mania1220 20.03.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Dziekuje :) bo ja swoje dopiero w sierpniu zobacze. Mowisz ze zarysowane? ale jak jest antenowe to jak popdlaczasz kable to widac nie bedzie, a nawet bedzie gdzies za szafka. Paluchy mowisz hmmm...niedobrze. Trudno, trza bedzie ze szmata latac. Wazne sa ladne jak mowisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 20.03.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Delikatnie tak naprawdę jak frontem spojrzysz to nie widać, tylko jak się przyjrzysz. No ale ja upierdliwa jestem i jak płacę za nowe to takie ma być a nie macane Nawet zdjęcia zrobiłam, ale telefonem kiepsko mi wyszły. W dzień zrobię i wstawię. Są dość ciężkie, wyglądają solidnie, same pstryczki błyszczące. Przyłożyłam do ściany w miejscu gdzie mam w mieszkaniu białe to bez porównania. Mąż zobaczył to odrazu było: zamontujemy je tutaj Do Twoich barcelona to się pewnie nie umywają, ale ja jestem zadowolona. Jedyny minus to gniazdka mają w środku obudowę plastikową, wiedziałam o tym i wiem że musi tak być. Jednym zdaniem dla tych którzy czytają: śmiało możecie kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.03.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Pszczolka jaka moja barcelona??????? Jedyne jakie mam drugie to na gore ale barokowe. Tak wiem ze gniazdka sa plastykowe ale ja takie wole. Ja sie pradu boje. Bym zawsze sie bala (pewno bezpodstawnie ale juz tak mam i nie wyjdzie to ze mnie) ze mnie popiesci jak bede cos wtykac. Z plastykiem smialo wsadze. A powiedz mi te dzwignie sa metalowe czy opryskane jakas farba?? Bo gdzies czytalam ze ktos kupil ale ze pstryczkami nie z dzwigniami jak nasze i mu farba zlazla z tych pstryczkow Wiec ciekawa jestem jak z dzwigniami. Noz kurna....wiecej i szybciej sie dowiem od Ciebie niz od szwagra ! (nadal nie dostalam zdjec karniszy ani tapety! tak jest cos go prosic, az zapomnialam ze kupilam). Please please wstaw fotki jak zrobisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.03.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Pszczółko a tapeta jak? Twoje włączniki to macałam w jakimś LM lub Casto. Sama piszczałam, że chcę, wydawały się porządne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marienka 21.03.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Tez jestem ciekawa tych pstryczków, chyba musze sie im blizej przyjzec:) choc u mnie do tego etapu jeszcze daleko, ale chyba watro juz zrobic rozeznnie poki mam czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 21.03.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Tapeta jest ale u rodziców, jeszcze nie przywiozłam. Muszę po nią samochodem jechać czyt z mężem, a to pewnie trochę potrwa. Maniu te Twoje pstryczki z Paryża nie nazywają się barcelona ??? Coś pokręciłam. A pstryczki są metalowe. Jest tak że obudowa to stal szczotkowana, a sam ten pstryczek jest metalowy błyszczący. Maniu obiecuję wstawić zdjęcia jutro. Dziś miałam cały dzień gości i nie zrobiłam. No i prześladuje mnie fatum kanalizacyjne. W sobotę pękła nam rurka od wody i do wczoraj nie miałam wody w kuchni, a dziś rano zapchała się rura w łazience i woda z wanny i zlewu nie spływała. Jakby tego było mało to jeszcze syfon od wanny się rozwalił. Na szczęście już jest dobrze i mam nadzieje, że to koniec przygód wodno-kanalizacyjnych Jak jesteśmy w tym temacie to w poniedziałek wkońcu wchodzi hydraulik na dom:) Marienko nigdy nie jest za wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.03.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Nie ma sprawy, nie spieszy mi sie Uspokoilas mnie. Bo jakby bylky spryskane farba jak pstrykowe i mialyby zlezc po czasie to bym zadowolona nie byla. Moje sptryczki z Paryza to baroque sie nazywaja. I sie bardzo wkurze jak tam bede w lipcu i sie okaze ze ich nie ma...tfu tfu..nie zapeszam, ale na stronie ich nie pokazuje Przygody faktycznie mialas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 21.03.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Mam kochanego męża. Muszę wam to ogłosić. Zgodził się na mój odpływ liniowy: advantix vario viega. Właśnie zamawiam. Do odpływu muszę dokupić ruszt. Info podawane na końcu . Dobrze że zauważyłam, bo 2 raz musiała bym zamawiać. Zastanawiam się tylko czy stal chromowana czy szczotkowana. A chodzi o ten wąski paseczek w środku. http://toplazienki.pl/data/gfx/pictures/large/6/1/5116_2.jpg?249361 Maniu lampki narazie nie dostanę (nie wiem czy pamiętasz, miałam dostać na urodziny) więc real foto nie będzie. Dostanę na urodziny odpływ liniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.03.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 No pewno ze pamietam Trudno, nie bedzie - ja bym wolala ten odplyw ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 22.03.2012 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 (edytowane) Baroque nijak ma się do barcelony Skąd ona mi się wzięła ??? Nie mam pojęcia. Maniu zębami sprawdzałam, brzęczą więc musi być pstryczek metalowy. A oto zdjęcia I jeszcze cały komplet, który zamawiałam, ale zdjęcie robione wieczorem więc wyszło żółto. To pierwsze bliższe rzeczywistości. Co do moich przygód to powiem coś jeszcze. Jak w sobotę pękła mi ta rurka w kuchni strasznie spanikowałam. Pod zlewem mam przedłużacz i są podłączone do niego lodówka, piekarnik i zmywarka. Woda lała się na niego, a zawór do odłączania wody nie chciał się przekręcić. Już widziałam jak mnie prąd razi. Musiałam korki wyłączyć, a mąż odłączyć wodę w całym mieszkaniu. A lampki nie odpuszczam. Będzie w dalszej narazie bliżej nie określonej przyszłości. Teraz idę spróbować ponegocjować cenę odpływu. Może ktoś choć parę groszy opuści no i dziś zamawiam, bo mi się mąż jeszcze rozmyśli Edytowane 22 Marca 2012 przez pszczolka m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 22.03.2012 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Zobaczcie co znalazłam na westwingu. Rzadko widzę tam ciekawe rzeczy a dziś jeszcze kilka innych fajnych znalazłam http://www.westwing.pl/images/P/DE12ARD3-121_middle.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.03.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 eee.....ta konsola (?) jest kosmiczna Pstryczki elektryczki eleganckie, aż żałuję, że mąż uparł się na B.Kwadrat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 22.03.2012 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Kosmiczna Wiesz jak to jest, żaden argument mnie nie przekona że ble No ale u mnie nie zagości bo narazie inne rzeczy muszę pokupować. Mój też nie bardzo był do nich przekonany, a napewno sam by ich nie kupił. W sumie to nawet za bardzo go o zdanie nie pytałam. Powiedziałam że znalazłam włączniki pokazałam i tyle. A że cena wporządku to nie marudził za bardzo. Dardurko zaglądasz jeszcze? Potrzebuję od Ciebie info, bo też masz schody na stelażu metalowym. Wycenili nam sam stelaż bez barierek na 5800. Nie wiem czy to dużo czy mało? Liczyłam jednak na mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.03.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 mój marudził, bo w ofercie nie mieli tych wszystkich kombinacji do internetu, tv itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 22.03.2012 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Venus ty chyba dobra jesteś w negocjowaniu cen. Powiedz jak to robisz? Podajesz swoją cenę? Mi odpisali że mogę negocjować od 10 szt., a inni że cena ostateczna. Maniu zapomniałam dodać że moje włączniki to stal szlifowana. Niepamiętam które ty brałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.03.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Pszczolka ja tez szlifowane :) Powiedzialam M ze sprawdzalas zebami, sie usmial I mowi - jak to, dziewczyny z Muratora Ci sprawdzaja? mowie ze tak, bo od jego brata sie nic nie dowiem . A wiem czemu Ci sie z barcelona pomylilo...czytalas u mnie ze mielismy leciec przez Barcelone do PL, ale ze ja chcialam dokupic pstryczkow to lecimy spowrotem do Paryza Wielkie dzieki za sprawdzenie , juz jestem spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 23.03.2012 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Maniu nie ma za co:) Zamówiłam odpływ, z listewką błyszczącą. Będzie w poniedziałek, najpóźniej we wtorek Teraz zastanawiam się nad deszczownicą. Narazie nie mam pojęcia co chcę. Nawet nie wiem czy ścienną czy sufitową (które lepsze, czy to tylko kwestia estetyki?), czy pod czy natynkową? Ktoś coś wie na temat deszczownic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.03.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Zaglądam, zaglądam, odp. u siebie - dużo! A co to za pstryczki? Ile kosztują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 23.03.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Znalazłam Na allegro nawet są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 23.03.2012 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 a już widziałam i wiem wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts