Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

WITAM JESTEM NA ETAPIE URZADZANIA WNETRZ MOJEGO NOWOWYBUDOWANEGO DOMU. WYMYSLIŁAM, ŻEBY JEDNA Z 3 ŁAZIENEK, BYŁA URZĄDZONA W KOLORZE CZERWONYM. NIE WIEM CZY TO DOBRY POMYSŁ, MOŻE KTOS MA TAKĄ ŁAZIENKE, CHĘTNIE ZOBACZE. NAWET NIE WIEM JAKIE FIRMY MAJĄ W SOWJEJ OFERCIE PŁYTEK CZERWONE. PROSZĘ O POMOC
https://forum.murator.pl/topic/159229-%C5%82azienka-bia%C5%82o-czerwona-szaro-czerwona-czerwona-itd/

Cala czerwona. Hmmm. Dyskusyjne. Moznaby ja fajnie zlamac jakims elementem szarosci. Czerwone plytki ma w swojej ofercie:

- jednobarwne, wsciekle czerwone, z polyskiem - wloska firma Rex

- szkliwione, z polyskiem, w delikatne maziajki tez dosyc mocno czerwone - wloska Imola (nazywaja sie Nuvole) :D

Cześć, jestem jak najbardziej "za". Bo niby czemu nie? Wszędzie dominują stonowane beże i brązy, to już takie popularne.... A ja mam np. biało-granatową łazienkę :D

Więc konkretne kolory do łazienki, dla mnie są ok!

pozdrawiam

• 2 weeks później...

Witam.

Czerwone płytki ma Tubądzin - kolekcja Majolika:

http://katalog.tubadzin.pl/kolekcje/punto.jpg

Mi osobiście niezbyt pasuje ten kolor, zbyt ostry.

Ale może być pobudzający, gdy rano wstajesz i wejdziesz do takiej

łazienki to aż stawia na nogi ;)

Pozdrawiam,

Arek.

• 3 years później...
Pewnie łazienka już dawno gotowa, ale jeśli jeszcze ktoś miałby ochotę na czerwone, to informuję, że Tubądzin również ma w swej ofercie dwie całkiem ładne serie z czerownymi płytkami :)

Nefer, portfel w łazience zostawiłaś!!! jakbyś szukała, to informuję Cię, że leży na kibelku :lol: :lol: :lol:

To prezerwatywka na aparat fotograficzny :):)

Nefer ale ładna ta Twoja łazienka!

Mamy takie same kibekli ( tulko ja sie zawdziełam i zdarłam naklejkę)