czuszka 15.06.2014 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 oj, ja o drzwi.pl tez mam niezbyt dobre zdanie, braliśmy od nich drzwi zewnętrzne, przyjechały zarysowane; załatwianie reklamacji niestety się przeciągało. nie było miło. Za to drzwi wewnętrzne kupowaliśmy w Budusie, bez problemu choć mój mąz i tak sam kilkakrotnie sprawdzał pomiary z zamówieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 16.06.2014 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 trochę mnie zmartwiłyście, bo własnie mieliśmy jechać do drzwi.pl zaklepać zewnętrzne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 17.06.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 W sumie to nawet wydaje mi się, że większość drzwi ma standardowe otwory montażowe czasem z opcją zmiany za dopłatą, więc to niedopatrzenie i niepoinformowanie klienta przeniosło koszty na firmę, więc chyba nie wyszło najgorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 29.10.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 carolinka, mogę polecić naszego stolarza od schodów- pisz na priv jak jesteś zainteresowana. Drzwi wewn. kupowaliśmy w Budusie na Ślężnej, nasze to Porta. ale mają też inne marki. niestety z drzwi.pl też jesteśmy niezadowoleni, ale to już chyba kiedyś Ci pisałam. Kiedy przeprowadzka? teren wokół domu jeszcze chyba macie do zrobienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 29.10.2014 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2014 Hej,my patrząc na obsługę w drzwi.pl też zrezygnowaliśmy i zamówiliśmy wejściowe w lakbudzie na tęczowej, wewnętrzne asilo prawdopodobnie też u nich weźmiemy, ale najpierw czekamy na montaż w poniedziałek aby lepiej ocenić współpracę :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 04.11.2014 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 Hej,Lakbud po montażu drzwi wejściowych oceniam OK, poszło sprawnie, panowie uważali, zrobili wszystko ładnie, chyba będziemy z nimi współpracować dalej z drzwiami wewnętrznymi... Poza tym mieliśmy pomiar drzwi wewnętrznych, mówiliśmy że mamy parę problematycznych miejsc i przysłali nam montażystę, który wszystko posprawdzał, wyjaśnił z czym jest problem i gdzie i jak można go obejść, wyglądał oto bardzo OK. natomiast wcześniej mieliśmy pomiar z drzwi.pl i panowie których było 2 spisali wszystko w 5 minut i w zasadzie poza tym nic się nie dowiedzieliśmy więcej, no może poza tym, że na górze musimy obniżyć otwory o 2 cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts