myron 26.07.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Witam.Mam pytanie,czy można postawic taką ściankę na podłodze z desek.Jeśli tak to proszę o informację jaka zaprawa między dechą,a bloczkiem.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hary2006 27.07.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 wg mnie nie bardzo, jednak deski się uginają więc może pracować wtedy także ściana, ja bym robił ruszt i płyta k/g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_mlody 27.07.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 myron postawić można tylko nie wiadomo co się z tym stanie.Wytnij dechy, jak jest wylewka a pod nią styropian to też wytnij i dopiero na tym stawiaj (płyta betonowa, chudy beton) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 28.07.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 szczerze nie stawial bym na samej podlodze, tak jak napisal michal_mlody dokopac sie pod dechy, a jak nie chcesz dewastowac postawc z k/.tak na marginesie jakiej grubosci ma byc scianka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts