kolejną książką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 17.03.2010 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Moje ulubione miejsca to stol w kuchni, na ktorym stoi laptop i taras:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuna 19.03.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Moje ulubione miejsce to sypialnia z dużym łóżkiem 1,80 m szer i wysokimi szczytami . Nie uznaję łóżek gdy nie ma gdzie oprzeć nóg . Następnie biblioteka - gabinet ( około 5000 książek i przybywa , duże biurko , komputer ) ; garaż z warsztatem ; domek ogrodniczy i ogród (lubię pracować w ogrodzie) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka_n 31.03.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Jeszcze nie mieszkam , ale już wiem, że będzie tych miejsc kilka - zadaszony taras latem, zimą fotel przy kominku lub kanapa w bibliotece. Już się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 03.04.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 W czasie budowy najfajniejszym miejscem okazał się pokoik "dla Juniora". Jest z balkonem od strony południa. Zawsze jest tam przytulnie i jasno ... poza tym jest chyba najbardziej ustawny. Zobaczymy jak będzie po wprowadzeniu się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 24.06.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 moje nowe dębowe schody , uwielbiam ich zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts