digi21 25.07.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 jak w temacie!!! wybaczcie może opis jest nie precyzyjny ale nie jestem ekspertem w tym temacie, a zupełnym laikiem . Chodzi mi o to czy da się obłożyć schody tym samym parkietem co podłogi, chodzi mi zarówno o stopnie jak i podstopnie. Zakupiliśmy z mężem parkiet merabu i chcieliśmy aby schody i podłoga była w jednolitym odcieniu!!! i jeszcze jedno pytanie czym wykończyć brzegi schodów? jakaś listwa czy parkiet w jakiś sposób frezowany? Będę wdzięczna za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł 1719509129 25.07.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 WitamRaczej skłaniał bym się do wykonania schodów z tarcicy wtedy wiadomo na 100% że będzie ok. Z parkietu też się da ale to spora rzeźba bo przydało by się nakleić parkiet na płytę np. OSB i dorobić noski z litego drewna tak aby nie było widać krawędzi bocznych.PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts