Anna Wiśniewska 10.03.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Witam wszystkich budujących Razem z mężem zaczęliśmy wykańczanie naszego kochanego domku. Na ten właśnie projekt zdecydowaliśmy się zgodnie, ze względu na jego uroczy wygląd, funkcjonalne rozmieszczenie wnętrz, no i przystępny koszt budowy oczywiście. Chciałabym Wam pokazać zdjęcia zrobione we wrześniu 2003. Wtedy też mieliśmy wiechę. Teraz już kończymy tynki wewnętrzne, zaczynamy kłaść podłogi i malować ściany. Planowana przeprowadzka to lipiec 2004. Już się nie możemy doczekać! ) http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=18425&q=Domek%20Ani%20i%20Bartka&k=2 Teraz juz nasz domek wygląda na "bardziej cywilizowany" ) Postaram się w najbliższym czasie umiescić w albumie zdjęcia aktualne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.03.2004 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Coś mi nie wyszło Teraz szukam jakiś podpowiedzi jak to zrobić, żeby nie trzeba było się logować przy próbie obejrzenia. Czy ktoś wie i może mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.03.2004 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Spróbuję jeszcze raz. Jeśli i teraz się nie uda, bardzo proszę o pomoc http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=18425&q=Domek%20Ani%20i%20Bartka&k=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 10.03.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Super domek. Proszę o więcej zdjęć, bo jak piszesz jesteście daleko dalej Życzę zrealizowania planów i superanckiego mieszkania w nowym domku. Napisz jeszcze ile macie metrów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.03.2004 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Domek ma 85 m na dole i 65 na górze. Jego wielką zaletą jest właściwie brak jakichkolwiek korytarzy. Ale trochę pomieszaliśmy w projekcie, jak wszyscy Obejrzałam też sobie Twój domek. Bardzo mi się podoba. Jak Wam idzie wykańczanie? My też podjęcliśmy decyzję o braku garażu. Chcemy wybudować wiatę, a potem ewnetualnie ją obmurować W sobotę zaczynamy malowanie scian i sufitów. Będę malarzem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.03.2004 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Znalazłam 4 zdjęcia z listopada 2003. Dodałam je już do albumu na onecie. Aktualne zdjęcia będą może jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark0 10.03.2004 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Poznaję po zdjęciach na onecie, że będziemy sąsiadami . My będziemy budować po drugiej stronie drogi, w głąb, za transformatorem. Pozdrawiam sąsiadów! Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 11.03.2004 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Bardzo mi miło poznać Pozdrawiam Mogę zapytać jaki domek budujecie? Bardzo mnie ciekawią projekty domów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark0 11.03.2004 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 W stopce jest link do stronki, na której można co nieco zobaczyć. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tommi5 11.03.2004 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Bardzo zgrabny domek Życzę jak najszybszej przeprowadzki. Czekamy na więcej zdjęć Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 13.03.2004 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2004 Też będę budowała taki domek i bardzo sie cieszę że są zdjęcia poproszę o więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.03.2004 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Dołączyłam dzisiaj dwa zdjęcia "zimowe". Z wierzchu to mniej wiecej tak teraz wygląda, a główne zmiany mają miejsce w środku Obiecuję zdjecia środka w najbliższym czasie Od razu jak się dowiem, jak zwiększać rozmiar onetowego labumu, albo jak założyć nowy, bo mam jakieś z tym kłopoty Do Iwony: Z tego projektu jesteśmy bardzo, bardzo zadowoleni Dmek jest zgrabny, wykończymy go bez problemów finansowych, przestrzeń jest w nim doskonale rozplanowana. Kilka zmian zrobiliśmy: Klatkę schodową rozjaśniliśmy luksferami, powiększyliśmy łazienkę kosztem sąsiadującego pokoju (u nas będzie to gabinet), który na tym ani trochę nie ucierpiał. Zlikwidowaliśmy najmniejsze okienko. Na górze pokoje zrobiliśy według projektu, tyle że w garderobie wybiliśmy ścianę aż do schodów. W ten sposób jest sporo miejsca na szfki/szuflady i na szafę z wysuwanym wieszakiem. Jeśli chodzo o okna połaciowe, to zamiast dwóch obok siebie zrobiliśmy po jednym ale większym. To była bardzo dobra decyzja, pokoje są jasne a przestrzeni dużo. Kuchnię zrobiliśmy otwartą, od salonu oddzielać będzie ją stół- wyspa. Przejście z części kuchenno- salonowej do schodów wykończyliśy łukiem. Jak na razie niczego nie żałujemy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 17.03.2004 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 poprosze o zdjęcia jakie jeszcze macie zewnątrz i wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.03.2004 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Dzisiaj po południu popędzę na budowę z cyfrówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 18.03.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2004 już dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.03.2004 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=18425&q=wisan_&k=2 Uaktualniłam album i pozmniejszałam zdjęcia więc jeszcze trochę tam wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.03.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 oglądałam zdjątka. super domek. kiedy zasiedlenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 25.03.2004 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Zasiedlenie odbędzie się w lipcu Ale ta wiosna wolno leci... Wczoraj podziwiałam zamontowane już bukowe parapety, a najpóźniej za dwa tygodnie- mam nadzieję- będę mogła pochwalić się zdjęciami gotowego kominka, nie tylko wkładu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 29.03.2004 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Szykuje nam się w Konikowie małe osiedle Niedużego Wczoraj mieliśy wizytę sąsiada, który taki sam projekt już kupił, było u nas też małżeństwo, które kupuje działkę naprzeciwko naszej, też z pytaniem, czy mogliby budować taki sam domek Jeszcze jedna para, też planująca zakup działki koło nas także przymierza się do tego projektu. Nas to bardzo, bardzo cieszy, bo to oznacza, że nasz domek się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.04.2004 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Dziś na budowę przyjeżdzają polbruki, materiały do obudowy kominka, jarzębinki, a w tygodniu duża lipa Cywilizacja niedługo na dobre zawita w naszej posesji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts