mysiul 24.07.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Jestem na etapie zlecenia hydraulikowi wykonania instalacji CO i zastanawiam sie czy fakture na materialy mam brac na siebie czy wszystko zalatwia hydraulik i on wystawia mi z robota na 8%. Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek_P 24.07.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Nie wszystkie elementy instalacji możesz sam odliczyć (np. pompy), a o niektóre trzeba toczyć boje z Urzędem Skarbowym. Jak masz zaufanego hydraulika, to opcja zapłaty za robociznę i materiały z 8% VAT powinna być tańsza. Tym bardziej, że samodzielnie pewnie nie utargujesza wiekszych rabatów w hurtowni. Na zwrot z US też trzeba czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts