Anna Wiśniewska 13.07.2004 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2004 Z terminem letnim jak najbardziej- mam nadzieję A tak serio, w przeciągu miesiąca powinniśmy już tam zamieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwonaG 02.09.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 musiałam zarejestrować się ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.09.2004 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Cieszę się, że u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HyenoX 16.10.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 Witaj Aniu! Jak tam wykańczanie domku idzie? pewnie jesteście wykończeni?! czekam z niecierpliwościa na nowe zdjęcia. pozdrawiam, żonka hyenoxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts