kostrzew 21.07.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 (edytowane) Witam, sytuacja wygląda następująco:wszystkie szafki, wraz z zabudowanym sprzętem w kuchnio-salonie są w bieli z połyskiem. Blat pomiędzy szafkami jest w kolorze śliwy (niektórzy spieraliby się, że to śliwa). Pomiędzy szafkami na ścianie dość ciemny, szary panel szklany (nie wiem jeszcze czy połysk czy mat). Problem z blatem na wysepce z szafkami, blat ten ma być biały, tylko nie wiem czy lepszy w połysku? Mam teoretycznie wybrany w macie, ale czy to się nie będzie gryzło się z szafkami? Wizualizacja:http://img842.imageshack.us/img842/4741/testfu.jpg Co o tym myślicie? Edytowane 21 Lipca 2011 przez kostrzew dodanie wizualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 21.07.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 A czemu nie taki sam jak na meblach??? Po co dwa kolory blatów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kostrzew 21.07.2011 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Wysepka będzie prawie na środku pokoju i będzie służyć również za stół z hookerami. Od strony pokoju kolor szafek na wysepce będzie w kolorze blatu tego między szafkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 21.07.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Zbyt dużo szczęścia na raz, jak dla mnie - wrzuć wizualkę, to przeniosę wątek na projektowanie i wtedy może ktoś coś sensownego wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kostrzew 21.07.2011 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Wizualizacja dodana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts