zosik 07.05.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Kochana ja jestem tu codziennie Umywalki śliczne! A kibelek... ja bym dała coś pośredniego, ostatni i przedostatni mi się podoba - jeśli nie chcesz pchać się w retro. Ja bym się nie pchała Klasyka to całkowicie nie moja bajka, ale to wiesz Chciałaś głosu to masz A stojące wszystkie ładne Ale ostatnie i mi się kiedyś w oczy rzuciły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.05.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Pszczółko a w jaki sposób chcesz mieć w górnej łazience lustro do sufitu? Chyba że skośnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 07.05.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 No, no, ale u Was się dzieje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 07.05.2012 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Wiem Zosik, że ty całkowicie nie klasyczna, ale każda opinia się liczy, żebym sobie mogła obmyśleć co i jak Wiadomo decyzję i tak sama podejmę, a potem mnie mąż za nią ochrzani Nie chce iść w retro, bo dom nie będzie retro. Też obstawiam chyba coś pośredniego do tej dolnej łazienki. Z górną nie mam takiego problemu, ale ta dolna jakaś problematyczna dla mnie jest. Nic w niej nie jestem pewna, nawet stelaży (jak widać) mam kilka opcji, nie mówiąc już o bateriach. Ze wszystkim do niej się miotam. Venus tak do skosu. Nawet go trochę rozszerzyliśmy na całą ściankę a nie jak było do połowy, bo głupio by wtedy to lustro wyglądało. Agusia właśnie mało się dzieje . Dziś tylko rano po długim oczekiwaniu wszedł hydraulik, i zachciało mu się stelaży do wc. Mąż o 9 jak poparzony dzwonił bym szukała, więc szukam. Na zakupy nie trzeba mnie długo namawiać Szkoda tylko, że jak parę tyg temu pytałam czy będą potrzebne powiedzieli, że nie. Jestem jakoś sceptycznie nastawiona, co do tego że uda mi się załatwić je w tym tyg. Chyba też zaraz po muszlach zamówię prysznic, bo mi się wydaje, że to też istotne jaki będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 07.05.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Stawiała bym na Flaminia sprint albo Artceram jazz, pasuja i do retro stelażu i nowoczesnej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 07.05.2012 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 dziękuję za opinię to jeszcze flamina bokiem http://p.alejka.pl/i2/p_new/28/31/flaminia-sprint-bidet-stojacy-z-mocowaniem-bialy-sr217_0_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 07.05.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 a stelaż najbardziej ten półokrągły mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 07.05.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 (edytowane) po dniu rozmyślań mam dwa typy do dolnej łazienki- do tego stelaża http://clearwater.com.pl/galerie/b/burlington-victorian-reg_460.jpgroca gaphttp://image.ceneo.pl/data/products/12209989/f-roca-gap-a347477000.jpghttp://203.145.50.198/idl/media/idlcom/2011/feb_2011/gap/gap_hero.jpgartceram jazzhttp://santehnika-online.ru/upload/iblock/9e4/ArtCeram%20Jazz%20JZ03_1.jpghttp://www.homelux.pl/shop/3869-3165-thickbox/umywalka-jazz-70x48-artceram-jz19.jpg Edytowane 7 Maja 2012 przez pszczolka m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 07.05.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Zosik mi też wpadł najbardziej w oko ten półokrągły, ale nie wydaje Ci się on najbardziej retro z nich wszystkich? Stelaża jeszcze nie wybieram (mąż nawet nie wiem o planie ), ale muszę pod niego kibelek wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 07.05.2012 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 do gornej lazienki roca gap http://203.145.50.198/idl/media/idlcom/2011/feb_2011/gap/gap_hero.jpgiarea ceramica tondahttp://swiatlazienek.com.pl/galerie/a/area-ceramica-edge-tonda_33933.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 07.05.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 A to prawda Kibelek ten 1, bo ma tak samo zaokrąglone kanty jak umywalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 08.05.2012 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 (edytowane) Właśnie też tak widzę, ale ten drugi ma podwójną deskę, która lepiej jakoś mi pasuje. Chyba wezmę i jeden i drugi, jeden pójdzie do dolnej, drugi do górnej łazienki, a czas na decyzję się wydłuży I jeszcze czy Roca to w miarę dobra firma? Czy ktoś wie jaki odcień ma kolor pergamon????? Biały z odcieniem beżu czy mój monitor przekłamuje? Edytowane 8 Maja 2012 przez pszczolka m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.05.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Pszczółko jeżeli nie chcesz pójść całkiem w retro to mieszaj, hipernowoczesne z retro np. nowoczesna muszla ale retro chromowane kurki. Będzie super, klasycznie i ze smakiem. Kochana na czas pracy hydraulika konieczne są stelaże, prysznic nie. Wystarczy wiedzieć co gdzie ma być, w którą stronę skierowana bateria itp. Natomiast odpływy liniowe są potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 08.05.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 ale odpływy Pszczółka już ma to głowa spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 08.05.2012 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 ano mam nawet na budowę już pojechał. Prysznic chce zamówić bo zdecydowałam się na podtynkowy, chyba z deszczownicą z sufitu. Zresztą mąż mówił, że zamawiać to zamawiam Przed snem zrobię przegląd bo teraz siedzę nad czymś innym tzn nad stelażami. Myślałam, że to będzie banalny wybór, ależ byłam w błędzie. Jestem zielona jak trawka na wiosnę, symbole nic mi nie mówią. Jedyne co wiem to, to że geberit albo grohe. A jeszcze przyciski muszę do nich wybrać... Mąż cwaniak, prosiłam by się zorientował co i jak ze stelażami to tyle mi powiedział że do zabudowy lekkiej. Bardzo pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 08.05.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Wybierając między stelażem geberit a grohe to moim zdaniem masz dwie opcje: 1. jeśli przycisk jest Ci obojętnie to wybieraj aktualnie tańszy stelaż 2. jeśli przycisk ma znaczenie to wybierz przycisk i wtedy wyjdzie Ci czy to grohe czy geberit Gdy ja kupowałam stelaż to akurat grohe był tanszy. W promocji był (chyba nadal jest) z jednym konkretnym przyciskiem, który nam spasowal, więc padło na grohe. Mimo,ze Twoje inspiracje to nie moje klimaty, to jakoś strasznie lubię je oglądać i jestem bardzo ciekawa jak Ci to wszystko powychodzi Moim zdaniem roca to dobra firma. Moi rodzice od 10 lat mają w jednej z łazienek miskę sedesową i umywalkę roca i bardzo są zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 08.05.2012 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Oj rutinko pewnie, że ma znaczenie Ale i w jednym i w drugim jestem w stanie coś wybrać więc kieruję się tym razem jakością itp. Poczytałam i zadecydowałam geberit 111.320.00.5 Każdy wie jak stelaż wygląda ale co tam wkleję dla pamięci http://www.in360.pl/Image.ashx?Filename=26441_O2.jpg&ProducerName=Geberit&Size=500x500 Jak mąż nie będzie miał ale to zamawiam 2. Cena coś ponad 600 zl (niby promocyjna) więc może być. Rutinko cieszę się, że zaglądasz i sama jestem ciekawa co mi wyjdzie. Cóż jak będzie lipa to będę płakać. Jak coś spieprz... to trudno za jakiś czas się zmieni. Ważne że będzie po mojemu. Przyciski też wybrałam, ale narazie to tajemnica Zdradzę jak sklep rozwieje moje wątpliwości. No a teraz kolejny dylemat to prysznic. Mów sobie: będzie łatwo, będzie łatwo, będzie łatwo.... dokonać wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 08.05.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Tak, na pewno będzie łatwo A masz już jakieś prysznice na oku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.05.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Pszczolka i tak Ci pomogl ja to nawet nie wiedzialam ze sa do zabudowy lekkiej i podtynkowej. A kibelki fajne. I tez czekam na ten prysznic. I na przycisk….bo sama oszalalam na punkcie jednego ale wtedy sie mi rozwali koncepcja kibelka chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 08.05.2012 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Na prysznic opcji nie mam, no oprócz tego że nie chce zbyt retro i zbyt nowoczesnej. Zanim wybiorę muszę się dowiedzieć czy do tej umywalki mogę dowolny kran zamontować. Dziś mi się już nie chce szukać, jutro wrzucę tradycyjnie kilka typów. Maniu a stelaże wszystkie są podtynkowe. Tylko że dzielą się na do zabudowy ciężkiej i one są obmurowywane, i do zabudowy lekkiej czyli obudowywane kartongipsem. Po moim przycisku nie oczekuj za wiele chcę bardzo prosty, minimalistyczny w obydwu łazienkach ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts