sebass_ 28.07.2011 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Jeszcze pytanko poza tematem:- firmy polecacie pustak porotherm? Oczywiście WIENERBERGER ale czy macie jakaś alternatywę w stosunku jakości do ceny np. Leier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 28.07.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Ja budowałem z Leiera. Wienerberger był wówczas odrobinę za drogi dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 31.07.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 A i owszem, gdyż ponieważ bo chudziak nie pracuje tak, jak pracuje wylewka. Jego rozszerzalność jest dużo mniejsza (zwłaszcza, że i temperatury pracy są niższe i mniejsze skoki tejże), dlatego nie widzę potrzeby dylatowania go czymś innym. On ma tylko za zadanie stanowić stabilne podłoże pod ocieplenie i wylewkę, czyli podłogę właściwą. Ok, w temacie wszystko powiedziane, więc z mojej strony EOT Wierzysz że masz o,3 mm dylatację OK. Wiara góry przenosi i jest sprawą całkowicie osobistą i niepodlegającą ocenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 01.08.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Odpowiem Ci tak - wielu ludziom po dwóch latach od zakończenia podłogi te zaczynają siadać, robią się szczeliny, itd. U mnie nie ma ani jednej ryski po tych dwóch latach. Masz jeszcze jakieś uwagi, to z chęcią poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 01.08.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Po prostu nie masz dylatacji chudziaka od scian fundamentowych i tyle a że jest OK - to się ciesz , tylko proszę nie pisz o -0,3 mm dylatcji z foli między dwoma kawalkami betonu bo to już sfera duchowa a nie fizyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 02.08.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Ok, to ja się będę cieszył, a my zakończmy temat zanim wejdziemy w metafizykę ;P W temacie wszystko już zostało powiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 02.08.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 OK temat metafizyki i wiary zamknięty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts