czuszka 21.07.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 mogłam podziwiać efekt końcowy przejeżdzaliśmy obok Was, nawet chciałam się przywitac ale dzieci były już koszmarrrnie zmęczone. też spedzilismy dzień na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 22.07.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 przejeżdżałem dzisiaj obok i widziałem na żywo, ładne wykopki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 22.07.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Witam widzę że dopiero całkiem niedawno wbiliście pierwszy szpadel do ziemi:) inspiracje obiecujące zobaczymy jak to będzie w rzeczywistości pozdrawiam i życzymy powodzenia w budowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 22.07.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Karola, dawno do Ciebie nie zaglądałam, a tu proszę, budowa ruszyła:) Cieszę się i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 24.07.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 to budowa rozpoczyna się na serio gratuluję!!! co to znaczy że ziemia jest przyzwoita? badałaś grut tzn geolog badał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 28.07.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Widziałem dzisiaj wykopki, równiutko wyglądają Szkoda że nie wyszło z tą wodą, bo też stoimy teraz przed takim problemem, chyba kończy się na baniaku i prośbie sąsiadów aby go uzupełnić co jakiś czas... A wracając do elewacji sprzed kilku dni, to może odwrócić kolory? Wówczas antracytowa brama i drzwi będą lepiej się komponować z ciemną bryłą garażu i wnęką, a jasną bryłę hmmm... może lekko przełamać jakaś wstawką drewnianą lub akrylową imitacją aby nie była taka łysa? np. coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 30.07.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Pieniądze ponoć tylko złote i w róg od północy O flaszce nic nie wiedzieliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 31.07.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 bardzo zacne ławy! gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.08.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 U mnie były na ławach małe spękania powierzchniowe, ale nie pokazywały przebiegu zbrojeń, jak u Ciebie Niech to koniecznie kb obejrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 03.08.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Byliśmy dzisiaj u naszej znajomej kierbud i pokazałem przy okazji jedno zdjęcie na komórce (niestety na komórce mało widać szczegółów). Niezbyt pozytywnie się o tym wypowiedziała. Mieliście już ekspertyzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 03.08.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 O widzę że napisaliśmy w tym samym czasie, w takim razie całe szczęście że jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.08.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Carolinka, to zanim ta stal przyjedzie, ściągnij sobie z netu normy przeliczania kilogramów na metry bieżące, bo często hurtownie stosują "własne normy polskie", i u nas swego czasu Manex musiał sporo dowozić , żeby się ilość sztuk zgadzała z tą normą naprawdę polską (nie pamiętam dokładnie, ale załóżmy, że przywieźli 30, a okazało się, że z normy wynikało, że powinno być 42, czy coś koło tego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719505043 05.08.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Witam, Właśnie trafiłam na Wasz dziennik. Tymczasowo mieszkam na tym osiedlu, a dom wykańczamy osiedle dalej (działka również z UM). Pan B. wybudował nam SSO. Ogólnie byliśmy zadowoleni ze współpracy. Materiały zamawiał z hurtowni w Kiełczowie, i też było ok.Manewr spłaty kredytu bez prowizji w Getin-Noble wykorzystując zmianę regulaminu i tabeli u nas przeszedł (ale pismo złożyliśmy po otrzymaniu zawiadomienia). Trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie. PozdrawiamKasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 09.08.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 No proszę.człowiek się najprędzej z forum dowie o mężowych znajomościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 11.08.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Elegancko ma wasza ekipa.chyba nawet tv oglądają.bo widziałam antenkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 13.08.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Karola, ale żeście ruszyli. Niesamowicie szybko. Do jesieni będziesz miała SSO:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 22.08.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Super Wam to idzie do przodu U nas tez w końcu ruszyło, choć na razie idziemy jeszcze w dół a nie górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 25.08.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 A gdzie dziennik? chętnie pokibicuję nie było na to czasu, ale już jest :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 28.08.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Ładnie lecicie do przodu! Odkąd sami ruszyliśmy nie miałem nawet czasu przejechać się z synem po osiedlu i zajrzeć jak u Was idą postępy :]btw carolinka nie działa Ci link do dziennika w podpisie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 31.08.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Gdzie zamawialiście komin? Tez zastanawiam się nad czymś do kominka, w projekcie mam schiedla rondo plus, ale jako że to tylko kominek rekreacyjny, to nie wiem czy nie lepiej zrobić wariant bardziej eko... W manexie mi ostatnio zachwalali swój system, że niby ceramika ta sama co w schiedlu tylko pustaki ich i inna cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts