tomek4 23.07.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Witajcie, siatka trzymać się do tego kleju nie chciała, a sam klej za to od okna odejść nie chce... Winowajca to taśma klejąca od takiej moskitiery, która pozostała na białej ramie PCV: http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSWrvaOAo4RowtcTmbXQf-5pQqx-vUGYs2Xy3ek2PyJuEx9huIn Czy idzie to zrobić ciut sprawniej? Próbowałem już- zdrapywania paznokciem - z całego okna myślę że do nast. lata się wyrobię- markowym parownikiem - odchodzi ok. 1mm2/1h- spirytusem - j/w- rozpuszczalnikiem ekstr. - idzie nawet nawet, ale trochę się boję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 23.07.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 spróbuj plakiem do samochodów , spryskaj , poczekaj pół minuty i spryskaną plakiem ścierą go , pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pionan 23.07.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 idż do chemicznego i kup butelkę terpentyny. Lej ją na ściereczke i wycieraj ramę. Gwarantuję bardzo dobry i szybki efekt. I co najważniejsze. Samej ramie nic nie grozi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kumpex 24.07.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Też miałem ten problem,wyczyściłem benzyną ekstrakcyjną,białe okna to pół biedy,gorzej z tymi w kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KDWJ 10.03.2014 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Do zmywania wszelkich klejów z plastiku używam alkoholu izopropylowego - dobra szmatka i sporo świeżego powietrza też się przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geguss 08.04.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2014 Polecam jakikolwiek "label remover". Środek ten pozwala w bardzo łatwy i szybki sposób usunąć wszelkiego rodzaju naklejki i inne klejące się materiały. Nie zostawia żadnego śladu kleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cevin 10.04.2014 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2014 alkohol izopropylowy może pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts