Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowanie we Wrocławiu ;)

Recommended Posts

oj, ja o drzwi.pl tez mam niezbyt dobre zdanie, braliśmy od nich drzwi zewnętrzne, przyjechały zarysowane; załatwianie reklamacji niestety się przeciągało. nie było miło. Za to drzwi wewnętrzne kupowaliśmy w Budusie, bez problemu choć mój mąz i tak sam kilkakrotnie sprawdzał pomiary z zamówieniem.

• Odpowiedzi 225
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 4 months później...
carolinka, mogę polecić naszego stolarza od schodów- pisz na priv jak jesteś zainteresowana. Drzwi wewn. kupowaliśmy w Budusie na Ślężnej, nasze to Porta. ale mają też inne marki. niestety z drzwi.pl też jesteśmy niezadowoleni, ale to już chyba kiedyś Ci pisałam. Kiedy przeprowadzka? teren wokół domu jeszcze chyba macie do zrobienia? :-)

Hej,

Lakbud po montażu drzwi wejściowych oceniam OK, poszło sprawnie, panowie uważali, zrobili wszystko ładnie, chyba będziemy z nimi współpracować dalej z drzwiami wewnętrznymi... Poza tym mieliśmy pomiar drzwi wewnętrznych, mówiliśmy że mamy parę problematycznych miejsc i przysłali nam montażystę, który wszystko posprawdzał, wyjaśnił z czym jest problem i gdzie i jak można go obejść, wyglądał oto bardzo OK. natomiast wcześniej mieliśmy pomiar z drzwi.pl i panowie których było 2 spisali wszystko w 5 minut i w zasadzie poza tym nic się nie dowiedzieliśmy więcej, no może poza tym, że na górze musimy obniżyć otwory o 2 cm...