asiulkowo 03.05.2012 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Asiu chłopaki pierwsza liga rosną ci przystojniaki rosną Działeczka jak zawsze piękna!!!! jest czym oczy cieszyć. Pozdrawiam was serdecznie i miłej dalszej części majówki życzę!!! Martuniu, dziękuję) Również odpoczynku życzę Jutro nam pergole przywiozą wreszcie. Ale weekend zapowiadają deszczowo burzowy i pewnie nici z malowania i montażu;/ Pozdrówki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 04.05.2012 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 I u nas od rana niebo przychmurzone i zapowiada się na deszcz. Ja się nie pogniewam, bo strasznie sucho na rabatach i w warzywniku, a więc deszcz potrzebny. Czekam na relację pergolowo/różaną i ja za twoją namową zakupiłam dwie róże okrywowe zobaczymy co z nich wyrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 04.05.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Asieńko, pierwszy rok muszą wygrzebać z ziemi i pogrupować, a potem już zostaną na stałe. Czytałam, żeby zostawiać w ziemi do końca czerwca a do tego czasu to już o kolorach nie będę miała pojęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 04.05.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 (edytowane) I u nas od rana niebo przychmurzone i zapowiada się na deszcz. Ja się nie pogniewam, bo strasznie sucho na rabatach i w warzywniku, a więc deszcz potrzebny. Czekam na relację pergolowo/różaną i ja za twoją namową zakupiłam dwie róże okrywowe zobaczymy co z nich wyrośnie Martuś, u nas po burzy nocnej było dziś chłodniej, ale przyjemnie wyrywało się zielsko;) Pergole przyjechały, ale zapomnieli o kotwach i kantówkach;/ Wzięłam sie więc za malowanie dwóch, maskara ile czasu schodzi na to. I chyba z 3 warstwy impregnatu Altaxu pójdą na jedną stronę. Bo piją te lamelki mocno bardzo. Róże okrywowe odwdzięczą się pięknymi kwiatuszkami, zobaczysz:)))) Asieńko, pierwszy rok muszą wygrzebać z ziemi i pogrupować, a potem już zostaną na stałe. Czytałam, żeby zostawiać w ziemi do końca czerwca a do tego czasu to już o kolorach nie będę miała pojęcia . Kochana,dasz radę Zdjecia pewnie porobione, więc wg nich wsadzisz. Idę laseczki spać, bom mega styrana po całodziennym działkowaniu. Edytowane 4 Maja 2012 przez asiulkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 12.05.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Rzadko bywam znów tutaj, czas mknie jak szalony.Pogoda rozpieszczała nas przez ostatni tydzień, dziś znów wietrznie, deszczowo i zimno;/Ale trochę odpoczynku po ciężkiej pracy tez się należy słonku;) Przyszłam z nowymi fociami. Azalie i rhodendron aż jeden kwitnie. Wszystko nabiera coraz intensywniejszych barw.Na początek rzut ogólny: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=115462&d=1336824779 azalia różowa: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=115464&d=1336824808 skalnica: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=115463&d=1336824794 trzmielina: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=115467&d=1336824831 hakuro coraz gęściejsza i coraz bardziej różowa:P http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=115466&d=1336824819 cały czas jesteśmy na etapie malowania pergol, maluję po3 warstwy z każdej strony i mam powoli dosyć.Jutro postaram się skończyć choć te ozdobne, to pokażę Wam, jak wyglądają.I chciałabym, żeby tył działki wyglądał kolorowo, np.tak: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=115465&d=1336824812 to inspiracja z "Działkowca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 12.05.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Miłego wieczorowania życzę U mnie grzaniec, ciepły szlafrok, dzieci śpią, a mąż na męskim wieczorze;) spokój......... a jutro.... czas pokaże:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.05.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 O żesz w... !!!!! Jak pięknie kwitną ci azalie:):) U mnie dopiero zaczynają! Cudnie już u ciebie:) A ja dziś rozgrzewam sie dobrą naleweczką Mąż ogląda meczyk...cisza...spokój... miłego wieczorku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 12.05.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 O żesz w... !!!!! Jak pięknie kwitną ci azalie:):) U mnie dopiero zaczynają! Cudnie już u ciebie:) A ja dziś rozgrzewam sie dobrą naleweczką Mąż ogląda meczyk...cisza...spokój... miłego wieczorku:) Beatko, również Kwitną i tak sobie pluję w brodę, że mogłam ich więcej kupić.... biedronkowe po 6z groszami... a efekt cudny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.05.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Ale cudnie u Ciebie!!!:jawdrop: Żeby tylko przymrozki nie chwyciły tfu, tfu:sick: Moja Hakuro, też rośnie jak szalona, a w zeszłym roku miała 3 listki na krzyż Pozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 13.05.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Asiu jak zawsze piknie!!!! azalia faktycznie kwitnie jak szalona i hakuro daje czadu (moja coś nie różowieje choć ją ostro ciachnęłam ) Życzę szybkiego ukończenia prac pergolowych i czekam na kolejne urzekające fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 13.05.2012 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Dziękuje dziewczyny:)Tak zimno, że normalnie nic dzis nie zrobiłam na działce;/ tzn.wysiałam nawóz pod iglaki, wrzosowate i róże.Padało więc podlewanie mnie ominęło. Mama przyszła do chłopaków, było tylko 13 stopni. Normalnie z polarem i kurtką się przeprosiłam. Mam na zbyciu gałki meblowe, takie oto: http://allegro.pl/show_item.php?item=2344252097 tanio wystawiłam, bo nie mam gdzie tych cudów trzymać już.Któraś chętna??miłego wieczorkowania dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 13.05.2012 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Asiu jak zawsze piknie!!!! azalia faktycznie kwitnie jak szalona i hakuro daje czadu (moja coś nie różowieje choć ją ostro ciachnęłam ) Życzę szybkiego ukończenia prac pergolowych i czekam na kolejne urzekające fotki Marta, daj hakuro czas. Odbije na pewno Pergole tez mam zamiar szybko skończyć, bo już dość oglądanie sąsiadów i ich gości na tyłach;) buziaki dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 13.05.2012 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Ale cudnie u Ciebie!!!:jawdrop: Żeby tylko przymrozki nie chwyciły tfu, tfu:sick: Moja Hakuro, też rośnie jak szalona, a w zeszłym roku miała 3 listki na krzyż Pozdrawiam:D Agawi, dziękuję nie ma przymrozków i nie mogą dotrzeć do Wielkopolski buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.05.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Hej Asiu!!! Klikając na FB Vintage Home....spotkałam i widziałam ciebie:):) Czy można cię zaprosić do znajomości??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 15.05.2012 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Hej Asiu!!! Klikając na FB Vintage Home....spotkałam i widziałam ciebie:):) Czy można cię zaprosić do znajomości??:) jasne:) już lęce szukać Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.05.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Dziękuję Asieńko...bardzo mi miło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 16.05.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Asiulku pięknie kwitną Ci azalie i to jeszcze biedronkowe....... moje w tym roku piękne się zapowiadały ......a teraz kwitną dziwnie , chyba przymroziło mi pąki...bo kwitną tylko na dole. aaa.....i superowych masz chłopaków...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 18.05.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Asiulku pięknie kwitną Ci azalie i to jeszcze biedronkowe....... moje w tym roku piękne się zapowiadały ......a teraz kwitną dziwnie , chyba przymroziło mi pąki...bo kwitną tylko na dole. aaa.....i superowych masz chłopaków...... Saro, dziękuję ciekawe, co z tych azalii i rh bedzie w nast.roku... miłego weekendowania Mieliśmy stawiać jutro płoty pergolowe i panowie z tartaku nie wyrobili się z kantówką;/;/;/ czeka mnie wiec jutro tradycyjnie rwanie zielska, wywalę tarasowe płotki(jak mnie mąż dopuści do takiej demolki) i jak będzie cieplusio to się podjaram:P i pobiegam za chłopakami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 18.05.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Asiu pięknie w Twoim ogrodzie u mnie na balkonie jeszcze pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.05.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 asiulku.........cudnie twoja działeczka wyglada !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts