Piotr Budowniczy 26.07.2011 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Witam Działka ma 26 x 43 m, Chcę postawić na niej M36a gdzie szerokość wynosi 16m. Jednak urzędnicy wymyślili w Planie Zagospodarowania, że frontowa elewacja ma się mieścić w granicach 10-15m. Sytuacja patowa... Czy da się to jakoś obejść? Moje marzenie staje pod znakiem zapytania... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Budowniczy 28.07.2011 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Znalazła się furtka. buduję M36a! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 28.07.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Znalazła się furtka. buduję M36a! jaka to furtka może się kiedyś innym przydać ja aby zmieścić się w wymiarach obróciłem do o 90 stopni co i tak mi wyszło na lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Budowniczy 03.08.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Furtka polegała na tym, że znalazłem domy na terenie objętym planem, które miały więcej jak 15 m. Nadzór się przychylił i sprawa załatwiona. Obracać domem nie mogłem bo kalenica musi być w linii równoległej do drogi a poza tym to nie wiem, jak miałbym wjeżdżać do garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts