Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jak wykończyć dom w mirabelkach

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja nie mogę. To niedlugo dojdzie do tego że lodówkę będziemy musieli sami sobie złożyć:evil:

Rozumiem jakbym miała klosz do niego domontować, ale nie 100%. Mam 3 rodzaje kabli, które nie wiadomo gdzie trzeba powkładać i potem ze sobą jeszcze połączyć, oczywiście bez instrukcji. Ale za to firma dołączyła rękawiczki, żeby śladów na metalu nie zrobić :p

Ja nie mogę. To niedlugo dojdzie do tego że lodówkę będziemy musieli sami sobie złożyć:evil:

Rozumiem jakbym miała klosz do niego domontować, ale nie 100%. Mam 3 rodzaje kabli, które nie wiadomo gdzie trzeba powkładać i potem ze sobą jeszcze połączyć, oczywiście bez instrukcji. Ale za to firma dołączyła rękawiczki, żeby śladów na metalu nie zrobić :p

Ho, ho, ale super firma:) Podaj nazwę dużymi literami:)

Venuska ciężko idzie tzn z czasem się nie wyrobię. Rozpoczynam działalność od 1 lutego, ale wciąż czekam na regon. Ach te urzędy :sick: Grafik ciągle pracuje nad stroną, nie mam jeszcze wszystkiego towaru jaki bym chciała (z tym zejdzie najdłużej), ale mam facebooka ;) http://www.facebook.com/pages/Lets-Bake/390434344383017?ref=ts&fref=ts

A najgorzej że moja córka miała w przedszkolu wypadek, musiałam ją stamtąd zabrać i szukać nowego przedszkola. Praca z dzieckiem w domu, które co chwila jęczy i coś chce nie jest najłatwiejsza.

Byli na placu zabaw i spadła ze zjeżdżalni na metalowe elementy po starych huśtawkach do których ta zjeżdżalnia była przymocowana. Rozwaliła sobie usta, koncik ust rozcięła tak że "poszerzył jej się uśmiech" i miała rozwalony policzek w buzi od środka. Miała szyte, biedulka jeść i mówić 2 dni nie mogła. Strzykawką ją karmiłam. Naszczęście już dobrze. Nic nie widać, jedynie w buzi policzek tak sobie wygląda.

No ale z przedszkola ją zabrałam, bo podejście Pań to masakra. Zadzwoniły zamiast na pogotowie to do mnie że nie mogą krwawienia zatamować, jakbym ja przez telefon mogła coś zrobić.:wtf: Próbowali całą sprawę zatuszować, a na moje pytanie o protokół z wypadku usłyszałam a po co Pani. Jednak my z mężem nie odpuszczamy łatwo i im się to nie udało.

Venuska dzięki za polubienie :)

A naprawdę się zawiodłam.

To już nawet nie chodziło o wypadek. Dziecko trudno upilnować. Ale podejście masakra. Dziecko nie chce leżakować kazali odpierać 2 godziny wcześniej. Kiedyś jesienią przychodzę, dzieci rozebrane do podkoszulków, a okna pootwierane na oścież (z 8 stopni było). Chyba Panią za ciężko było i chciały parę dni odpoczynku. I tak ciągle coś. Zresztą nawet po wypadku nie potrafiły się zachować. Zaprowadziłam na drugi dzień dziecko z opuchniętą twarzą. Strasznie wyglądała, ale mieli bal więc na 2 godz im ją powierzyłam. Zapowiedziałam że nie może jeść, ma dietę, ja przychodzę a moje dziecko w ręku ciastko trzyma:spam:

W piątek idzie do nowego przedszkola. Mam nadzieje że tam są bardziej odpowiedzialni ludzie.

• 2 weeks później...

hmm trochę mnie nie było.

Obiecane zdjęcie dywanu będzie ;) ale jak na razie to mogę powiedzieć o nim same dobre rzeczy.

Moje dziecko trafiło juz do 3 przedszkola i chyba ostatniego. ;)

A na tapecie z tematów budowlanych jest ogrzewanie. Mąż mnie namawia na pompę ciepła. Ktoś ma?

Miałam tu nie pisać o sprawach "biznesowych", ale wiem że na forum są poszukiwacze fajnych przydasi. Mam rewelacyjnego dostawcę na bombonierki, patery szklane itp w cenach również rewelacyjnych (w porównaniu do innych sklepów int połowę taniej a nawet więcej). Jakby ktoś chciał zdjęcia i przykladowe ceny mogę wysłać na priv.

Edytowane przez pszczolka m