sara_78 04.08.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Asiu....pomocników masz świetnych...widać, że żadnej pracy się nie boją.....i efekty "murowane"... super ten płot wygląda....a moje kochane wrzosy zaczynają już szaleć tak jak u mnie.......a nad korą to już nie raz sie zachwycałam....pięknie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.08.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Asiu super Macie Pomocników:wiggle:w jakim wieku są Wasi Chłopcy ? no a ogród Masz bardzo zadbany! moje wrzosy też już zaczynaja kwitnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 17.08.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Asiu gdzie jesteś????? odezwij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 12.09.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Asiu?????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 17.09.2012 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Martusia, dziewczynki jestemzjawie się któregoś wieczora z wieściami, co u mnie.Zalatana jestem, przedszkole, ośrodek kultury, takie tam zapraszam na winko już jutro:)ok.21 małą imprezke robimy na forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.09.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Asia jaka imprezka, hmmmm??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 18.09.2012 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 a taką powrotową na forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.09.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Asia no i gdzie Ty???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.09.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 no właśnie, jakaś impreza miała być, wino się miało lać ... naobiecywała i nie przyszła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 19.09.2012 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Jestem laseczki Dzieci wczoraj zupełnie nie współpracowały i zanim poszły lulać, to już było późno bardzo. Za to dziś już śpią i imprezę czas zacząć!!!!!! Winko Paniom polewamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 19.09.2012 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 (edytowane) No to na początek trochę słonka na ten dzisiejszy mokry wieczór Moje chłopaki-byliśmy na takim pokazie starych traktorów Bartek wszystkim wkoło opowiada, że będzie bambrem. Tak, bambrem. Nie rolnikiem, gospodarzem, tylko bambrem:))) Póki co kolekcja domowych traktorków rośnie. Maciek póki co mało świadomy, co ten brat gada, ale na widok traktorów warczy niesamowicie. Dodam, że wychodzą mu aż 4 zęby naraz. Nocki masakraa. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=137446&d=1348075758 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=137447&d=1348075770 I hit września-wrzosowisko:)) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=137448&d=1348075788 I najpiękniejsze te puchate:) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=137449&d=1348075804 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=137450&d=1348075823 i wrzośce http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=137451&d=1348075836 Z innych działkowych spraw, narzędziownia przykryta, zjeżdżalnia chłopaków też. W międzyczasie mąż ciągle gdzieś..rozrywany.Mało czasu mamy dla siebie. Bartek zaczął przedszkole jako 5latek.i normalnie ku mojemu zaskoczeniu nie chce z przedszkola wychodzić.Oby tak dalej. Maciuś, za chwilę kończy 2latka, od poniedziałku zaczynamy chodzic na Akademię Mamy Taty i Malucha do ośrodka kultury:) Więc mama ma rozrywkę. Całe wakacje coś zaprawiałam, przetwarzałam. Słoiki pozapełniane czekają na zimę Jak ten czas śmiga...za szybko... Za niedługo6rocznica ślubu... Dziewczynki, który rok Waszego małżeństwa, związku był jakiś najbardziej burzliwy? Mówią, że pierwsza siódemka najgorsza zanim ludzie się dotrą.. w sumie u nas nie jest jakoś burzliwie ani nudno. Ciągle jednak coś się dzieje...Zmieniamy się...ludzie nas zmieniają..nawet ci najbliżsi.. To wino jakoś na mnie melancholijnie działa Milknę teraz i lecę do Was podziwiać i nadrabiać te mega zaległości Edytowane 19 Września 2012 przez asiulkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 19.09.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Asiulku dzisiaj szybko, bo do pracy lecę: wrzosowisko jest piękne!!!! najpiękniejsze na forum!!!! roślinność idealnie skomponowana i ta kora dopełnia całości! CUDOWNY jesienny widok! Bambry do zacałowania!!!!! Co do rocznic ślubu to wstyd się przyznać, ale my ostatnio o swojej zapomnieliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 19.09.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Asiulku dzisiaj szybko, bo do pracy lecę: wrzosowisko jest piękne!!!! najpiękniejsze na forum!!!! roślinność idealnie skomponowana i ta kora dopełnia całości! CUDOWNY jesienny widok! Bambry do zacałowania!!!!! Co do rocznic ślubu to wstyd się przyznać, ale my ostatnio o swojej zapomnieliśmy... Martuś:* dziekuję pracuj Kochana, leć do dzieciaków:))) a winko poczeka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.09.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 melduje sie i ja ale nie wiem na jak długo;)Asiu Chłopaki do schrupania! moj tez uwielbia traktory, kopary i wszelkiej masci maszyny...piękne wrzosowisko:jawdrop:powiedz czy ty swoje wrzosy przycinasz jakos??? moje maja sterczace w gore pojedyncze pendy...U nas najgorszy był 7/8 rok po slubie ale to jest zwiazane z ogromnymi zmianami w naszym zyciu, chorobami dzieci, przeprowadzka, wykonczeniowka... a znamy sie...hm ...30 lat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 19.09.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 melduje sie i ja ale nie wiem na jak długo;) Asiu Chłopaki do schrupania! moj tez uwielbia traktory, kopary i wszelkiej masci maszyny...piękne wrzosowisko:jawdrop:powiedz czy ty swoje wrzosy przycinasz jakos??? moje maja sterczace w gore pojedyncze pendy... U nas najgorszy był 7/8 rok po slubie ale to jest zwiazane z ogromnymi zmianami w naszym zyciu, chorobami dzieci, przeprowadzka, wykonczeniowka... a znamy sie...hm ...30 lat;) Anetko, już leję winko:) czytam u Ciebie o choróbskach;/u nas tez kaszle paskudne u obu. Leczymy się cebulowo póki co i miodkiem z mniszka. staż znania się nieziemski;) dzieci nasze może razem bamberstwo jakieś otworzą wrzoski przycinam wiosną, jak już mrozy sobie pójdą, te na zdjęciach mają po 2-3lata. rzadko nawozem je sypnę. niektóre zrobiły sie jakieś brązowe, nie wiem, czy przemarzły, czy co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.09.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 (edytowane) Wrzosy na wiosnę, ale wrzośce po kwitnieniu, tak? Asiu, wrzosowisko zapiera dech w piersiach, przepiękne. Edytowane 20 Września 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 21.09.2012 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Wrzosy na wiosnę, ale wrzośce po kwitnieniu, tak? Asiu, wrzosowisko zapiera dech w piersiach, przepiękne.[/quote Yokasiu, tak wrzoski na wiosnę, wrzośce i tu jest problem, bo... moje kwitnące wiosną teraz już mają zawiązane kwiaty, zimą gdy zetnie je mróz wyglądają jakby były uschnięte i oblatują do gołych łodyżek..ale latem, na nowo pokrywaja sie 'listkami'. Nie wiem, o co im chodzi. I nie przycinam ich, bo mnie tak oszukują. A dzis mąż wracajac ze znajomą z daleka ze szpitala, zahaczył o szkółkę wrzosową i przywiózł mi piękne kolorowe wrzosy:))) Kolejny zakątek iglasto-liściasto wrzosowy szykuję Tylko z kasą cieńko i minie trochę czasu zanim kupię tyle wrzosów ile bym chciała. Buziaki piątkowe P.s. wieczorem możemy winkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 21.09.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Hej Aśka, wrzosowisko cudne, zresztą wszystko u Ciebie pięknie wygląda... ta WIELKA kora ... chyba każdy kawałek musisz dopasować, jak puzzle Buziaki dla traktorzystów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 21.09.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Hej Aśka, wrzosowisko cudne, zresztą wszystko u Ciebie pięknie wygląda... ta WIELKA kora ... chyba każdy kawałek musisz dopasować, jak puzzle Buziaki dla traktorzystów Aga, dziękuję Masz racje korę układam jak puzzle:) to taki odchył z tym układaniem, ale fajnie wygląda. Nadrabiam tym układaniem inne braki estetyki na tej działce. Brak jakiegos domku fajnego, warunki iście polowe. No to winkujemy:) Z Sewerynem i Piaskiem:) jak ja ich uwielbiam:))))))) http://www.youtube.com/watch?v=MQfiRhoG2Gw&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 21.09.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 no ja nie powinkuje właśnie zwijam zabawki i grzeję do domku koniec pracy więc i koniec neciku na dzis miłego imprezowania http://imageshack.us/a/img13/1882/bedzieoblewanie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts