vesila 20.06.2014 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Pszczółka, dzięki za namiar na płytki, dżizas jakie one drogie, to już chyba poczekam na te tubądzina. No właśnie Pszczólka, co Ty tak dawkujesz fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 21.06.2014 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Vesi powiem Ci szczerze ze nie mam czego fotografować. Podłoga z górnej łazienki pokazana, a te docinki które zrobili nic nie zmieniają w sumie. Kibelek wisi ale jeszcze bez deski - nawet pianki nie obcieli. Pan który u nas robi przychodzi na razie wieczorami i idzie powoli. Wiem, że zaczął kłaść kafelki w kuchni (mimo że miał być później) to może będzie coś do pokazania. Tak mu się podobały, że zamiast sztukaterią to nimi się zajął W tym tygodniu przychodzi drugi więc będzie więcej roboty widać. Niedługo też wejdą Panowie na elewację. Vesi a nie myślałaś by w łazience dać zwykłe białe płytki i czarną ramkę. Nie wiem jaki masz pomysł na łazienkę, ale takie rozwiązanie jest eleganckie i ponadczasowe. Albo białe płytki ala carara a ramka z czarnych też ala marmur z białymi smugami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 21.06.2014 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 czy ma ktoś jakieś doświadczenia z piekarnikiem z funkcja pary? zastanawiam się czy warto dopacic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 23.06.2014 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Vesi poprawiam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.06.2014 01:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Piekne!! cudowne!!! przesliczne!!!!! .....ZAZDRASZCZAM i zielenieje z tej zazdrosci Oczywiscie mowie o tych na scianach bo to moj wzorek...no i czemu moj M ich nie lubi??? Tak teraz mysle ze przeciez mam swoja-moja-na wlasnosc lazienke...hmmm... No i jeszcze ten widok za oknem, nie to co u mnie...(az milo posiedziec dluzej na "tronie" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 24.06.2014 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Mania widok z łazienkowego okna najładniejszy w całym domu. Chyba rzeczywiście miło będzie posiedzieć. A dziś Panowie montują mi schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 24.06.2014 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Pszczółka cudowne płyteczki ❤ pokaż też choć kawałek schodów jak coś zamontują, ja tez w temacie schodków teraz, wiec ciekawa jestem Twoich Mania, rozwaliłaś mnie tekstem o tronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 24.06.2014 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2014 Vesi schody niestety do poprawki. Aż boję się jak przywiozą barierkę. Ma być prosta bardziej nowoczesna niż klasyczna ale i takie coś można zepsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 26.06.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Pszczółka,ale co do poprawki, to co juz zamontowane czy ta barierka??Piękne schody, faktycznie nowoczesne, pierwszy raz widzę tak licowane podstopnice ze stopniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 28.06.2014 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Vesi pewnie nie licowanie a pomalowaie, bo ja też w życiu takiego czegoś nie widziałam i nawet nie pomyślałam że można tak zrobić. Stolarz zle zrozumial meza, na szczęście już poprawione i jest tak jak być powinno, choć trochę nerwów kosztowało. Jeszcze zostało kilka poprawek i wymiana litewek przy scianie na skośne, ale to za ok 2 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.06.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Pszczolka - schody wyszly przepiekne! I naprawde wiecej nic dodawac nie trzeba! I popatrz jak to net moze wplynac na wykonczenie domu Zrobilas listwy i inspiracja barierek z netu Napewno nie mialas tego w planach na poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 29.06.2014 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Mania schody te to była masakra. Jak na razie z rzeczy które się robiły kosztowały mnie najwięcej nerwów. Ale z efektów jestem naprawdę zadowolona. Tak jak na zdjęciu nie było widać jak mocno źle wygląda pomalowanie pomyłkowe frontów stopni na biało, tak też nie widać jak całe schody wyglądają teraz ładnie. Super też wyszedł kolor stopni. Był dobierany do koloru podłogi i jeżeli ta podloga będzie mieć taki kolor to będę zadowolona. W tym tygodniu wchodzą na elewację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 04.07.2014 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 kupiłam 2 lampy do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 04.07.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 O! Kolorystyka schodów jak u mnie Świetne wyszły! I łatwiej będzie umyć pomiędzy balustradą, ja ma z tym kłopot... Arabeska Cudna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 06.07.2014 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 płytki piękne,schody proste,eleganckie i nieprzekombinowane,warte Twojego zachodu buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 09.07.2014 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 fajna czy szkaradztwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.07.2014 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Fajna, fajna i te lampy do kuchni bardzo sie mi podobają, tez chciałam kupic, ale akurat wyjechlismy do Chorwacji i mi uciekło. Ach, i schody, baardzo eleganckie, piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 10.07.2014 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 dzięki dziewczyny. sama nie wiem czy mi się podoba ta lampa. wybor plafonow jest koszmarny. te kuchenne z westwinga. Troche tanie były, ale czytałam o nich (westwingu) negatywne opinie i się trochę obawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.07.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Fakt, z plafonami jest cienko u nas a jak cos fajnego to drogie jak skurczybyk, a znasz ten lub ten plafon? Co do westwing, ja bardzo duzo u nich kupiłam, oświetlenia też, czasami zdarzaja sie produkty takiej jakości, ze pożal sie, ale bez problemu można zwrócic i kase oddaja, więc spoko, a jak Ci sie lampy nie spodobją to ja jestem chętna na jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 10.07.2014 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 vesi te lampy kuchenne są w wielu sklepach dostępne i ich cena wcale nie jest dużo wyższa. A ten pierwszy plafon znam bo go mam Kupiłam go do dolnej łazienki (bo tam też muszę mieć coś przy suficie). Nad tym drugim właśnie też się zastanawiam. Tak samo jak w tym co pokazałam i w nim coś mi nie pasuje. Miała bym mniejszy problem gdybym potrzebowała normalną lampę, ale plafony kompletnie mi nie leżą. Nigdy ich nie lubiłam. Dla mnie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts