mada1412 07.03.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ej, no przeca, że nie tera chyba:confused: Bo aż pachnie latem z tej fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 07.03.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Pokażę, pokażę jak zawisną wszystko pokażę I to migiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 08.03.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Ciotki, pod fotką pisze wyraźnie- już niedługo:) nooo:)to focia z ubiegłego roku, w Stańczykowie wiecej moich róż tam lećcie:)i podziwiajcie:)Madziu kochana, pokażę spokojnie.Nawet nie wiesz, jak mnie ten remont wku...Siedzę w kuchni i sypialni i przedpokoju z chłopakami, mam już syć zabawek między garami.Te dwa pokoje zamknięte żeby nie roznosili bardziej tego syfioza.Wrrr;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 08.03.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Asiulku dziękuję ci bardzo za info o różach i piękne zdjęcia Syfu remontowego współczuję, ale już za chwilę jak sobie wszystko elegancko posprzątasz i usiądziesz z kubeczkiem pysznej herbatki w dłoni, popatrzysz na odświeżone mieszkanko to zaraz zapomnisz o tym co było A i znowu powrócę do waderki- miałaś z nią jakiś kontakt? już bardzo dawno się nie odzywała... jakoś tak martwię się o nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 08.03.2012 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Martuś, nosz nie mam kontaktu...ale zaraz jej skubnę 2słowa.długie to milczenie sama niepokoję się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 08.03.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Skubniesz meilowo czy telefonicznie?Niech się chociaż jednym słowem odezwie baba jedna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 08.03.2012 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 (edytowane) no napisałam na NkMam nadzieję, że necik jej odbiera.Bo tel.nie mam;/ Edytowane 8 Marca 2012 przez asiulkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.03.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Asiu...ależ mi zapachniało latem...aż nie mogę się doczekać tak mi ta twoja róża pięknie pachnie:) A u mnie dzisiaj spadł śnieg:( A miało być tak pięknie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 08.03.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 no wlasnie waderka nie odzywa się już prawie 3 mce a ja czekam na efekt remontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 08.03.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 u mnie też śnieg z deszczem Beatko;/Asia, wiesz jak z remontami jest..wloką się i wloką. Dopiero miesiąc:DUciekajcie Babeczki na winko przy tym świecie, a sio:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 16.03.2012 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 (edytowane) wróciłam z fotkami, wiem długo to trwało bardzo. Fotki poglądowe tylko, coby kolorki pokazać. Tata znów w szpitalu, czekamy za wieściami pooperacyjnymi. Czasem brak wiadomości jest dobrą wiadomością Będzie dobrze i tyle. Na odreagowanie FM na dzisiejszy wieczór, piwo i parówki;) remontowe piżamowe chłopaki:) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=106652&d=1331924160 2 dni temu dmuchaliśmy:) 5lat minęło bardzo szybko..za szybko.. Jutro kolejna tura gości:)) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=106653&d=1331924161 niebiański pokój Bartka http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=106654&d=1331924162 moje roletki:)))dumnam z nich jak paw:)) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=106655&d=1331924164 i pokój..kawałeczek...jak tylko wszystko się ułoży pokażę więcej, w sumie szału nie ma.Meble te same, nic nie przemalowałam, nic nowego nie doszło. Niedługo będzie świątecznie to Wam pokażę http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=106658&d=1331924222 Edytowane 16 Marca 2012 przez asiulkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.03.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Asiu....kolorki ścian śliczne !...a roletki też bym takie chciała do naszej sypialni:) sama uszyłaś??zdolniacha jesteś !!!i życzenie urodzinowe dla synka zostawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 16.03.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 sama Kaciu, sama:) Kasia_sw dała u siebie instruktarz:) Dawno Cię nie było leć szybciusio, moje są z woalu i wstawka bawełniana koronka:)kurde, napatrzeć się nie mogę i nawet dobrze się to szyło, a miałam obawy, że będzie się ślizgać. Dziękuję za życzenia:)pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.03.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Asiu, pięknie, świeżo, brawa za roletki i zapytam o nazwę farby na ostatnim zdjęciu. Bardzo mi się podoba. Życzenia zdrowia dla Taty i urodzinowe uściski synkowi. Mówisz, że tak szybko zleciało tych 5 lat, zobaczysz jak szybko będzie 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.03.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Asiu, uściskaj Tatę, trzymam kciuki . Do ogródka zajrzyj koniecznie a zmiany pozytywne oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.03.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Cześć Asiu, wpadłam się przywitać i oficjalnie dołączyć do klubu podglądaczy Widzę, że mamy takie same "biedronkowe" puszki. Tylko ja trafiłam na okrągłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 16.03.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Asiu śliczne te roletki. Masz rację powinnaś być z nich dumna ja bym była:yes: Tola ma rację ani się obejrzysz jak 15 urodzinki wyprawisz.Jak patrzę na mojego starszego syna to nie mogę się nadziwić kiedy to zleciało już jest w liceum a za chwilę studia i wyfrunie dziecko z domu. Sto lat dla synka i zdrówka dla taty zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 17.03.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Fajne chłopaki Asiu roletka SUPER ! , kiedy ja swoją uszyje wreszcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.03.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Ehhhh...5 lat....!!!!!!! Zobaczysz jak szybko minie 25!!!!!!!!!!!:) i będziesz synkowi wyprawiać Buziaczki dla synka urodzinkowe oczywiście Asiu przesyłam i życzę zdrowia dla Taty:) A roletki cudne...zdolniacha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 19.03.2012 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 dziękuję Kochane:) piszę po raz kolejny, bo poprzednia mi zjadło. Tolu, kolor to Dulux-dotyk mgły. Mam go tez w przedpokoju. O różnych porach dnia wygląda inaczej. Doszukasz sie w nim szarości, błękitu, nawet fioletu:) Zależy jak silnie słonko będzie operować Yokasiu, dziękuję Byłam, krokusy klapły, tulipany keszcze same liście, hiacynty i żonkile leniwie sie przebijają. Wygrzałam tyłek wczoraj, nałapałam słonka. Drop_Inn polecę zaraz z rewizytą Puszki okrągłe też mam:) Anbamo, szybko biegnie czas, za szybko. Ciągle to powtarzam. Ledwo wstaniemy, już wieczór nadchodzi;/ Kupowałam Bartkowi buty, tzn.chciałam kupić. Podsuwam mu takie grzeczne, w moim guście. A on-mamo, ja chcę z pająkami, a nie takie. No i wybrał-grubsza podeszwa, pająki na bokach, pajęczyna i cały zadowolony opowiadał w koło jak je sam kupił Więc dorosłość juz praktycznie mam na co dzień Dobrze, że Maciek na tyle mały, że nie pyskuje:))) Mugatko, szyj, szyj:) trzymam kciuki:) Beatko, dziękuję buziaki dla Ciebie również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts