Venus_m 12.06.2013 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 fajnie że są postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 19.06.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 No, u Was to się dopiero dzieje:) Też chciałabym już wybierać płytki, ale u nas dopiero ogrzewanie podłogowe zaczynają układać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 24.06.2013 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Agusia szybko pójdzie. Zresztą radzę Ci się już rozglądać. Ja ostatnio nie mam czasu i bardzo się ciesze że wstępne rozeznanie już miałam zrobione, bo pewnie teraz na szybko musiała bym coś szukać. Wybór w sklepach niby jest, ale jak dochodzi do szczegółów to okazuje się że odcień nie ten, rozmiar itp. Albo może być jak u nas. Płytka jest na sklepie, a przy zamówieniu okazuje się że jednak jej w Pl nie ma. A dziś jadę odebrać kolejne płytki, czyli mamy już na ściany w małej łazience i do holu, wiatrołapu, kuchni (na podłogę), czekamy na płytki podłogowe do małej łazienki. Dostałam też wycenę sztukaterii od jednej firmy. Będzie ta: lub ta Gładź została położona w ponad połowie domu. W środę przyjeżdża wkład kominkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Moim zdaniem sztukateria pierwsza optycznie podniesie sufit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 24.06.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Ha Też jestem za nią, właśnie z tego powodu no i jest jeszcze jeden. Jest tańsza prawie o 20 zł / m a przy 180 metrach, które potrzebuję robi się już różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.06.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 no to wybrane co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 26.06.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Ano przyszły kolejne płytki. Muszę się zebrać i porobić zdjęcia. A Panowie ciągle ściany szpachlują, szpachlują i szpachlują. Mam wrażenie że ciągnie się to już tygodniami Jutro mama przyjeżdża więc się zmuszę i porobię zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.06.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 03.07.2013 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Wkońcu mam kilka zdjęć. Co prawda niestety nie ze środka, ale dziś jeszcze i te zrobię. Oto mój ogródek. Żeby go zrobić wybieraliśmy ziemię i wywoziliśmy a potem nawoziliśmy czarną. Zaczątki zielnika Jak dobrze pójdzie to będziemy mieli w tym roku swoje jabłka, borówki, maliny i porzeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 03.07.2013 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Mamy też zaczątki trawy Może ktoś pamięta rozwalającą się budę budowlaną, którą mieliśmy. Po przeróbkach zaczyna wyglądać tak Przerobiliśmy też słupy w garażu A to płytki do holu, kuchni i wiatrołapu: białe z szarymi żyłkami. Chyba kiepsko widać. Do małej łazienki nie ma co pokazywać bo zwykłe białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 04.07.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Nie ma to jak podżeranie owoców z własnych czy też cudzych krzaczków Młody ilekroć idzie na ogród ogołaca całe maliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 29.07.2013 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 wkoncu znalazlam czarne płytki z białymi żyłkami nie trzeba było dale:wiggle: szukać: zień kolekcja barcelona. Zdjęcia nie wkleję bo coś nie działa. Na początku czerwca w studio szydłowski zamówiłam zestaw prysznicowy. Nie polecam. Do tej pory go nie otrzymałam. Umawiają się na termin i nie wysyłają każąc dalej czekać. Trzeba samemu dzwonić i pytać czy już zamówienie jest bo nie raczą poinformować. Kłamią, że już mają a potem się wycofują. Jeden plus szybko zwrócili kasę. Dziś zamówiłam w innym sklepie, ale niestety znów będę musiała poczekać z 3 tygodnie. Okazało się też że nie mogę zamontować włączników govena ponieważ nie mają krzyżowych. Wybrałam kolejne ale w moim kochanym mieście nie mam gdzie ich obejrzeć na żywo. Poszukuję też płytek podłogowych, glazurowanych w kolorze taupe (gładkich). Może ktoś gdzieś takie widział???? Aktualnie robimy bramę wjazdową. Co prawda wszystko jeszcze w totalnej rozsypce, ale do 2 tyg powinni skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 16.08.2013 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Dalej szpachlujemy. Tak, tak długo idzie, ale mieliśmy wakacyjną przerwę. A co się zmieniło: przyszedł kominek (szyba do wymiany bo ktoś pobił - najprawdopodobniej w transporcie). Od paru dni czekamy na montaż, ale znajomy Pan kominkowy ma sporo pracy. Po raz nty Pan od parapetów poprawia je nam. Niestety trafiliśmy na partacza. Dziś przywożą nam do domu piec. Mieliśmy z nim trochę problemów. Zamówiliśmy go dawno temu, producent niestety późno przysłał i na dodatek z podajnikiem nie z tej strony. Na domiar złego wycofał go z produkcji i był problem ze znalezieniem właściwego, a musiał być koniecznie ten. Ile telefonów po różnych sklepach wykonaliśmy Mąż wkońcu zadzwonił do dyrekcji firmy i zażądał by znaleźli gdzieś w Polsce z podajnikiem z właściwej strony, bo z ich winy otrzymaliśmy zły. Firma wywiązała się i przysłali prawidłowy Dostaliśmy też włączniki i kontakty. Jest simon ramka chrom a środek srebro.[ATTACH=CONFIG]206985[/ATTACH] Prawie skończyliśmy też budkę na opał i mamy huśtawkę. Wszystko jeszcze trzeba pomalować. Chciałam wstawiś zdjęcia ale nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 16.08.2013 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Udał się. Budka i huśtawka do pomalowania. Niestety ostatnio trochę padało. Zakładam też trawnik, a pracy przy tym ogrom. Bo wywozimy wierzchnią warstwę ziemi i nawozimy nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 16.08.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Wow, jak już u Was pięknie:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.08.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Dobrze wiedziec...bo mialam u tego Szydlowskiego baterie kupowac. Prace ida naprzod widze, kolorek domu tam widze - wspanialy. No i w ogrodku wyroslo:DSie doczekac nie moge kiedy skonczysz wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.08.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 (edytowane) Dawno mnie tu nie było, a tu proszę - jakie zmiany!!! Piękne inspiracje i piękne realizacje Czy te listwy sufitowe to Oraca? Jeśli tak, to polecam C217 - my ją mamy w salonie, jest naprawdę piękna! Pozdrawiam serdecznie Edytowane 17 Sierpnia 2013 przez monia i marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 18.08.2013 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Prace na zewnątrz idą szybciej niż w środku. Nie mam całości zdjęć jakie zmiany zaszły. Zresztą zdjęcia nie zawsze oddają rzeczywistość, ale ogrom pracy został wykonany, trzeba wierzyć mi na słowo A że praca została wykonana własnoręcznie, tak też wschodząca trawka i kwitnące krzaczki cieszą niezmiennie. Dziś rozpoczynamy malowanie ławki i domku W tym tygodniu zaczynamy wykańczać kotłownie, wstawiać piec (bo ona wstrzymuje nam dalsze prace i hydraulicy którzy ciągle odwołują wizytę). Mam też zamontowany kominek. Obudowa ma być w ciągu 2 tygodni. Monia dziękuję za polecenie. U nas już napewno będzie c 220, a to dlatego ze jest niska a szeroka. Na ściany wybrałam taką Maniu przed tym salonem ostrzegam. Kłamią na potęgę. U mnie tyle razy przenosili termin, że nie wierzę że to producent im nie dostarczał, a poprostu chyba biorą kasę od ludzi i nią obracają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 21.08.2013 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 Oto zamontowany kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 21.08.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 No, to ognisko domowe już macie, tylko je pilnować, aby nie wygasło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts