janiseya 23.12.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Wesołych Świąt Pozdrawiam:) P.S. Aranżacje świąteczne ślicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 23.12.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.12.2011 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 bez życzy tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 23.12.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.12.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 http://img845.imageshack.us/img845/3231/img2626x.jpg Uploaded with ImageShack.us Pełnych spokoju, rodzinnego ciepła, wypełnionych miłością i pokojem Świąt Bożego Narodzenia życzy Aneta z Rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 24.12.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 WSZYSTKIEGO NAJSŁODSZEGO I NAJPIĘKNIEJSZEGO Z OKAZJI ŚWIĄT ŻYCZY BOŻENA I RAFAŁ Z DZIEĆMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 25.12.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 http://img715.imageshack.us/img715/7825/dsc0091bz.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 25.12.2011 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2011 Pięknie dziękuję za życzenia:))))Rozjechani jesteśmy troszkę, więc w Wigilię nie zdążyłam u Was być;/ale na ten szczególny w roku czas życzę zdrowia i spełnienia marzeń.Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 27.12.2011 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 (edytowane) Święta, święta i już po. Szybko minął ten czas, za szybko. Śpieszę z moją kuchnią, bo pokazuję i jakoś zgrać się nie mogłam. Więc szafeczki dociągnięte, została mi tylko ściana za nimi do pomalowania, jak meagron z załatanych dziur dobrze wyschnie:) Dla przypomnienia tak było: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=85738&d=1321639331 tak jest dziś http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=91759&d=1324984772 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=91757&d=1324984764 A tu zbliżenie na szczegóły: moje pierwsze deku:) Na razie niech tak pozostanie. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=91758&d=1324984768 Melduję,dla pamięci i potomności, że malowałam Dekoralem szybkie schnięcie śnieżnobiała Uchwyty były złote, sprayem matowym czarnym je potraktowaliśmy. Deku na wikol rozcieńczony i lakier. I pędzę do Maćka, bo gorączkuje od nocy.I kolejny ząb chce się przebić. buziaki na cały dzień Edytowane 27 Grudnia 2011 przez asiulkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.12.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Uściski dla Maciusia Szafki wyszły tak -> nie do wiary jak to wyglądało "przed"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 27.12.2011 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Uściski dla Maciusia Szafki wyszły tak -> nie do wiary jak to wyglądało "przed"! Yokasiu, jeszcze tylko ta ściana za nimi dostanie nowe życie i będzie git:rolleyes: mam nadzieję Zaraz edytuję i wkleję zdjęcie "przed"żeby nie szukać. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.12.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 asiulka.....szafki zmienione.... nie-do-poznania super wyszlo !! malowalas waleczkiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 27.12.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Asiu a fronty szuflad są te same? bo w wersji pierwotnej miały żłobienia a teraz nie... Szafeczki w wersji białej mi się podobają, ale nadal ostaję, za całymi białymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.12.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Niesamowita zmiana A na jaki kolor będzie malowana ściana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.12.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Asiu metamorfoza na ogromny plus! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 28.12.2011 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 (edytowane) asiulka.....szafki zmienione.... nie-do-poznania super wyszlo !! malowalas waleczkiem?? Dziękuję i pędzel i wałeczek:) Asiu a fronty szuflad są te same? bo w wersji pierwotnej miały żłobienia a teraz nie... Szafeczki w wersji białej mi się podobają, ale nadal ostaję, za całymi białymi Martusiu, kusi biel i ja to kuszenie czuję i nawet nie wiesz, jak bardzo;) Bo wizja mi się ukazała tej bezsennej nocy.O niej niżej. Ten dekor z szuflad usunęłam brzeszczotem i wyszlifowałam front do gładkości. Niesamowita zmiana A na jaki kolor będzie malowana ściana? Chciałam ścianę malnąć na szaro, a dokładnie z Duluxa Dotyk mgły, bo mam resztę z przedpokoju.Ale... miałam w nocy wizję jak znajdę tapetę taką, jaka mi się marzy-fronty szuflad znów przejdą rewolucję i dostana biały kolorek.A ściana tapetę i myślę, że zgra wsio. Wtedy na półkę górną pójdą same kuchenne słoiki z makaronami, płatkami itd. Chwilowo wersja świąteczna z lampkami i świerkiem. Asiu metamorfoza na ogromny plus! Dziękuję z całego serdusia:) Edytowane 28 Grudnia 2011 przez asiulkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 28.12.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Asiu,super metamorfoza,oj ja bym potraktowała moje szafki kuchenne farbą,niestety w wynajmowanym domu to niemożliwe... Uściski dla Maciusia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 28.12.2011 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Asiu,super metamorfoza,oj ja bym potraktowała moje szafki kuchenne farbą,niestety w wynajmowanym domu to niemożliwe... Uściski dla Maciusia! Paulinko, jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma:) Na swoim już tu w Pl zrobisz wszystko najpiękniej jak umiesz:) Ja też bym chciała wiele, ale wiesz sama, jak jest.. Maciejka męczy temperatura, doszła jelitówka w nocy, ale już sytuacja opanowana. Niech już te zęby wyjdą wszystkie, bo normalnie co 2tygodnie powtórka z "rozrywki" a mamy dopiero 6, więc sporo nocek zawalonych przed mną. Ale nie ma co narzekać, tylko iść do przodu:))) buziaki Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 28.12.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Ech,ale kiedy będzie to "na swoim"... Kochana,dobrze,że to tylko ząbki.Wyjdą i będzie po kłopocie Może reszta,nie będzie tak bolesna i z gorączką.Trzymam kciuki tak czy siak.Buziaki dla Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 28.12.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Ech,ale kiedy będzie to "na swoim"... Kochana,dobrze,że to tylko ząbki.Wyjdą i będzie po kłopocie Może reszta,nie będzie tak bolesna i z gorączką.Trzymam kciuki tak czy siak.Buziaki dla Was. Będzie, będzie:))))))))))) dziękujemy cioteczka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts