Claudii 13.09.2011 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 tak to akurat dobrze zrozumiałeś , reszty już nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 13.09.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Reszta nie ma znacznia. Po prostu wzięłaś udział w przestępstwie i najmniejszym zmartwieniem powinno być dla Ciebie że nie dostałaś za to kasy. Problemem będa smutni Panowie pukający o 6 rana z nakazem przeszukania. No nie zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carly 16.09.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 witam, rowniez otrzymalam dwa dni temu mejla od pana michaela hill-a od firmy exxon mobile. po przeczytaniu szczegolow i odpowiedzi na najczesciej zadawane pyt. wszystko bylo jasne, ze to jakas mega sciema z praniem pieniedzy z niewiadomego zrodla. pensja zachecajaca, ale nie za taka ilosc godzn pracy i za taka prace nie wiem, czy mam skontaktowac sie z policja czy pozostawic dla siebie, dla potomnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 16.09.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 exxon mobile -tak zachęcają na wstępie póżniej konkretną umowę dostaje się od "Nordicon" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carly 17.09.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 tk, pozniej w tekscie jest o NordiconAB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 19.09.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Z ciekawości pogmerałam... Firma Nordicon AB to typowy spedytor ze Skandynawii, w Polsce nie ma nawet agenta. Ogłoszenia już nieaktualne - widocznie zaczął się wokół cffaniaków robić smród. Zgłosiliście to na policję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 19.09.2011 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 z tego co wiem to niektórzy zgłosili , na pewno zgłosiła sprawę na policję firma Nordicon AB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aika 20.09.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Witam, ja również dałam się nabrać i ostrzegam wszystkich przed tą firmą. Osobiście postanowiłam zgłosić całą sprawę i radzę każdemu kto został w te machlojki wmieszany aby jak najszybciej skontaktował się z policją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts