Gość Adam.N. 10.03.2004 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Jaka jest wymagana minimalna szerokość dzrzwi w łazience biorąc pod uwage że jest w tej łazience kocioł dwu funkcyjny gazowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaltam 10.03.2004 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Taka byś mógł przez nie wnieść np. kocioł. i zdrowy rozsądek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VPS 10.03.2004 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Dodam tylko,że muszą się otwierać na zewnątrz pomieszczenia w którym jest zamontowany kocioł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 10.03.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 No wlasnie, a jezeli nie ma tam kotla to drzwi moga otwierac sie do srodka lazienki jezeli tak jest wygodniej dla mnie???W kazdym projekcie zauwazylem ze drzwi lazienkowe niezaleznie czy jest kociol czy go tam nie ma to otwieraja sie na zewnatrz dlaczego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.03.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 No wlasnie, a jezeli nie ma tam kotla to drzwi moga otwierac sie do srodka lazienki jezeli tak jest wygodniej dla mnie???W kazdym projekcie zauwazylem ze drzwi lazienkowe niezaleznie czy jest kociol czy go tam nie ma to otwieraja sie na zewnatrz dlaczego??? Myślę, że to ze względów bezpieczeństwa. Bo gdyby ktoś zasłabł w środku i zatarasował sobą drzwi otwierające się do wewnątrz to kicha, a tak zawsze można wyważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moritz 11.03.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Jaka jest wymagana minimalna szerokość dzrzwi w łazience biorąc pod uwage że jest w tej łazience kocioł dwu funkcyjny gazowy. 80 CM W ŚWIETLE OŚCIEŻNICY, OTWIERANE NA ZEWNĄTRZ. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts