rutinowa żona 02.01.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Pojemniczki baardzo ładne, ale cena rzeczywiście z kosmosu. Co do krzeseł to nie wiem, co by Ci bardziej pasowało, ale mnie się podoba bardziej te przydymione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.01.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Pszczółko na pewno do was będzie pasować to przydymione - bo są piękne natomiast ja wspomniałam jedynie o względach funkcjonalnych a nie estetycznych + ja mam je w jadalni. Pszcżółko moje pojemniki 3 sztuki kosztowały niecałe 40 zł, betterware Nie jesteś naiwna tylko nieuświadomiona, ja zostałam kiedy szukałam akcesori do górnej łazienki 1400 zł za kubek na szczoteczki do zębów ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 02.01.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Matko, co za ceny.. Choc ja ostatnio w jakiejś gazecie widziałam pędzel do golenia dla mężczyzn za 1200 czy 1400. Jakby mojemu męzowi było to potrzebne, to bym chyba zabroniła korzystać z tego,zeby nie zuzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.01.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 no cóż za dizajn się płaci Jak mi kiedyś będą dawać 2 mln pln za pojawienie się na imprezie to taki kupie mężowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 02.01.2012 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 (edytowane) A bo z tym nieuświadomieniem to tak jest jak się mieszka za przeproszeniem na wiosce to się "świata" niewidzi. U nas w mieście sklepów z dodatkami jak na lekarstwo. Pojemniki za 100 zl są już uważane za drogie na maksa, więc o takich za 500 czy 700 nie wspomnę. A Twoje pojemniki Venus są śliczne, ale.... stal nierdzewna. Obawiam się że zaczną rdzewieć. Mam do przypraw ze stali i niestety rdzewieją. Właśnie dlatego szukam czegoś nowego. Poczekam aż poużywasz.. A swoją drogą ktokolwiek widział ktokolwiek wie gdzie są jakieś fajne pojemniki. Najbardziej mi się marzą czarne ceramiczne w połączeniu z metalem. Ale takowych napewno nie znajdę. A na tle czarnych mugatów ładnie by wyglądało. Venus a może trzeba startować to tej wymarzonej pracy malowania gwiazd holywoodu wtedy to mężowi i mercedesa kupisz A ja to chyba w totka zacznę grać, bo podoba mi się naogół to co drogie, pewnie jak każdej z nas Co do krzesła to dalej nie wiem. Przezroczyste, bardziej zaskakujące i do każdego koloru wnętrza będzie pasować, ale z drugiej strony coś mnie ciągnie do przydymionego. Dobra raz kozie śmierć zaraz zamówie przydymione i nie będzie odwrotu:) ps. zamówiłam czarne transparentne http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/3967/siesta-krzeslo-elizabeth-black-transparent.jpg zobaczymy, teraz tylko czeka mnie najmniej przyjemna rzecz muszę za nie zapłacić Edytowane 2 Stycznia 2012 przez pszczolka m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 03.01.2012 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 (edytowane) nie wiem czy ogladacie dr house (myślę że tak ) i jest tam wiele mebli dekoracji, które bardzo mi się podoba. M.in. dzięki albo przez ten film chce mieć czarne ramki ze srebrną obwódką, tam też widziałam konsolkę którą miałam zamówić (narazie nie zrobiłam tego bo jakaś niepewność mnie ogarnęła) I tam tez wypatrzylam pewien mebel. Nie wiem czy zwróciliscie uwage na szafę, która stoi i Wilsona w gabinecie - drewno + siatka. Może ktoś was widział jak takie coś na żywo wygląda? Na allegro znalazłam coś w tym stylu: http://www.bellemaison.pl/allegro/zdjecia/kredens_eloise_02.png http://www.bellemaison.pl/allegro/zdjecia/kredens_eloise_03.png http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/20/28/03/04/2028030405 http://img04.allegroimg.pl/photos/oryginal/20/28/03/04/2028030405_2 tu trochę widać: http://house.maxupdates.tv/wp-content/uploads/2010/03/Wilsons-Ex-Wife-New-Girlfriend-a.jpg Edytowane 3 Stycznia 2012 przez pszczolka m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 06.01.2012 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 (edytowane) jestem troche mnie nie bylo. bylam w Poznaniu, ale już jestem. A jak jestem przy Poznaniu to muszę powiedzieć że byłam w TK maxxie (zachwalanym przez Venus). Wrażenia.... Było fajne krzesło i w świetnym kolorze. Wiem że zdjęcie nie oddaje jego uroku i jest zrobione trochę za blisko (niestety nie mialam jak zrobić lepszego), ale kazdy kto zna te krzeslo mysle ze moze sobie je wyobrazić. był tez fotel uszak na nóżce jak hoker. ciekawie wygladal, ale dla mnie jednak zbyt nowoczesny. oczywiscie nie moglam wyjsc nic nie kupujac. wzielam wiec jedna srebrna ramke. ogolnie wszystko juz dosc przebrane. a no i bym zapomniala mieli piękne lampy. nawet nad jedna sie zastanawialam, ale jej wykonanie nie bylo idealne wiec zrezygnowalam. dziekuje pewnej tajemniczej osobie za pojemniki. czarne jak chciala, ale czegos im brakuje. wydaje mi sie poprostu ze chyba po tych co mi się spodobaly za 700 zl zadne nie będą już wystarczająco dobre , ale na nie to nigdy sie nie zdecyduję. znalazlam tez fajny sklep w uk lauraashley.com maja przecene 50% m.in. na tapetę. jedna bardzo mi się spodobala http://www.lauraashley.com/content/ebiz/lauraashley/invt/3320199/3320199_medium.jpg a i cena ok bo po przecenie 12 funtow za rolke mysle ze na tle łóżka które wybralam ladnie by wygladalo http://www.cabanahome.com/estore/images/P/7826%20LUXE%20BED.jpg i taka kolorystyka tez by mi pasowala, bo chyba nie chce miec calego domu na szaro. zobacze co mi moja wtyka z lon odpisze, bo poczta nie bede zamawiac. przypominam moją sypialnię http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=76029&d=1316721538 a i jeszcze jedna nie wnetrzarska informacja. w Poznaniu odwiedzilam h&m. polecam odwiedzic. kupilam dla córki zimową czapkę, pasek i 2 golfy i zaplacilam za wszystko 20 zl Edytowane 6 Stycznia 2012 przez pszczolka m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.01.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 ta sypialke mam od miesiecy w swoich inspiracjach Krzeselko jest boskie...gdzies mialam takie zapisane obijane naokolo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 06.01.2012 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 domyslam sie o jakim krzeselku mowisz u mnie ta sypialnia jest przesadzona. gdzies wczesniej o niej pisalam i mialam mini wizualizajce. bedzie tak bo za tym lustrem bede miec drzwi do garderoby, a nie wyobrazam sobie zeby zamiast lustra dac co innego ta sprawa jest u mnie juz przesadzona. zastanawia mnie tylko kolorystyka. chcialm szarą, ale i tak bezie duzo szarosci wiec te brazy i beze moga tez byc tzn jak uda sie taka tepete + kolor scian podobny do wizualizacji (to cos chyba ale greige??) i ciemniejsza podloga drewniana (chociaz wydae mi sie ze z jasna chyba bedzie ladniej?). wogole widze ze tu jest konsola szklana, a ja planuje ta lustrzana wydaje mi sie ze tak bedzie ladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.01.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 ta konsolka chyba jest lustrzana, tak jak stoliki kolo lozka. No tu jest na super szaro, Ty bedziesz bezami grac, bedzie ladnie. Zawsze sie bierze cos z jakies aranzacji, nie wszystko pasi jak na zdjeciu, wazne zeby Tobie sie podobalo i zgralo, a szarosci i beze sa bezpieczne, mozna grac kolorami. Ja to poluje na taka laweczke przed lozko, najlepiej zeby byla taka sama jak zaglowek lozka ale nie wiem czy mi sie uda znalezc Chyba ze sklep w ktorym bym lozko kupowala bylby tak dobry i zalatwil mi kawalek tego samego materialu, wtedy bym byle jaka laweczke obila. Ja bede robic ciemna podloge w sypialni bo bede malowac ta co mam a mam grube dechy, szkoda cos nakladac. No chyba ze mi odbije i pociagne biala jak w calym domu. Znow ciemnej sie boje - kazde koty bedzie widac. Tak prawde mowiac najlepiej to bym wylozyla wykladzina szara (jak na tym zdjeciu, a tu sie tak robi ze w sypialniach wykladziny) i nie bedzie trzeba dywanu i desek widac, z drugiej strony wykladziny to lapacz kurzu a jak sie zaplami to bol jak sie nie dopierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 06.01.2012 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 no masz rajce lustrzana jakos do dzis beze do mnie nie przemawialy. w obecnym mieszkaniu mam bezowy pokoj, maz wybral taki kolor ze wiecej bezow nie chcialam ale jak zobaczylam kolor tapety to zdanie zmienilam. bo dala bym na scianach ten ciemniejszy z wzorków, ktory typowo bezowy nie jest (przynajmniej na moim komputerze, wogole ciekawe jak ona na zywo wyglada??) o a moze macie w kanadzie salony laury ashley?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.01.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Laura Ashley jest jest, jak najbardziej i to duzo sklepow. Tak samo jak Was Maxx tyle ze tu sa pod innymi nazwami. Ale Laura tak samo i jak mialam kiedys mieszkanie na brazowo/bezowo to wlasnie od niej mialam duzo mebli. Ale to bylo jakies 5-7 lat temu. Teraz u mnie czas na biel. Reszte kolorow przeszlam haha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 09.01.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 muszę wybrać klamkę do okna i to jak najszybciej. kolor napewno srebrny. zastanawiam się nad wzorem. mam do wyboru 3 tylko albo aż http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQUNsANR34Qf6tzujXG9sfDeIcA3c_mL61cb_eBx-T5PQ0YrlY6nBjh-A-LUA http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR9IvYDDAQgGZrEj9wBpWH7UVLrbUxUhjYmwjKdAHDhumcTJed5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 09.01.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 (edytowane) http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSKFoCKKyJz6_iWHSsr9gvAcKcU9mlj-pfrtSchX4R70TCXRS46 jeszcze 3 obok siebie http://www.oknonet.pl/img/produkty/maco_917879d835.jpghttp://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuufpwHd9kZ1pOJ9cT-PIvFpJR07szPmDdXSCS9gR6EfKf2LU Edytowane 9 Stycznia 2012 przez pszczolka m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.01.2012 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 No ciezka sprawa bo to juz chodzi o osobiste upodobania. Mi sie podoba bardziej kwadraciasta Ale jesli masz bardziej klasycznie w domu to pewno bardziej szpiczasta pasuje? Kurna nie wiem...a bedzie je widac czy za firankami? A Ty co wybralas? I czy juz masz swoje krzeselko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.01.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Pszczółko zdjęcie ze wszystkimi - środkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 10.01.2012 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Też jestem za środkową z pierwszego zdjęcia, czyli pierwszą z drugiego, czyli kwadraciastą . Dla mnie ponadczasowa i jak mi się gust zmieni to dobrze będzie pasować do nowoczesnego wnętrza. Kurcze a mąż chce pierwszą, zaobloną. Jakoś ona mi się nie widzi, niewiem. Muszę go przekonać. To tylko klamki - tak mówił parę dni temu więc mam nadzieje, że nie będzie stawiał oporu Ma też zdjęcia okien, co prawda słabej jakości ale wstawie jak mi je prześle . Zostało już niewiele do zapłaty, więc mam nadzieje na stosunkowo szybki montaż. A w oknach to będzie różnie, bo i firanki będą, a w niektórych może i nic Co do krzesełka, to dopiero wczoraj zapłaciłam, dostałam e-mail ze zlecono kurierowi wysyłkę, więc albo jutro, albo po jutrze będzie Nie polecam zakupów w sklepie MIXELECTRONICS. Nie chcą przyjąć reklamacji - nie będę się rozpisywać co i jak, ale zbywają klienta w tej sprawie. Musiałam do federacji konsumentów pisać. Nie kupujcie tam, jak macie wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 10.01.2012 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 (edytowane) A i jeszcze pokażę Wam piękne lusterko. Zdjęcie nie oddaje jego uroku ale naprawdę jest super, dobrze wykonane. Nie wiem czy niklowane czy chromowane. No i na zdjęciu wydaje się małe a miało pewnie z 40 cm. Cena.... 245 zl. Wysoka, ale jak na jego wygląd i wykonanie to jeszcze do przejścia. Na drugim zdjęciu ramka z TK maxx, którą ostatnio kupiłam. W sumie nic nadzwyczajnego, ale akurat takiego wymiaru potrzebowałam a za 12 zl zal bylo nie wziąść. Teraz szukam większej srebrnej, ale szerokiej. Edytowane 22 Marca 2012 przez pszczolka m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 10.01.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 klamki zamówione udało mi się przekonać męża na te kwadraciaste wybraliśmy kolor chrome look czyli te srebrne błyszczące. mam nadzieje ze się uda bo mąż wczoraj rozmawiał ze stolarzem o tych okrągłych, a niedawno wysłaliśmy smsa ze chcemy inne. wątpię jednak ze juz zamówil dla nas te okrągle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.01.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Niunka juz w oprawce A takie lusterko - od pol roku usiluje przekonac mojego M ze takie jest nam koniecznie potrzebne do lazienki w PL - tu nie mam miejsca, ale tam mam okno i chce na parapet walnac. A on uparcie twierdzi ze mu sie nie podoba. I bede musiala poprostu sama go kupic. I przekonac go ze mu sie podoba. Sliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts