Edybre 21.10.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 oraz 2 lampki ścienne - wiszące w sypialni nad łóżkiem http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=142941&d=1350591747 Gratuluje pięknego domu.Chciałabym się dowiedzieć co to za cudowna tapeta w sypialni??? Czy ona jest grafitowa czy czarna?I jak nazywają się te grafitowe płytki w łazience razem z My Way Noce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amigo1974 21.10.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Witaj Konradzie! Mam pytanie o te kinkiety w korytarzu i ten nad kominkiem . Czy były drogie i gdzie je kupiłeś no i czy są w nich jakieś ledy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 21.10.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 WM - centrala 520 - w salonie nie dawała rady - było zbyt ciepło ok 23 stopni Za rok jak zrobisz taką bibę to w salonie będzie 26 C albo więcej . WM nie ma w tym przypadku zadania zbijać temp. Patrz na wilgotność i komfort przebywania takiej liczby osób na takiej powierzchni . No to teraz sobie możesz wyobrazić kominek 14 KW i piękny magiczny płomień w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 21.10.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 ..........No to teraz sobie możesz wyobrazić kominek 14 KW i piękny magiczny płomień w domu Wtedy mozna zrobić bikini party Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMN 21.10.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 z mojego polecenia ów budowniczy najprawdopodobniej będzie robił płytę bratu M.A.G.-a , wcześniej też znajomy Piczmana pytał o nich ... tak więc może będzie jakaś sensowna ekipa na Podkarpaciu godna polecenia na FM Brat M.A.G.-a czyli JMN na FM:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 23.10.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Super u was. Zdolną masz żonę Ale przede wszystkim zlituj się nade mną i napisz skąd masz ten stojak na papier toaletowy??? Bo o ile dobrze widzę to podstawa jest kwadratowa. A ja na allegro stojaki z dodatkiem drewna widze tylko okrągłe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruby86 23.10.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Gratulacje coraz przytulniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 23.10.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Dziękuję bardzo Renato Jeszcze raz napiszę- jak ja Ci zazdroszczę tej tapety w sypialni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
water-sprite 23.10.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 w WC dla gości Renia zrobiła coś takiego ... sam nie wiem kiedy ... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=143702&d=1350981221 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=143701&d=1350981211 Świetny pomysł, z takiego wc goście nie będą chcieli wychodzić A poważnie to utalentowaną masz żonę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 24.10.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Wucecik śliczny sam bym z niego nie wychodził a z muzyczką to wogóle super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 25.10.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Jakie masz nastawy temperatury powietrza i podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 25.10.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 To jaką masz moc kabli? I jaką masz moc przyłączeniową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruby86 26.10.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Ciekawe jakie będzie zużycie dobowe w duże mrozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 26.10.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Wiadomo że w pierwszym roku mieszkania w domu wyniki na zużyciu w tym przypadku u Konrada i Renaty będą lub mogą być trochę pow. normy , średniej ale w następnych latach będzie tylko lepiej. Byleby prąd za bardzo nie drożał Pożiwiom uwidiom ja myslę że będzie dobrze. Duzo zależy od pogody czyli ile w tym nadchodozącym sezonie zimowym będzie dni z dużymi mrozami. A to jest zawsze loteria. Życzę ciepełka w domu i nieprzejmowania się za bardzo kWh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariwa 26.10.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 nasze gratulacje, aż nas zamurowało gdy zobaczyliśmy że już mieszkacie, a tylko 3 miesiące nie mieliśmy neta, a u Was rodzina powiększona, dom zamieszkany, "szczena" opada wszystko wygląda super, pozdrawiamy cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruby86 26.10.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 A jak u ciebie z wilgotnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 26.10.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Co to za panel prysznicowy w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 26.10.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 (edytowane) po kolejnej dobie na liczniku 197,9 zużycie 4,4 Jestem mile zaskoczony wynikiem Spodziewałem się,że płyta przyjmnie znacznie więcej kWh i wręcz się dziwie czemu tak nie jest. Czyżby kable nie grzały całej płyty tylko oddawały ciepło od razu do pomieszczenia ? skoro już piszę .... wrzucę coś i mam nadzieję że autor nie będzie mi miał tego za złe ... oczywiście anonimowo ... autor może skomentować to na PRV dostałem taką oto wiadomość KTOŚTAM musi naprawdę odpocząć i wyjechać na kilka dni urlopu w miejsce bez neta bo prędzej dostanie zawału lub znajdzie się w Tworkach,Rybniku itp niż wybuduje dom Edytowane 26 Października 2012 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 27.10.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Zapotrzebowanie na ciepło naprawdę niewielkie.. my grzejemy póki do na 18o (tzn pompa ustawiona jest na tyle stopni i włącza się kiedy chce.. jak będziemy mieli taryfę docelową to się ją poustawia) w każdym razie popracuje trochę i potem stoi.. najgorzej jak wyłączyliśmy ją i temperatura spadła po paru dniach do 15 więc nie opłaca się teraz jej wyłączać.. ale ja nie o tym chciałam.. też myślę o stacji meteo taką co by mierzyła wilgotność temperaturę na zewnątrz i wewnątrz.. wydawało mi się, że taka za 100-150zł będzie dobra.. nie myślałam nawet o tym, że mogłaby źle wskazywać.. a propo złego wskazywania.. popsuł nam się termometr za oknem i dziś wskazywał -9o a kałuże nie zamarznięte.. wiedzieliśmy, że o 6o oszukuje.. najwyraźniej oszukuje już o więcej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 27.10.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 rok temu takie temperatury +5/-5 utrzymywały się do końca grudnia, a prawdziwa zima była styczeń-luty, ciekawe jak bedzie w tym roku... ale tego to najstarsi górale nawet nie wiedzą wbrew pozorom średnie temp. praktycznie się nie zmieniają ... rok w rok mam y podobne temperatury i podobne zużycie energii w tym samym okresie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts