m-333 25.07.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Witam,mam pytanie - może ktoś z forumowiczów z mazowieckiego (najlepiej okolice Siedlec)mógłby polecić kogoś sprawdzonego i solidnego do wykonania schodów drewnianych wewnętrznych? I pytanie do wszystkich - jakie najważniejsze decyzje należy podjąć przy wyborze rodzaju drewna i jego wykończenia? Na co zwrócić uwagę?Bylibyśmy ogromnie wdzięczni - zbliża się nieuchronnie spory wydatek i nie chcielibyśmy popełnić zbyt wielu błędów...a doświadczenie w tej kwestii mamy niestety zerowe...Dzięki za jakiekolwiek uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 25.07.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 schody cemax, reklame mają na Garwolińskiej, nawet strona internetowa jest, potem masz stolarza w polkówDaćbogi, sama mam schody innego stolarza, bo ww. wtedy nie znałam,.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-333 26.07.2011 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Dzięki, ANNNJA na pewno nie omieszkam sprawdzić i zajrzeć na stronkę - zwłaszcza,że buduje na odległość :/ ...A może ktoś z forumowiczów zna jeszcze jakies sprawdzone namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LasekD 24.11.2014 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 (edytowane) I tylko po to się zarejestrowałeś,aby po trzech latach od zapytania udzielić takiej rady? Edytowane 25 Listopada 2014 przez LasekD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts