Venus_m 07.12.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Pszczółko jodełka boska, marzę o takiej Czy mogę prosić o namiar na firmę od lampek kuchennych? Porzuciłam nieco temat, bo wyceny mnie zabijały ale 200 zł? toż to za darmo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 08.12.2014 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 venusko lampki są cudne, mam już trochę ale te sa najlepiej wykonane ze wszystkich które kupilam do tej pory, choć jedne z najtanszych.modelu nie pamiętam ale producent to argon. kupilam w sklepie e-klosz. sklep polecam ale sam producent trochę nieterminowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.12.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Pszczółko dziękuję nieterminowość już mnie nie dziwi, wykończeniówka uczy cierpliwości P.S. Teraz widzę, że te lampki już mi forumowa Narendilka wyśledziła jakiś czas temu. Nie zdecydowałam się ze względu na mocowanie oraz to, że są chromowane a nie niklowane mówisz że porządne? Edytowane 12 Grudnia 2014 przez Venus_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.12.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Baaardzo ladna podloga lampa tez. czekam na zdjecia! na obie choinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 14.01.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Puk, PUK!Hellooo, jest tu kto?Pszczolka, gdzie żeś zniknęła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 14.01.2015 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Vesi jestem. Wkońcu udało mi się zgrać zaległe zdjęcia z podłogą A co się dzieje teraz? Panowie "dopieszczają" ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 14.01.2015 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Jak ślicznie! Bywaj częściej i wklejaj więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 14.01.2015 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Pszczolka, :jawdrop:ja sie juz wprowadzam na tą Twoją podłogę, jest przepiękna, elegancka, szczenę z podłogi zbieram z podziwu i dobrze że jesteś , Manię chyba zasypało po dach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.01.2015 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2015 piekna !! nie nie zasypalo (juz sie wytlumaczylam u sie), swieta byly jak u Was - zero sniegu, mielismy ocieplenie, zielona trawka, dopiero po Nowym Roku syplo, mrozy, ale i tak nic wielkiego. Nie tak jak rok temy ze -39C na termometrach. Teraz tylko -20 . wpadam jak po ogien zeby nie bylo ze zapomnialam, jak wroce to mam nadzieje ze sie Pszczolka juz wprowadzisz? do uslyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 19.01.2015 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Co wy dziewczyny☺nie ma szans na szybka przeprowadzkę ja juz nie chce nic mówić bo ogólnie jest masakra z malowaniem. Panowie pomalowali wszystkie sufity a teraz zostały wszystkie przeszlifowane jeszcze raz. A co tam będę sobie zalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.01.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Pszczółko ale cudnie Właśnie rozważam zrobienie u nas sztukaterii, a jak zobaczyłam u Ciebie to już chyba muszę mieć piękne wybory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 20.01.2015 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Venuska przed jej zrobieniem wiele osób mi mówiło: po co, wymyślasz, tyle kasy na takie coś itp. Ale jak została przyklejona i pomalowana pierwszą warstwą farby to wiedziałam że to jest właśnie to Żadna farba, tapeta nie dała by takiego efektu. Uwielbiam ją. Mam kilka zdjęć dolnych szafek z kuchni do jutra muszę zdecydować co z gorą No i nie patrzymy na tą szparę w wysokiej zabudowie. To będzie zabudowane i będzie szla sztukateria górą. W dolnym ciągu będzie zabudowana zmywarka. Lodówka sbs. Lakier matowy (czy półmat), ale uważam że połysk też by fajnie wyglądał. Z wielkim bólem udało mi się zachować symetrię dołem (na zdjęciach może nie widać przez brak zmywarki) i chyba przez to tak podoba mi się ten układ. Gorzej z tą górą.Tam nie mam pomysłu już. Panowie poszli mi na reke nawet i nie zrobili jeszcze górnych szafek, bo po montażu dolnych miałam sobie obejrzeć i zdecydować. Tylko ze ja dalej nie wiem Edytowane 20 Stycznia 2015 przez pszczolka m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 23.01.2015 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Kuchnia ustalona. Symetrii szafek z obu stron okien nie da się uzyskać (wiadomo bo okno jest nie centralnie) więc ustaliłam że mają być tak samo jak na dole. Mam mały problem z okapem. Napewno muszę go powiesić wyżej niż standardowo, bo wydaje mi się że za nisko by był. Będzie jeszcze obudowany ale to po powieszeniu górnych szafek za ok 3 tygodnie. Panowie będę robić nam jeszcze zabudowę w bibliotece. Szukam inspiracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 25.01.2015 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Zamówiłam lampę na górny hol Zrobiliśmy też wstępny projekt biblioteki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 26.01.2015 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Gdzieś mi umknęła kuchnia. Pszczolka - cudnie , układ wydaje sie byc bardzo wygodny, to będzie piękna kuchnia Lampa do holu bardzo ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 26.01.2015 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Vesi układ jedyny możliwy. No może nie jedyny gdybym nie chciała symetrii. Wiele, wiele, wiele godzin nad nim spędziłam i inaczej się nie da Teraz czekam na górę, a potem na okap, którego obawiam się najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 30.01.2015 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2015 Pszczółko, co to za kuchnia? nie mogę nigdzie znaleźć, bardzo ładnie wyszła. Zostawiam pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.01.2015 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2015 Pszczółko cudnie <3 <3 Kochana a ja wczoraj rozrysowałam wreszcie naszą ścianę tv i widzę, że będziemy mieć baaaaaaaardzo podobnie (jeszcze nad mężem pracuję), właśnie kombinujemy nad układem dolnej zabudowy. Podłoga jest obłędna, najcudniejsza jaką widziałam :yes: jak już się wykończycie to będzie chyba najpiękniejszy dom na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 02.02.2015 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2015 Vesi dom ten sam i to i nie ma zmiłuj będzie podobnie Ja tam u Ciebie przy tej cegle widzę sztukaterię. Uważam że będzie rewelacyjnie Za podłogę dziękuję. Trochę się o nią nawalczyłam (nie tyle z mężem co z fachowcem). Na szczęście Pan się znał i dał sobie radę, bo to nie jest parkiet który o wiele łatwiej w ten sposób ułożyć. To jest deska warstwowa, którą musieliśmy nacinać i robić obce pióro. Miałam ogromne szczęście że trafiłam na Pana który podołał. Pendrak kuchnia robiona na zamówienie w lokalnej firmie. Front drewniany przerobiony z tego co mieli dostępne. Produkowali fronty z ramiakami takie jakie chciałam ale niestety płycinę mięli wypukłą (takie mydło), więc przerobili mi środek na "gładko". Front bodajrze brzoza malowana na biało w półmacie. Natomiast składali nam ją w drodze wyjątku znajomi którzy normalnie wożą meble do norwegii. Szkoda im się chyba nas zrobiło bo usłyszeli ze mieliśmy problemy z 2 firmami od kuchni i przyszli do nas. Projekt robiłam ja. Więc jak widać chyba żadna firma się pod nią nie podpisze Koszt bez blatu to ok 18 tyś, więc chyba standard. Jeszcze tylko czeka mnie montaż górnych szafek i ten okap, no i sztukateria. Zamówiłam też zmywarkę [h=1]Siemens SN66M033EU. Zmywarek jest tak ogromny wybór, że nie miałam pojęcia jaką wziąć. Ustaliłam limit do maks 2,5 tyś i wspólnie z mężem podjęliśmy decyzję.[/h] Znalazłam też żyrandol do salonu który bardzo, ale to bardzo chciała bym kupić, niestety jego cena narazie jest dla męża nie do zaakceptowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.02.2015 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Pokaż, pokaż lampę Mnie udało się przekonać męża, że jedna lampa w salonie musi być reprezentacyjna (zwykle za tym idzie także cena = wykonanie, wielkość). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts