renesaga 26.07.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Witam. Wlasnie zepsula sie zapewne spluczka w mojej muszli kolzetowej i nie jestem wstanie sie dostac do niej. Totalnie nie wiem jak podniesc gorna czesc zbiornika splukujacego. Jest to zbiornik z jednoczesciowym przyciskiem. Jakies porady i pomoc jak dostac sie do srodka bo jestem totalnie zielony w tej tematyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateuszolsztyn 26.07.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 A czy ta spłuczka jest ceramiczna, połączona bezpośrednio z muszlą? Nie wiem jak jest u Ciebie ale w moim modelu jest metalowy okrągły przycisk z taką metalową ramką dookoła i aby zdjąć ceramiczną górną pokrywę spłuczki należy wcisnąć maksymalnie ten przycisk i próbować odkręcić tą samą ramkę - jak się odkręci można już podnieść pokrywę. Mój model mimo, że ma kilka miesięcy już raz się zaciął i woda przestała się nalewać do spłuczki, na szczęście po podniesieniu pokrywy samo się naprawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts