Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 118
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bzdury to ty wypisujesz. Zresztą nie pierwszy raz. Zapewne związane jest to z tym że masz jakiś interes w dachach. Czyli typowy naciągacz.

Naprawdę duże dzięki za wnikliwą i dogłębną ocenę mojej wiedzy. Byłbyś tak miły i napisał na co Cię tak konkretnie naciągnąłem? A interes mam taki żeby za darmo doradzać takim inwestorom jak Ty, ale dla Ciebie mój czas już się skończył. Pozdrawiam.

Naprawdę duże dzięki za wnikliwą i dogłębną ocenę mojej wiedzy. Byłbyś tak miły i napisał na co Cię tak konkretnie naciągnąłem? A interes mam taki żeby za darmo doradzać takim inwestorom jak Ty, ale dla Ciebie mój czas już się skończył. Pozdrawiam.

Z tobą nie mam zamiaru dyskutować. Już raz "dyskutowalismy" o dachówkach Robena i ich gównianych kominkach wentylacyjnych, które po dwóch latach rozsypują się same z siebie. Nawet wrzucenie przeze mnie zdjęcia nie zachęciło cię do przeprosin. Dalej twierdziłeś, że masz rację. Poszukać tematu ?

Witam

Co do wyboru okien: czytałem trochę o oknach połaciowych, pytałem sprzedawców (których wiedza sprowadza się co najwyżej do sprzedawania czyt. żadni fachowcy). Najpierw napaliliśmy sie na te okna optilight ale ostatecznie dostalismy bardzo dobrą cene na fakro. Zakupy zrobiłiśmy w firmi velset, obok fabryki fakro. Ceny super, pojechałem po okna osobiście i na miejscu powiedzieli, że prowadząc sprzedaż wysyłkową, nigdy nie było reklamacji np z powodu uszkodzeń w transporcie. Zainteresowanych odsyłam w celu sprawdzenia i porównania cen.... Co do rodzajów: w łazience okno z tworzywa, reszta to zwykłe, i 2szt o podwyższonych osiach obrotu (zastanawiam się jak te będziemy myli)W sumie na dachu mamy 7 okien i wyłaz oczywiście....