anutka2 28.07.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 też zwróciłam uwagę na te piękne kafle.. cała łazienka bardzo wpada w moje oko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna 33 28.07.2011 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Witam i dziękuję za miłe komentarze. Płytki w białej łazience to Angel blanco ornato firmy Aparici- są rzeczywiście piękne, sama zaraziłam się nimi na tym forum, jest tu kilka łazienek nimi wykończonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna 33 28.07.2011 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Pokażę z bliska zdjęcie krzeseł w jadalni- ktoś o nie prosił. jednak kolor tapicerki odbiega na zdjęciach od rzeczywistego- tak naprawdę są dużo ciemniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna 33 28.07.2011 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 zrobiłam dziś jheszcze kilka zdjęć, więc je pokażę, ale tak naprawdę to pogoda zupełnie nie sprzyja i nie wygląda nasza chatka na nich tak ładnie jak by mogła, więc lepsza sesja będzie jak wyjrzy słońce- bo na razie u mnie ciągle leje Na początek kawałek kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna 33 28.07.2011 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 A teraz górna łazienka- dość ciężko zrobić w niej zdjęcia bo jest długa i wąska, ale bardzo ją lubię- jest jedynym pomieczczeniem w naszym domu z dużym balkonem- taka nasza fantazja. Przejście za koralikami to pralnia- z rozmysłem nie wstawiałam tam drzwi, żeby nie utrudniać rodzinie składowania brudnej odzieży- wystarczy zamach i celne oko- nie muszą nawet wchodzić do pralni. I muszę powiedzieć że na razie system się sprawdza i nie piętrzą mi się brudy przy wannie jak dotychczas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 28.07.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Witam się i ja joanna chyba naprawde wykończyła Cie ta budowa... wyczuwam calkowity brak energii, a moze to tylko mylne wrażenie. Mnie Twoje wnętrza teraz się bardzo podobają... no i widzę, że obie lubimy fiolet no a te płytki w łazience naprawde cudne, aż zaczynam żalować, że jakoś wcześniej ich nie wypatrzyłam, pieknie się to prezentuje. Na pewno też będe do Ciebie zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna 33 28.07.2011 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Jeszcze pokażę Wam garderobę z której jestem dumna- na naprawdę niewielkiej powierzchni, dodatkowo ograniczonej skosem udało mi się zmieścić imponującą ilość wieszaków, na których bardzo mi zależało, a i parę półek i szuflad też się zmieściło. Oczywiście bardzo się wstydzę za bałagan, ale inaczej nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 28.07.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 łazienka z balkonem, ciekawe rozwiązanie:cool: często z niego korzystacie? ja sobie wymysliłam balkon w sypilani, marzac sobie o lampce wina przed snem, ale jak na razie jeszcze nie korzystalismy z tej opcji... bo balkon nieskonczony i po lampce wina mogłby stanowic zagrożenie zauważyłam również bardzo podobne balustrady przy schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna 33 28.07.2011 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Witaj India83 - no z tym brakiem energii to tylko przy urządzaniu i wykańczaniu mi jej brakuje, no ale ja niskociśnieniowiec jestem więc ta pogoda mnie chyba trochę dobija. ale jak na rower na przykład to ja bardzo chętnie więc może coś jeszcze ze mnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 28.07.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 no to w takim razie jeszcze tak źle z Toba nie jest powiem Ci, że jezeli chodzi o kwestie "domowe" to też czasem potrzebuje doładowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna 33 28.07.2011 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 A co do fioletu to racja- uważam go za świetny kolor we wnętrzu, chociaż ja skupiłam się raczej na takim brudnym odcieniu różu i wrzosu. ale przyznasz że moda na ten kolor niezmiernie ułatwia sprawę- sklepy są zawalone gadżetami w tej tonacji. ja nawet garnki mam takie brudnoróżowe, a ostatnio w biedronce nabyłam fioletową patelnię, o ściereczkach i serweteczkach nie wspominając. trzeba korzystać, bo jak moda minie to tak łatwo już nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna 33 28.07.2011 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 a poza tym to chociaż nie widać że jest lato, to od maja zajmuję się ogrodem- ale nie pokażę bo się wstydzę- ciągle bardziej przypomina plac manewrowy dla czołgów niż cokolwiek innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna 33 28.07.2011 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 balkon w łazience to taki bzik z czasów blokowych, kiedy nie miałam tam nawet okna i bardzo nad tym ubolewałam, ponieważ to ograniczało moje zapędy jeśli chodzi o rośliny doniczkowe- miałam ich całe mnóstwo, ale niektóre gatunki- szczególnie paprocie nie znosiły suchego powietrza. no i zawsze marzyła mi się ukwiecona łazienka... ale prawdę mówiąc teraz uważam że przy domu z ogrodem balkon jest zbędnym elementem, którego braku nawet bym nie zauważyła. A na razie zamiast roślin czasami bywa na nim pranie, ale kiedyś się tym zajmę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 28.07.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 no piękne te krzesełka, dzieki za zdjątka, super mają fakturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
safikey 01.08.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 ależ mi się podoba Twoja łazienka ta w jasnych płytkach i jeszcze te kamyczki (mozaika) jako dodatek - uwielbiam oj widzę, że będę częstym gościem pozdr safikey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d.zareba 06.05.2018 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 witam jestem na etapie projektowania kuchni ,jak w tej kuchni zmieścić lodówkę side de siede?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d.zareba 06.05.2018 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 witam jestem na etapie projektowania kuchni ,jak w tej kuchni zmieścić lodówkę side de siede?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts