Anna Wiśniewska 16.04.2004 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Wczoraj zasadziłam osiem dzrewek owocowych i cztery krzaczki, też owocowe. lipa jeszzce nie przyjechała, ale ma być lada dzień Jarzębinki już się chyba zadomowiły na naszej działęczce! Wkrótcę uaktualnię album, bo mam spore zaległości Na zdjęciach będą drzewka i kominek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stóweczka 30.04.2004 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Napisz coś więcej o ogrodzeniu, bardzo mi się podoba. Czym "traktowaliście" drewno, słupki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.05.2004 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Stóweczka: Wszystko o naszym ogrodzeniu można przeczytać tu: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=26087 Uaktualniłam dzisiaj album onetowy. Jest tam kilka zdjęć "ogrodowych" i obarankowany Nieduży Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stóweczka 05.05.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Dzięki za odpowiedź Aniu, udało mi się wyśledzić Twój dziennik i komentarze w " majówkę". A płot jest super ! Pozdrawiam, też Ania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.05.2004 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Dzięki Przekażę mężowi. Tez się będzie czerwienił, bo płot to jego pomysł i jego wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubin23 15.05.2004 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2004 Ślicznota domek. Mój będzie podobny(z zewnątrz) Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.05.2004 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Dzięki rubin! Trzymam kciuki za budowę. Pokaż tu może swoje dzieło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 18.05.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Bardzo ładny, prosty projekt: niech żyje klasyczna, elegancka prostota! Szczególnie w zestawieniu z "potworem" lukarnowo-łukowo-kolumnowym widocznym w tle na zdjęciu nr.21 (mam nadzieje, ze jego własciel nie znajduje sie na forum, uuups ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.05.2004 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Honoratko: Ten "potwór" stoi już kilka lat nieocieplony, niewykończony, na dachu ma jedynie papę. I ja się tak zastanawiam- czy to była konieczność (rodzina wielopokoleniowa na kupie na przykład), czy ktoś aż tak bardzo nie wymierzył zamiarów na siły, pomijając już względy estetyczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubin23 18.05.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Dzięki rubin! Trzymam kciuki za budowę. Pokaż tu może swoje dzieło! Moje dzieło dopiero za 2 tyg.zacznie się wynurzać z ziemi (bez wiaty i powiększony o 12m2) a za 4m-ce wstawię zdjęcie. POZDRÓWKA http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubin23 18.05.2004 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Dzięki rubin! Trzymam kciuki za budowę. Pokaż tu może swoje dzieło! Aha zapomniałem. wyjście z salonu na zew.będzie identyczne jak u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.05.2004 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2004 Bardzo przytulny domek! Podoba mi się! Na pewno będzie się w nim cudownie mieszkało. Trzymam kciuki za budowę. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 24.05.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 rubin23 w twoim projkecie podoba mi się bardzo jego...nazwa miodowy miesiąc, brzmi słodko i obiecująco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 27.05.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Aniu Wybrałam dokładnie takie same płytki do łazienki. U mnie będą w "małej" z prysznicem. Mam tylko inny układ. Na samym dole jedna żółta, trzy jasne do góry wykończone szerszym dekorem. Łazienka jest bardzo wesoła z tymi kolorami. Planuję pomalować ściany w kolorze tych dolnych płytek. Pozdrawiam Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.05.2004 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Paty U mnie też są w małej- dolnej- z prysznicem! Meble kuchenne od stolarza mam już gotowe. Ładne a nie kosztowały fortuny- zgodnie z Twoją filozofią, z którą się w pełni zgadzam Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubin23 31.05.2004 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2004 rubin23 w twoim projkecie podoba mi się bardzo jego...nazwa miodowy miesiąc, brzmi słodko i obiecująco! I rozkosznie Honoratko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.06.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 o i dom nabiera kolorków. do zamieszkania jeden krokpodobają mi się szafeczki do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.06.2004 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 Dzięki czupurku Mebelki kuchenne dziś przyjeżdżają do domu. Będą stały sobie w gabinecie i czekały aż cała reszta domu "się zrobi" A dziś chyba popstrykam ten gabinecik pomalowany i z podłogą i terakotę w kuchni A może Krzysiu skończy łazienkę do popołudnia... Piknie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.07.2004 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2004 Piknie aż tak nie było Jest połowa lipca a my wciąż nie mieszkamy Ale już bliziutko, już prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.07.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 ale zdążycie z terminem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts