asiulkowo 06.10.2011 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2011 Hej Asieńko!Jak Maciuś po szczepieniu?Mam nadzieję,że nawet nie poczuł ukłucia? Czekam na działkowy kącik odpisałam już u Ciebie:) kącik hmm..jeszcze nie obfocony, bo ciągle coś i szczepienie i przedszkole i sąd i mężowe popołudniówki, które zawsze pozwalają mi nadrabiać domowe czynności. Nadrobię, jak tylko pojedziemy:) buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.10.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Asienko.........fajniutkie te dynie czekamy na fotki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 10.10.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 witam się i ja patrzę i podziwiam....na działece cuda robisz ,w domu mega przyjemnie......aż się chce na kawke wdepnąc pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 11.10.2011 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Kalcia, już wstawiam:)ale rewelacyjnie to nie wygląda, bo małe...... Betib witam w moich skromniusich progach. Twoje wnętrza podziwiałam na WM, potem tu. Rozgość się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 11.10.2011 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 nowy kącik: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=78783&d=1318331588 Tuje dostałam od taty-sam je wyhodował Najnormalniej w świecie ukorzenił małe gałązki, po 5latach tak wyglądają. Posadziłam przed nimi ognika, ale myślę, że dosadzę jeszcze ze 2 w równych kolorach(czerwone). będą stanowiły kolorową barierę przed ciekawskim wzrokiem. winobluszcz pnie sie po jednym z murów..nie uchwyciłam słońca..smutny taki.. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=78785&d=1318331589 Za to idąc do róż i wrzosów słonko szło ze mną Mega dawka na dzisiejszą szarugę) Brać , ile kto chce:) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=78784&d=1318331589 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=78786&d=1318331590 A tuja szmaragd coś mi zaczyna brązowieć..podsypałam takim środkiem przeciw brązowieniu, zobaczymy, czy przetrwa zimę. Co ja piszę??Musi przetrwać!!!! Innej opcji nie ma! http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=78787&d=1318331591 Miłego tygodnia i zmykam do Maćka, bo arie odchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 11.10.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Witam się Asieńko u Ciebie Fajne klimaty u Ciebie panują, galeria zdjęciowa zachwyca, a ogrodowe fotki cudne My posadziliśmy w tym roku 400 tui Kórnik i 3 z nich obeschły całkowicie - czyt.nie przyjęły się prawdopodobnie, a większa część z pozostałych też nam brązowieje od środka. Był popatrzeć na nie ogrodnik co nam je sadził i mówił, że tak się często wśród tui dzieje, że wilgoć, rosa, która jest w środku nie ma jak odparować ze względu na brak ciepła, słońca. Mam tylko nadzieję, że przetrwają zimę, a wiosną zaskoczą nas pięknym kolorkiem, czego i waszej tui życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 11.10.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 No tuja przeżyć musi! Zrzuci te brązowe igły wiosną i się zaszmaragdzi Asiu, mnie pan na targu ostatnio nastraszył, ze ognik na Mazowszu nie przezimuje - a szkoda, bo się we Wrocławiu naoglądałam takich pięknych, wielkich okazów i miałam ochotę posadzić u siebie. Będę podziwiała Twoje. I szacun za Waszą pracę - jakbym ja chciała być tak skuteczna w działaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.10.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Asiulku...wiedziałam, że nowy kącik będzie ciekawy:) Wyszedł świetnie, a będzie jeszcze piękniej jak się rozrośnie:) A tego słonka to chyba troszkę wezmę....u nas dzisiaj cały dzień leje:( Buziaki zostawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 12.10.2011 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Asiulku,super nowy kącik. A na Twoje wrzosy to nie mogę się napatrzeć P.S. ja obrywam to "rdzawe" z tuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.10.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Asia, jeśli proponujesz, to ja chętna jestem bardzo na dużą porcję słońca. Działkę przeobrażasz w ładny, zadbany ogród. Cieszę się, bo od początku kibicowałam Wrzosowisko przepiękne. Ognik posadziłaś w dość zacisznym miejscu, może da radę przetrwać te nasze ostre zimy. Mój nie dał rady. Sadziłam dwukrotnie, owijałam, zabezpieczałam, nie udało się. Ale u nas to krajowa ekstrema Pozdrowienia całej rodzince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 13.10.2011 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Dziękuję Kochane:) jade dziś a działkę, to poobrywam rdzawe kawałki moich szmaragdów. Kupiłam jeszcze 3 ostatnie w tym roku, żeby wsadzić i koniec:) Słonko piękne nam wyszło, Bartek w ośrodku kultury, Maciek śpi,tata w pracy, a mama z kawką Lubię takie chwile przerwy w ciągu dnia:) rzadkie one bardzo, ale tym bardziej doceniam, że są Monisiaaa z ta wilgocią może być racja-na Aurera Nana też cały środek brązowy;/ Tyle tujek wsadzonych -czad:) Pewnie, wiosna tchnie w nie nowe życie i zieleń)))) Ja już chcę WIOSNY!!!!!!! Waderko, ognika w moim mieście na placach, skwerkach jest zatrzęsienie:) I jakoś co roku kolorowo. Zobaczymy, jak przetrwa zimę Musi, innej opcji nie ma. Wielkopolska jakoś omijana jest przez wszelkie tajfuny;) Przeprowadzajcie się do nas:) Bogumiłko-Beatko-dziękuję Nadulko, zrobię jak piszesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 13.10.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Nowy kącik zapowiada sie bardzo fajnie o wrzosach nie wspomnę piękne są moje juz przekwitają a szkoda. Asiu jak tam u Ciebie z tymi wrzosami które zaczęły chorować?Moje smaragdy też trochę od środka brązowieją a ta brązowa plama to moze robota jakiegoś pieska? Co by się jednak nie działo też zawsze usuwam te brązowe gałązki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 14.10.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Nowy kącik zapowiada sie bardzo fajnie o wrzosach nie wspomnę piękne są moje juz przekwitają a szkoda. Asiu jak tam u Ciebie z tymi wrzosami które zaczęły chorować? Moje smaragdy też trochę od środka brązowieją a ta brązowa plama to moze robota jakiegoś pieska? Co by się jednak nie działo też zawsze usuwam te brązowe gałązki Już odpisałam u Ciebie:) Tuje muszą zimę przetrwać i wiosną odbiją A kiedy zaczynamy akcję kopczykowanie i okrywanie? Bo juz w nocy pierwszy przymrozek był..mąż skrobał po 5 szyby;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Asiu...........podziwiam Twój zapał ogrodowy !!! powstają extra zakątki na Waszej działce......:) będzie cudnie ! moje iglaki też brazowieją.....mam nadzieje, że przetrzymaja zimę !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.10.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 co bedziesz przykrywala na zime?? i czym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 17.10.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Kalciu, różom kopce z ziemi zrobię.Lawendzie też. Wrzosy obsypię szyszkami i korą tak , żeby im ciepło było:) Iglaki wokół mają korę, więc nic więcej nie dam. Ognika owinę białą włókniną. I tyle chyba... Podpowiedzi proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.10.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 O matko! Jaki cudny ogród! Ale dom jakoś tak skąpo dawkujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 18.10.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Asiu, ja się z Wielkopolski wyprowadziłam - Konin mam w akcie urodzenia Zdecydowanie wolę Wielkopolskę i Dolny Śląsk niż te aktualne wschodnie rubieże - tu zimy jak na Syberii... Też muszę różę okopczykować i ketmię zawinąć we włókninę, mam nadzieję, że dam radę, bo póki co wyznawałam zasadę, że co przezimuje, to przezimuje, a reszta fora ze dwora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 19.10.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 O matko! Jaki cudny ogród! Ale dom jakoś tak skąpo dawkujesz Aniu, dziękuję A nasze mieszkanko nie ma ostatecznego szlifu..blok, ciągła rozpierducha, bo chłopaki zabawki wszędzie walają.. Ale pokażę, bo rady potrzebuję))))))) Co do remontu tzw.pokoju gościnno-telewizyjnego. Na dniach obfocę wsio i Wam pokażę te moje ewolucje na mini metrażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 19.10.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Asiu, ja się z Wielkopolski wyprowadziłam - Konin mam w akcie urodzenia Zdecydowanie wolę Wielkopolskę i Dolny Śląsk niż te aktualne wschodnie rubieże - tu zimy jak na Syberii... Też muszę różę okopczykować i ketmię zawinąć we włókninę, mam nadzieję, że dam radę, bo póki co wyznawałam zasadę, że co przezimuje, to przezimuje, a reszta fora ze dwora... Madziu, to dalej buduj drugi dom w Wielkopolsce:)))))))) i wróć do korzeni:)) My mieszkamy 40km.od Poznania w str.Leszna. Omija nas dużo, bardzo dużo pogodowych anomalii Pewnie, niech rośliny się hartują. Albo przeżyją albo wylot:)ale szkoda zawsze i pracy naszej i kasy. Miłego wieczorkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts