agnikkrol 10.03.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Lampa z czujnikem ruchu na garażem ? No właśnie ma ktoś coś takiego, jak to się sprawdza w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 10.03.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 U mnie się sprawdza bardzo dobrze. Dodatkowo zastanawiam się czy nie zamontować takiej przy ogrodzeniu, przy bramie wjazdowej i bramce i chyba tak zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqwa 10.03.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Montując należy tak ustawić lampę i czujnik, żeby nie oślepiać użytkowników drogi i lampa nie włączała się od poruszających się na drodze samochodów i ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Adamco 10.03.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Ja mam zainstalowana w przedpokoju , koniec klopotów z przewracaniem sie o buty a w nocy dzieci idac do kuchni maja automatycznie oswietlona droge , no i oszczednosci energi oraz brak urazów przez upadki o lezace przedmioty(ach te dzieci).Naprawde warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek13 10.03.2004 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Tylko jedno ale, lampa nie może świecić kierowcy w oczy. Ja mam lampę z boku oświetlającą garaż i podobną w garażu - nie trzeba szukać wyłącznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_arek 10.03.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Mam taką,jest zamontowa nad wjazdem pod wiatę.Teoretycznie działa bez zarzutu,jednak w sezonie zimowym wyłączam ją.Wcześnie robi się ciemno i bez przerwy jest zapalana przez psy Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rml2 10.03.2004 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Ale to nie wina lampy a psów. .Także mam halogenka i dwa koty oraz psa. U mnie to nie tylko pies ale i koty toto załączają - ale mam odpowiednio krótko ustawiony czas działania - tak więc jest czas aby zaparkować samochód i wrócić do domu w świetle jupitera. DZIAŁA DRUGI ROK i zastrzeżeń do niej nie mam - można ustawić czujnik ruchu w taki sposób ,że psa nie będzie widział - u mnie jest nastawiony specjalnie bo wtedy wiem kiedy koty chcą przez okno wrócić do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.03.2004 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 A ja lampy przy furtce, nad drzwiami wejściowymi i garażem (żarówki energooszczędne) ze względów bezpieczeństwa podpiełam pod czujkę zmierzchową. Co prawda nie użytkuję jeszcze, ale mają takie rozwiązanie znajomi i naprawdę jest super. Psy nie włączają, nie bije po oczach. W razie czego mozna wyłączyć ręcznie. Moc łączna też niewielka. Pozdrawiamniezalogowana Anna99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts