agawi74 21.09.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Winko, winko? To ja jestem:lol: Hej Asiu, wrzosowisko przepiękne:jawdrop:Wrzosy wsadzałaś w tym roku, czy zostały Ci po zimie?Traktorzyści cudni!:lol2:Miłego weekendu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 22.09.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Winko, winko? To ja jestem:lol: ooooooo a mówiłaś że masz już dość alkoholu hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 28.09.2012 04:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Winko, winko? To ja jestem:lol: Hej Asiu, wrzosowisko przepiękne:jawdrop:Wrzosy wsadzałaś w tym roku, czy zostały Ci po zimie? Traktorzyści cudni!:lol2:Miłego weekendu:) Agawi, wrzosy niektóre mają 3lata, niektóre 2 i tegoroczne. Zawsze tak jest, że coś wymarza..niestety.. Pokażę Wam nad czym pracuję, postaram się wieczorkiem na chwilke usiąść. Jutro mamy imprezkę urodzinową MAćka, cały dzień szykowania więc przede mną. Zmykam szykować do przedszkola. buziaki i do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 16.11.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 wróciłam... nawet nie wiem, kiedy ten czas przeleciał, ponad półtorej miesiaca... nawet mało zaglądałam, praktycznie wcale.. Ale już śpieszę z nowościami, głównie działkowymi. Zrobiłam sobie nowe wrzosowisko:) Pokażę Wam kolejno etapy jego powstawania. W sumie nie uznaję, że jest skończone.Ale reszta wiosną. Teraz już nie pora na sadzenie, niech roślinki sobie grzecznie pośpią i przetrwają. No więc na początku były dwa świerki..gołe takie samotne wśród trawy. Dostały koleżankę tuję Aurescensis:) Lawendy, bergenię, jałowca płożącego, powsadzałam także. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=148698&d=1353095654 Z pewnej szkółki mąż przywiózł mi 3 śliczne, zupełnie inne niż dotychczas kupowałam wrzosy. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=148700&d=1353095670 Po jakimś czasie kolejne dotarły... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=148702&d=1353095686 I kolejne nabytki... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=148704&d=1353095698 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=148705&d=1353095722 I ostatecznie na minioną niedzielę wrzosowiskowy zakątek wygląda tak:) Iście jesiennie, berberys pomarańczowy, wrzosy cudne... jałowce już zimowe... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=148697&d=1353095641 Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 17.11.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Asiulku po pierwsze aty aty, że tak długo cię nie było!!!! po drugie kolejne wrzosowisko już zachwyca! bardzo ładnie skomponowana rabata! brawo za ogrom pracy jaki wykonałaś po trzecie cóż po za tym u was? jak chłopaki- zdrowe? jak kuchnia? cosik nowego zwisło? ściskam cię serdecznie i pozdrawiam cieplutko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 17.11.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Hej Asiu Ty nasz pracusiu śliczne wrzosowisko napracowałaś się - ja już od jakiegoś czasu nie grzebię w ziemi ... pewnie wiosną ruszę.. jesienią w ogóle nie sprawia mi to przyjemności ... za zimno Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.11.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Ja też zaglądam i mówię, ze wrzosowisko fajne.. Tylko proszę.. nie znikaj na tak długo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.11.2012 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Hej Asiu, witamy po przerwie:bye: cudne wrzosowisko stworzyłaś Te inne wrzosy też posiadam w ilości szt 2- szybko się rozrastają, mają oryginalny jaśniutki kolorek i wyglądają ślicznie. Nie zmarzły mi poprzedniej zimy:wiggle: Wpadaj częściej, czekamy:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.11.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Pięknie...napracowałaś się Asiu...wpadłam życzyć miłej niedzieli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 18.11.2012 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Dziewczynki, dziękuję:*Kochane jesteście:)Pokażę Wam, co uszyłam:PAle troszkę cierpliwości mi dajcie..małą godzinkę, bo muszę dzieci'obrobić'Póki co do napisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.11.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 godzinka minęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.11.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 super wrzosowisko. Ty Asiu to bardzo wrzosy lubisz z tego co widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 20.11.2012 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Jestem jestem:) Z poślizgiem, bo znów choróbsko sie przyplątało;/ Maciek uziemiony;/ Już p[okazuję, co uszyłam. Z racji, że wiecej czasu będę teraz w domku z małym, bez wyjść do innych dzieci postanowiłam powoli dekorować czerwieniami dom. Dziś powyjmuję podusie, delikatnie zacznę nadawać koloru moim szarościom:) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=149582&d=1353405082 Takie małe skrzaciki przysiadły sobie na kuchennej półce. Uszyłam też większego królika, takiego przytulańca. Tylko ubranko jakoś muszę mu wysmyczyć Miłego wtorku i reszty tygodnia. Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 20.11.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Asiulku fajoskie skrzaty a buźki będą miały? I mnie już ciągnie do czerwieni w domku i myślę nad dekoracjami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 21.11.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Cześć Asiu Bardzo ładne zmiany poczyniłaś,czy sadzisz wrzosy w kwaśnej ziemi? Skrzaty super,gratuluję umiejetności;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 22.11.2012 05:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Asiulku fajoskie skrzaty a buźki będą miały? I mnie już ciągnie do czerwieni w domku i myślę nad dekoracjami... Tak Martusiu, będą miały. Póki co Maciek złapał coś i odciąga mnie to szycia. Ale wyjęłam czerwone podusie i już zasiadły na fotelach przedpokojowych. Jakie ja mam zaległości na muratorze... mam nadzieję, że w weekend sie wyrobię i nadrobię. buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 22.11.2012 05:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Cześć Asiu Bardzo ładne zmiany poczyniłaś,czy sadzisz wrzosy w kwaśnej ziemi? Skrzaty super,gratuluję umiejetności;) Dziękuję Nadulko:) Wrzosy sadzę w takim mixie ziemi.Bo widać i ciemną i jasną...ale dołek pod wrzos wysypuję taką specjalną do kwaśnolubnych. Mam nadzieję, że przetrwają do wiosny i dłużej te moje wrzosy. pozdrawiam z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 22.11.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 To ja tak samo sadzę,ale wiem że na wiosne muszę im poszukać inne miejsce i zrobić podwyższona rabatę,żeby woda nie stała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 22.11.2012 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 To ja tak samo sadzę,ale wiem że na wiosne muszę im poszukać inne miejsce i zrobić podwyższona rabatę,żeby woda nie stała! o u mnie nie ma problemu z wodą...bynajmniej jeszcze nie ma... moje pierwsze stare wrzosowisko to takie górki pagórki..nawet tam ziemi kwaśnej typowo ze sklepu nie dawałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaDominik 03.12.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 witam się po raz pierwszy:) zakochałam się w Twoich wrzosowiskach, są PIĘKNE!!! dom tez zapiera dech w piersi! będę wpadać częściej nacieszyć oczy pięknymi widokami:)pozdrawiam serdecznie.Ps. pozwoliłam zapisać kilka zdjęć, mam nadzieje,że nie masz nic przeciwko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts