agnieszka k. 24.07.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 (edytowane) Co o tym sadzicie dostałam świetny projekt na aranzacje poddasza prosze o komentaz czy cos by mozna zmienic bo jak dla mnie jest ok. Edytowane 24 Lipca 2011 przez agnieszka k. ZMIANA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka k. 24.07.2011 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Przepraszam za maly bałagan ze zdjeciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta wolska 27.07.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Witaj Agnieszko K.Mi też się ten projekt podoba chociaż jeśli już to użyłabym jakiejś innej fototapety ale rozumiem, że jest to kwestia gustu. Podoba mi się, że wszystko jest uporządkowane i zaplanowane w jasnej kolorystyce z dodatkiem cegły. Takie wnętrza są bardzo klimatyczne. PS. sama projektowałaś czy ktoś Ci pomagał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts