bacardi 31.08.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 No proszę, człowiek nawet nie wie co ma pod samym nosem :] Dzięki, podjadę sobie pooglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719505043 01.09.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 My braliśmy kominy z kom-wentu. Polecał je wykonawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 01.09.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 carolinka jestem bardzo ciekaw projektu, może też skorzystamy.no i fajne hobby małża, jak już będę miał garaż dwustanowiskowy, to też coś takiego mi chodzi po głowie :] Ka*sia zanotowane :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 01.09.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 U nas też był mały problem z upchnięciem garażu, ale jakoś go upchaliśmy, to był mój warunek nr 1 do projektu A z hobby niezła determinacja Ja niestety przesunąłem budżet hobby na "po budowie" :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.09.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 pani arch to ewidentnie "nie zaprzątała swojej ślicznej główki" zgraniem kondygnacji.... a to słup znika, a to komin oscyluje. liczę na murarzy, oni chyba jakoś mocniej po ziemi stąpają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 03.09.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Nieźle wyglądają te Wasze szalunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.09.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Carolinka, bardzo dobrze, że Twój tata dogląda budowy ja swoim murarzom też "nad głową wisiałam" - kontrola najwyższą formą zaufania! ale i tak mam wrażenie, że oni poważniej podchodzą do pracy niż architektka. grunt, żeby ostateczny efekt był zadowalający, a jakoś mam przeczucie, że będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.09.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 najważniejsze, że wyłapaliście ten feler projektu na takim etapie, że wystarczy pomyśleć, aby uniknąć tarapatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 07.09.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 co to jest na 4 fotce we wcześniejszym wpisie z fotkami ? takie kształtki z silki ? czy odpady z docinek ?? krzywym nadprozem się nie przejmuj - każ ekipie wyszlifowac szlifierka kątową - nie ma sensu dawać grubiej tynku !od zewnątrz jak mowi kierbud - klej +styro załatwią sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.09.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 też myślę, że nie ma co rozrywać szat nad tym nadprożem. ale pilnuj, pilnuj... bo jak słyszę o budowlańcach, dla których "milimetr nie miara, centymetr nie szpara", to mi się nóż w kieszeni otwiera. otóż ten milimetr gdzieś potem wyjdzie i będzie bu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 07.09.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Carolinka - ja mam takie samo nastawienie. idealnie się chyba nie da wybudować, ale jak będzie "bardzo dobrze" lub "dobrze", to już jakoś znośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 11.09.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 wyglada fajnie. gdzie robisz te kolorwanki elewacji? jest do tego jakiś prosty w obsłudze program? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 11.09.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 ta pierwsza ciemniejsza chyba ciekawiej wygląda, jak ma być maksymalnie prosta to IMHO bez jaśniejszych wcięć koło okien... zapowiada się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 11.09.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 bardzo łądnie wyglądają te szarości - ja bym tylko się zastanowiła, jak dom w różnych wersjach będzie wyglądać przy różnej pogodzie, na przykład w pochmurny dzień? żeby nie był przygnębiający, jeśli będzie za ciemny. onegdaj dyskutowaliśmy na ten temat w komentarzach u Sheenaz i Salika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 15.09.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Uszy do góry, będzie dobrze. Grunt aby przed zimą się wyrobić... sobie tak ciągle powtarzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 15.09.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Uszy do góry, będzie dobrze. Grunt aby przed zimą się wyrobić... sobie tak ciągle powtarzam Karolina, spokojnie. jeszcze wiele takich atrakcji przed Wami. co nas nie zabije to nas wzmocni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 15.09.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Carolinka, wdech i wydech... grunt, że problem podciagów został rozwiązany (swoją drogą Kierownicy budów to jakieś ufoki, jak już wielokrotnie pisałam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 25.09.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Dzisiaj zapuściłem się samochodem przez Waszą uliczkę zobaczyć postępy, jakbym tam miał jeździć na codzień to chyba bym dostał zawału przy moich felgach Btw gdzie będziecie kłaść ten klej z siatką na styro? Chyba że od razu będzie powyżej foli kubełkowej? A co do pianki, to jak widziałem jak u mnie zrobili, to jednak chyba jest spoko... Apropo firmy na M, wykonawca dzwoni do mnie że brakło folii kubełkowej, trochę mnie zdziwiło bo po sugestiach w hurtowni zamówiliśmy nie 60 a 70m... Sprawdziłem na budowie - jest 48m, zapomniało im się wydać jednej rolki 20m a 10m było w 2 kawałkach mniej niż 10m :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 25.09.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Pewnie odbiór osobisty pomaga, wtedy żadna z naszych przygód nie miała by miejsca... Natomiast my zawsze bierzemy albo ich darmowy transport albo nasz wykonawca jedzie odebrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 25.09.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Pewnie odbiór osobisty pomaga, wtedy żadna z naszych przygód nie miała by miejsca... Natomiast my zawsze bierzemy albo ich darmowy transport albo nasz wykonawca jedzie odebrać... bacardi, a jak się zapuściłes na nasza uliczkę to co u nas dziś robili? bo nie byliśmy dziś zobaczyć? Carolinka, bierzecie do przyłącza tą firmę która nam robiła? (kiedys mnie pytałas o nich). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts