Meggi56 24.07.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Mam parę pytań:1. Czy instalacja ciepłej i zimnej wody z miedzi to dobry wybór?2. Jaki powinien być przekrój rur do takiej instalacji?3. Czy rurki powinny być izolowane?Mam nadzieję, że ktoś się odezwie z fachowymi radamiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 24.07.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Mam parę pytań: 1. Czy instalacja ciepłej i zimnej wody z miedzi to dobry wybór? 2. Jaki powinien być przekrój rur do takiej instalacji? 3. Czy rurki powinny być izolowane? Mam nadzieję, że ktoś się odezwie z fachowymi radami Pozdrawiam rurki powinny być izolowane a te dwa pytania są zbyt mało sprecyzowane, poczytaj na forum jest wiele informacji o różnych instalacjach i pytaj o jakieś konkrety bo na te pytania jest tyle odpowiedzi że bym tu książkę musiał napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts