pszczolka m 10.09.2014 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Jak kula nie była kontrowersyjna to pokarzę coś innego co zupełnie na poważnie rozważam do górnej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 12.09.2014 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Oto kilka inspiracji z moją lampą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 12.09.2014 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Widziałam też drzwi wewnętrzne zrobione przez stolarza. Musiałam zamówić mu białą uszczelkę do drzwi bo okazało się że w całym mieście nie ma. Jeżeli macie jakieś elementy ze sztukatrii które są nietypowe to po raz kolejny polecam Fastart. Zrobią wszystko. Oto baterie wannowe do górnej łazienki które rozważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 12.09.2014 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 i kolejna porcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 12.09.2014 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2014 Pszczólko Kochana dziękuję Ci za namiar na płytki,że pamiętałaś i fatygowałaś się sprawdzić,lampa kula jest elegancka i klasyczna:)nie wiem co Ty od niej chcesz,z łestem jest o tyle dobrze,że zwrot jest jest bez problemu jak nie pasuję,ta geometryczna lampa też fajna,ale za żadne skarby nie chciałabym jej myć z zestawów najbardziej podoba mi się wersja 3 i 2 w następnej porcji,buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 15.09.2014 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 Aniu nie ma za co dziękować. Pamiętam jakim problemem było znalezienie płytek z delikatnymi szarymi żyłkami. Z dużymi maziajami i owszem są ale takich szukałam kilka miesięcy. Co do karanu mam faworytów. Na szczęście górna łazienka nie ogranicza mnie tak jak dolna. W dolnej wybrane dość retro-pałacowe płytki dość mocno mnie ograniczaly. Bo płytki+stelaz+retro bateria wprowadziły by jak dla mnie zbyt dworkowy klimat zbyt odbiegający od calosci domu. Góra będzie bardziej klasyczna (ale w nowoczesnym wydaniu) wiec nawet na retro baterię mogę sobie pozwolić. Choć jeszcze nie zdecydowałam która (ale skłaniam się nad którąś z Graffa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.09.2014 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2014 a mi sie bardziej podobaja te lampy co kupilas - kule. ta gwiazda za bardzo mi sie ze swietami kojarzy...sie z choinki urwala No i jak jedna forumowiczka napisala - czyszczenie tych szybek... a z baterii najbardziej mi podeszla 3 z pierwszej paczki. Z drugiej paczki - kiedys mi sie poddobaly ale zauwazylam ze w co drugim domu sa i sie mi przejadly. Ciezki wybor jakby nie mowic, ciezko znalezc czasem cos co w serce trafia od pierwszego wejrzenia. Co z tymi barierkami - zdecydowalas jaki kolor? Moje zaluzje na pergole kupione ale nie zakladalismy, zalozymy na wiosne. Zima juz idzie nie ma sensu wiec leza w piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 16.09.2014 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Mania mi też się ta 3 bardzo podoba ale jest prawdę mówiąc dość droga. Gdyby była na poziomie cen pozostałych nie zastanawiała bym się. Z barierkami nie zdecydowałam. Dziś dopiero ma przyjechać pochwyt. Na razie zrobiliśmy slupki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 22.09.2014 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Pszczólko jak postępy prac?jaką szerokośc ma ta ramka z czarnych płytek?chodzi mi o szerokośc samej płytki,coraz piekniej u Ciebie:)tą lampę z westa ma Iw w wiatrołapie,widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 23.09.2014 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Aniu nie widziałam, bo muszę przyznać że ja nie chodzę po dziennikach. Ale dawaj linka sprawdzę Szerokość to z tego co pamiętam chyba 7 cm. Aniu jednak ja radzę (jeżeli planujesz ramkę) najpierw rozrysować na podłodze bo jak jest ramka to jest sporo docinek i może lepiej jak będzie innej szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 23.09.2014 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Oto komoda, którą kupiłam. Ze wszystkich dotąd kupionych mebli najmniej mi się podoba, ale: -jest duża, więc pod duży telewizor w sam raz -pasuje mi swoją prostotą do stylu salonu i stołu -urzekło mnie wyściełanie w niej materiałem szuflad Więc mimo, że d... nie urywa została kupiona Kupiłam też trochę materiałów na poduszki w koniczynki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.09.2014 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 aha! tez zrobisz na komodzie jak ja, bez otworow na badziewia wyscielane bo to bufet, tez tak mam w bufecie w jadalni pamietasz? super sprawa...nic po szufladach nie lata. szafeczka super, po przemalowaniu wyjdzie pieknie, sama wiesz, widzialas u mnie jak zaczarowalam stare graty. na jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 24.09.2014 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Mania nie mam pojęcia. Jeszcze za nią nie zapłaciłam i po tą to w ogóle chyba pojadę bo nie jest bardzo daleko. Ocenie wszystko chyba jak razem będzie. Zresztą z kolorami mam na bakier. Dostałam drugą sofę i co się okazało. Pomyliłam nr i dostałam w kolorze koralowym. Nic robimy jeszcze raz tą samą. Dobrze ze maz mi wybaczyl Lozko do sypialni się robi (już końcówka). Ktoś kupił na allegro moją szafę (do pokoju córki), a była genialna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 24.09.2014 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 namiar na Twoją lampę http://forum.muratordom.pl/showthread.php?218396-Oswajanie-domku-czyli-poprawianie-wszystkiego/page93&highlight=oswajanie+domku pomyślę nad tą ramką,rzeczywiśie o docinaniu to ja w ogóle nie pomyślałam;)sama jeszcze nie wiem co zrobię cały czas mam w głowie Twoją podłogę albo dywanik z vivesów...dobrze,że jeszcze mam czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.09.2014 03:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 sofka w kolorze koralowym to tak fajnie...widze takich mase na lokalnych ogloszeniach, wsie z lat 70 tych genialnie wyrolowana zostalas z szafka...a nie wiesz ze jak cos takiego jest i wiesz ze to nie masowka to trza brac? bo zniknie. Ja juz madra jestem, tez sie kilka razy za dlugo zastanawialam az w koncu nauczke mialam kurna nie pstryklas tego koralu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 25.09.2014 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Aniu dziękuję Z ramką to musisz dokładne wszystko zmierzyć. Nie wiem jak planujesz dywanik ale czy zdecydujesz się na jedno czy na drugie wszystko dokładnie najpierw rozrysuj. Ja miałam kumatych kafekarzy a z tym roznie. Żeby nie było potem tak ze przyjdzie układac ci podloge bez zastanowienia i wyjda brzydkie docinki lub kafelki np. w drzwiach czy przy schodach niesymetrycznie lub mocno pocięte na male kawałki. My kilka godzin poswieclismy na rozplanowanie. Tez musiałam zmienić plany bo ramka miała isc zupełnie inaczej, zrezygnowałam tez z ramki w kuchni bo tam musiala by być bardzo waska. Lepiej oba warianty sobie rozrysuj. Mania szafki zaluje ale tez nie miałam wyboru. Gdyby było to za mies to bym kupila a teraz niestety nie miałam budżetu. Ale nic ja uważam ze nic nie dzieje się bez przyczyny. W ikea sa tanie komody. Mam pomysl by jedna kupic i pomalować na roz i na szufladach przyczepić pinezki. była by do pokoju corki. Sciany ma cos mieta a bardziej duck egg pozostale meble biale, zaglowek lozka szary dodatki: szary, mieta, roz. Chyba zdecyduje się na takie szaleństwo Na początku przyszłego tyg kończymy wkoncu malą zrujnowaną łazienke. Kominkowi mnie denerwują na maksa. Mieli zrobić go 2 tyg temu i dalej cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 25.09.2014 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Kupilam material koniczynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 26.09.2014 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Moje materiały będą poduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 29.09.2014 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Fajna, niefajna? Zastanawiam się czy taka czy ta gwiazda do górnej łazienki (na minus tej to to że jest 2 x drozsza) W górnej łazience chce coś nieoczywistego bo mam wrazenie ze wszystko zaczyna mi się robic zbyt poważnie i nadęto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 29.09.2014 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 oooo...ta mi sie o niebo bardziej podoba od gwiazdy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts