mp84 22.07.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Witam, jestem nowym użytownikiem niniejszego forum wcześniej jedynie przeglądałem dotychczasowe osiągnięcia użytkowników forum muratora, co skusiło mnie by poprosić Was o pomoc poprzez założenie tego wątku. Mianowicie przygotowuję się do złożenia zamówienia na kuchnię pod zabudowę. Odwiedziłem 7 różnych salonów meblowych zlokalizowanych w Szczecinie celem zapoznania się z ich ofertą - zarówno cenową, jak i w zakresie materiałów. Okazuje się jednak, że rozpiętość cenowa (przy zastosowaniu tych samych materiałów oraz systemów) to kwota około 8-9 tysięcy złotych (pomiędzy najwyższą a najniższą wyceną). Dodam, że niższej oferty niż 9 tysięcy nie otrzymałem, a mebli i finezji w meblach jest niewiele. Stąd pytania, czy możecie podzielić się doświadczeniami wziązanymi z salonami mebli kuchennych - które wybraliście i dlaczego oraz jaki koszt ponieśliście na same meble i ich montaż (sprzęt to inna bajka ). Oczywiście, interesują mnie również firmy zlokalizowane w okolicach Szczecina (Police, Gryfino, Nowogard itp.). Liczę na Waszą pomoc - pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
willit 06.04.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 WitamCzy udało się znaleźć jakąś firmę w Szczecinie za normalną cenę? Waśnie też szukamy z żoną firmy do zabudowy kuchni. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpilka87 10.04.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Przyłączam się do pytania. Jakiej kuchni szukacie? Ja mam wycenę kuchni (biały lakier) pod zabudowę w kwocie ok. 18 tys. już z blatem (kwarcyt) i oświetleniem LED pod szafką wiszącą.Montaż mebli 1 300 zł Jeżeli kogoś interesuje firma proszę o kontakt priv. Czy możecie polecić dobrego stolarza z wyobraźnią do realizacji projektu schodów? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola_zimna 03.04.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 To ja też się podłączę do pytania. Moja ciotka już od miesiąca szuka mebli kuchennych i nie może się zdecydować Albo może po prostu jest wybredna, nie wiem. Ale chętnie pomogę jej w temacie jeśli coś doradzicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bushido 05.04.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 A myślała już nad jakąś firmą z jakiej chce meble? Polecam jej przejść się do Ital-Pol -u. Tam jej bardzo dobrze doradzą, bo kwestia czego ona tak dokładnie szuka. Ja u nich sobie zamawiałem kuchnię i byłem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola_zimna 10.04.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 A mógłbyś podać mi jakiś namiar na nich?Adres na przykład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 10.04.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Karola - użyj Google'a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola_zimna 15.04.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Dzięki, dzięki - już znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windsurfer 18.08.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fonio 28.07.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 ikea! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ice_skater 04.05.2016 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Witam, Od pewnego czasu poszukuję firmy która wykonuje niedrogo a solidnie kuchnie na wymiar. Rozpiętość cenowa okazała się duża - od 7700 u stolarza do 15000 ( Atlas kuchnie) za ten sam projekt (zrobiony przeze mnie). Chciałabym byście podzielili się opiniami na temat sprawdzonych przez was wykonawców w Szczecinie, bo nie chcę paść ofiarą partacza. Mam na oku "meble na wymiar Andrzej Rogaczewski" który mimo taniego wykonywania mebli nie ma żadnych opinii w internecie... Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomiDkny3 20.07.2016 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 (edytowane) Może skoro szukasz wykonawcy, który tanio i solidnie wykona meble jak podsumowałeś wyżej podzielę się swoimi doświadczeniami z tego typu firmą. Wykonywałem pokój dziecięcy dla swojego syna pod znaczną presją czasu, nie mogłem Sobie pozwolić na długą i żmudną pracę. Wszystko było zrobione dokładnie i szybko wraz z pomiarem i montażem oraz sporządzeniem projektu. [polecenie od użytkownika z małym dorobkiem jest niewiarygodne] Wiesz musieliśmy wybierać z żoną grafiki, materiały, z jakich będą wykonane meble, wybraliśmy dosyć rzadki typ drewna. Sprowadzali go prawie z miesiąc, ale udało się dzięki temu, że firma ma kontrakt na wyłączność z najlepszym dostawcą drewna w Europie. Grafika z Kaczorem Donaldem wyniosła znacznie taniej, a myśleliśmy już o szukaniu specjalnego grafika albo drukarni, która podejmie się tego zlecenia. Zapłaciliśmy zaliczkę w postaci 1300 zł, sporządzono wtedy u nas częściowy montaż w oczekiwaniu na szafę z grafiką Donalda. Wszystko ogólnie razem wyniosło prawie 3 tysiące złotych, mój synek dzięki tej wspaniałej filmie posiada ciekawy pokój, w którym może dorastać. Dlatego bardzo serdecznie polecam firmę [spam] i również życzę owocnej współpracy pozdrawiam. Edytowane 20 Lipca 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plichos 11.10.2017 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2017 (edytowane) My zamawialiśmy meble na wymiar ze względu na niestandardowe wymiary kuchni, to dobra opcja, bo człowiek nie jest ograniczony w żaden sposób. W Szczecinie jest firma, która wykonuje nawet bardzo nietypowe meble -. Firma bardzo sprawnie realizuje zamówienia, wystarczy powiedzieć im jakich mebli się potrzebuje, oferują też montaż. Edytowane 14 Października 2017 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kodak 03.07.2020 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2020 Najlepsze meble w Szczecinie na wymiar można zamówić w firmie W-mebel . W sieci można znaleźć dane kontaktowe. Są w stanie wykonać wszystko a co ważne pracują tylko na najwyższej jakości materiałach i podzespołach. Wiesz za co płacisz i możesz mieć pewność, że te meble posłużą bezawaryjnie na długie lata. Wykonują wszystko niezwykle dokładnie, realizują projekty klasyczne jak i nowoczesne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts