mbazyl 26.07.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Chcę zamontować ścianki kartonowo - gipsowe. Wyjąłem drzwi (stare, drewniane framugi), ściąłem zawiasy. Chcę zamontować dwie ścianki, aby wygłuszyć nieco pokoje między sobą. Wełna pomiędzy nimi nie wchodzi w grę, ponieważ ma zostać wnęka w takich rozmiarach jakich jest obecnie. Pomyślałem, aby dać dwie ścianki; jedną mniejszą w miejsce gdzie zmniejsza się framuga i druga większą, aby zakryć całkowicie miejsce, gdzie są drzwi (aby została wnęka). Wrzucam zdjęcia. Pod 1 chce wstawić ściankę (grubość wnęki to jakieś 1 - 3 cm). Do środka chcę wstawić wełnę mineralną (?) i z zewnątrz drugą ściankę (nr 2). Wnęka nie jest prosta względem drzwi. Im dalej, tym staje się szersza. Na drugim zdjęciu pod nr 3 chcę wstawić jedną ściankę. Obłożyć drzwi wełną mineralną i zabudować ściankę. Co o tym myślicie? Czego będę potrzebował i w jakich ilościach? Jaki może być koszt tego wszystkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbazyl 13.09.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Dzięki za szybką i profesjonalną pomoc.Poradziłem sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts