bacardi 31.08.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 Możesz mi napisać na priv co to za firmy od rekuperacji i jakie dostaliście ceny? co do samego rekuperatora, to zastanów się nad opcją StorkAir sprowadzony z Holandii, cena nieco ponad 4tyś za nówkę sztukę kosztem gwarancji rozruchowej jest trudna do osiągnięcia na naszym rynku. Możesz o nim poczytać w moim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 02.10.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 idziecie jak burza, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 04.10.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 o kurcze, a jaki macie pakiet szybowy i profile? Też mamy okna z B. i nie wpadłem na to aby sie jakoś specjalnie przyglądać szybom... Jak elewatorzy skończą swoją prace będę musiał sprawdzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 04.10.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 A jaki pakiet szybowy?U nas jest komplet Si82 + szklenie Climatop Ug=0,5 4/18/4/18/4 (48mm), a w wielkich fixach 44.4/12/6/14/6... Po tym jak opisałaś, że wszystkie są nierówne, to zastanawiam się czy jakiś konkretny pakiet nie jest u nich felerny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 06.10.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Carolinka, ale pechozol, nawet by mi do głowy nie przyszło, że może być problem z szybami mam nadzieję, że pan M stanie na wysokości zadania i wszystko będziecie mieć ekspresem wymienione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.10.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 bardzo ładne te dekoracyjne panele, tylko mój piękny umysł od razu wizualizuje smużki kurzu na wszystkich wystających rąbkach... nie słuchaj mnie, zrób tak, żeby Tobie się podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 11.10.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Panele może mało funkcjonalne, ale fajnie to wygląda. Za to strasznie podoba mi się samo połączenie białego koloru z drewnem i ciemnym grafitem wnęki Za to przycisk jest na "grubo" :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 17.10.2013 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 nie martw się, po to się potem styro szlifuje przed nałożeniem kleju i siatki, żeby takie krzywizny wyrównać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 21.10.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 a o co chodzi z tym zwrotem za podłączenie do kanalizacji, na jakiej zasadzie to działa, bo nie wiem? :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 21.10.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 pewnie ze zwracają.bez łaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 25.10.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 apropo okien, to nie wiem czy są aż tak szerokie listwy, ale warto spróbować...My mamy standardowe listwy i też mieliśmy takie okna, przy których tynkarze dorzucili na ścianę tynku a później kazali za to słono dopłacić... :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 07.03.2014 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 09.03.2014 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 jaką pompę ciepła wybrałaś? pochwal się? (kocham swoją pompeczkę, życzę Ci abyś była równie zadowolona ze swojej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 11.04.2014 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2014 Gratuluję postępów, fajne jest chodzić po posadzce U nas 2 tyg temu zalali górę i wyglądają już prawie na suche bez wietrzenia, po rysach skurczowych na tynkach w paru miejscach jakoś boję się za bardzo wietrzyć... btw rurki były układane wg projektu? bo jakoś tak bardzo gęsto wyszło w porównaniu z naszymi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 12.04.2014 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Carolinka my tez mamy indian black na kominku.dobry wybor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 19.04.2014 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 widzę że też macie podłogówkę w garażu, czy macie może jakiś patent jak odgrodzić termicznie ogrzewaną podłogę od podjazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 19.04.2014 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Podziwiam i oglądam od samego początku , ale niestety nie załapałam się na plany parteru i góry, czy można prosić o wklejenie, proszę podać też wielkość domku czyli metraż -dziękuję Czy ma Pani wizualizacje kuchni? wydaje się być malutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 20.04.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 przede wszystkim wykonawcy nie podchodzili z pętlą za blisko bramy Jeden z ewentualnych wykonawców podjazdu mówił, o możliwości wciśnięcia wąskiego paska styro - ale nie jestem o tym, do końca przekonana - i trzeba to jeszcze będzie sprawdzić obgadać. Masz na to jakiś patent? No niestety sam szukam cały czas patentu a czasu coraz mniej U nas zostawiam jeszcze więcej miejsca od pętli do bramy, ale to cały czas beton który robi za mostek, więc trochę się obawiam aby niepotrzebnie nie ogrzewać podjazdu... Z tym że zakładam sterowanie termostatem na pętle garażową, aby grzała tylko przeciwzamrozeniowo na jakieś +5 stopni... btw czy pod wylewkę na końcu przy wjeździe dawaliście jakiś mocniejszy styropian/XPS? Czy dobrze widzę, że posadzka w garażu kończy się tuż przed uszczelka bramy garażowej? Czy tam pod bramą macie jakieś rozwiązanie przejściowe czy to tylko było odgrodzenie do wylania wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 22.04.2014 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Wczoraj nawet przechodziliśmy koło Waszej budowy na spacerku i widziałem tą "tymczasówkę". A docelowo chcecie w to miejsce dojść z brukiem czy jakieś inne rozwiązanie? Bo o ile dobrze widziałem, to na tych bloczkach opiera się uszczelka bramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 29.05.2014 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Carolinka, dziwne ze tak Cię potraktowali we wrocławskim MF-u nas kilkakrotnie zabrakło płytek nigdy nie robili problemu i chyba ze 3 albo 4 razy ściągli z Krakowa. niestety nie gratis ;-)ale płaciliśmy normalnie za płytki a nie transport z krak. do wroc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts