proximka 21.07.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO DZIELENIA SIĘ TU ZE MNĄ POMYSŁAMI NA WYKOŃCZENIE DOMKU, A SZCZEGÓLNIE TYCH, KTÓRZY BUDUJĄ MELODIĘ. OD ROKU MAMY PROJEKT I SZCZERZE POWIEM, ŻE NIE ZAMIENIŁABYM GO NA INNY, MAM NADZIEJĘ, ŻE WY TEŻ....:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogibabu16 26.07.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 zajrzałam do Twojego dziennika - zapowiada się bardzo ciekawie. Będę Ci wiernie kibicować.Moja Melodia jest na etapie wykończenia. Komin planujesz bardzo ładny, u nas jest z cegły klinkierowej i wolę nie patrzyć do góry, żeby go nie oglądać - miałam tak zdolnego murarza, że pomimo specjalnej zaprawy do klinkieru potrafił spartaczyć kominy, powychodziły nam białe zacieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 30.08.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Czy nikt nie ma ochoty dzielić się ze mną swoimi pomysłami???. Szukam osób o podobnym guście aby pomogły mi w urządzaniu wnętrz w mojej ukochanej MELODII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts