kowesten 26.07.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Komentarze do dziennika "Pchełka Beaty i Wieśka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 28.07.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 No więc zapisuję się do czytaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowesten 28.07.2011 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Miło gościć w moich skromnych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 30.07.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 cała przyjemność po mojej stronie widzę, że AGPy zapewniają gościnę z przygodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowesten 05.08.2011 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Taak. To był początek wizyty, potem było już tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 12.08.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 i ja będę śledzić Wasz dziennik Jak ja Wam zazdroszczę, że Wasza Pchełka już dach będzie miała! i fajny pomysł z tymi oknami w garażu. Ciekawie to wygląda. Fajne jest też to boczne wyjście zadaszone - też o tym myśleliśmy, dlatego tym bardziej jestem ciekawa efektu końcowego a na górze robicie w końcu dwie czy trzy sypialnie? bo o pustak jeden poszło piętro do góry z tego co pamiętam i widzę po fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowesten 14.08.2011 03:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Witam miluchno W garażu nie będzie okien tylko luksfery (taniej a trochę światła zawsze wleci) Góra podniesiona o jeden pustak i tak jak w projekcie dwie sypialnie. Wyjście na mój wymarzony taras będzie powiększone do 2.60. Kocham wielkie przeszklenia i jakby dało radę zrobilabym jeszcze większe;) Trzymam za was kciuki. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 17.08.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Jak widzę mury pną się do góry Juz niewiele wam do szczęścia zostało, bardzo ładnie Pchła wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 20.08.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 i jak tam u Was? Dach już macie? oj faktycznie już tak niewiele Wam zostało, a my w dalekim tyle i pewnie dopiero za rok będziemy się chwalić naszymi fotkami z budowy. Za to chętnie śledzę Wasze poczynania, więc prosze o więcej wpisów, relacji i zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.08.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 cała przyjemność po mojej stronie widzę, że AGPy zapewniają gościnę z przygodami Do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 06.10.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 pięknie, pięknie, kawał zadaszonego tarasu będzie, to dobrze - my już odczuliśmy brak takowego (dachu) możesz zmierzyć jaka będzie wysokość od tarasu do dachu w najniższym miejscu? i jak szeroki macie taras? sama zastanawiam się nad dachemnad tarasem i jeszcze nie wiem jak go rozwiązaća czy w dachu będzie okienko do łazienki, czy to się póżniej wstawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowesten 07.10.2011 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Taras będzie szeroki na 4m, zadaszenie 3m, dalej się nie dało coby moje dzecka i mąż (bo mi to nie groźi;)) głowami w dach nie łupali. Wysokość o którą pytasz to dwa metry. Mamy plan aby w tym miejscu zrobić zejście i tym samym troche tą wysokość zwiększyć. Okna dachowe będą dwa, tak jak w projekcie i panowie budowniczy powiedzieli, że robi się je później. Ale czy się nie mylą? Mam nadzieję, że nie. Kilka razy już im się zdarzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 08.10.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Gratulujemy prundu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowesten 09.10.2011 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Dzięki, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.10.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ale z wodą to mistrzostwo świata. Za takie pieniądze to bym sobie gazociąg do domu poprowadziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowesten 10.10.2011 04:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Wy to przynajmniej mieliście alternatywę "wielkiego białego wieloryba" a nam to chyba tylko studnia została;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowesten 10.10.2011 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Aniu wracając do wątku o oknach to wycena dotyczy także rolet (w tym tarasowa elektryczna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.10.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 A to zmienia postać rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 29.11.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 super Pchełka fajnie tak z oknami i drzwiami wygląda, a taras to na prawdę macie wielgachny (w sam raz na rodzinne imprezy będzie ). Bardzo jestem ciekawa dalszych działań. Teraz przez zimę pewnie będziecie w środku wykańczać i chwalcie się wszystkim - chętnie będe czytała wpisy, oglądała foteczki i oczywiście nieprzerwanie Wam kibicuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowesten 30.11.2011 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Tearaz na budowie to będzie przerwa. Jedynie jeszcze zrobimy oczyszczalnię. Elektryki nie chcemy teraz zakładać, coby nie rozkradli. Podobno zgodnie ze sztuką budowlaną budynek powinien: - porządnie wyschnąć - tynki i wylewki dobrze jest robić przy temp. plusowej Pozostaje nam teraz czekać aż minie zima ( oby była krótka ) i ruszyć pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts