autorus 23.07.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Witam, mam problem z dziennikiem budowy, w profilu mam jeden a w podpisie mam inny. Chciałbym aby ten z profilu wyrzucić i podmienić na ten z podpisu. Nie mam pojęcia jak to sie stało ale sie stało. Autorus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.07.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 To standard dla wszystkich - zakładka dziennikowa w profilu, nawet jeśli nie ma się dziennika-bloga.Nie można w tym miejscu wstawić linku do dziennika budowy w takiej postaci, jak Ty masz, bo to inny typ... Ten link może być tylko w sygnaturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 24.07.2011 01:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 nic nie rozumiem. Ostatecznie wstawie sobie w tym niechcianym dzienniku link do tego pożądanego i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 24.07.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 To nie jest "niechciany dziennik", to pakiet standardowy wraz z innymi zakładkami: Albumy, Wpisy, Mapa użytkowników, Znajomi, Dodatkowe informacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 24.07.2011 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 to jak mogę przenieść zawartość mojego dziennika do tego standardowego? Czy admin może przenieść. Wtedy bym miał jeden dziennik i byłby porządek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 24.07.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Autorus, przyznam, że nie rozumiem... Ty masz jeden dziennik na forum Muratora - ten, do którego link masz w sygnaturze i każdy tędy do Ciebie wchodzi, a nie przez profil do pustego potencjalnego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts