Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moje ogrodowe (i nie tylko) szaleństwa

Recommended Posts

To poczekaj jeszcze na Magic Fire i Ruby. Te dopiero są cudne. No i Great Star, ale ta w tym roku nie kwitła, a powinna wyglądać tak

http://img192.imageshack.us/img192/7237/6136da432c0dc369.jpg

Zdjęcie z Future Garden

no wez przestan kusic, juz mezowi mowilam ze w przyszlym roku juz nic nie bede sadzic, tylko zajme sie pielegnacja. i jak ja mam to przemycic i gdzie:rolleyes: a z kupionych w future krzakow to 1 grandiflora i vanilka kwitna mi najladniej

• Odpowiedzi 81
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja jeszcze planuję hortensję dębolistną. A dokładniej to 3 takie, bo wszystkie sadzę po minimum 3. Grandilforek mam np 9 razem. Juz nie mogę się doczekać, żeby się rozrosły. Teraz wyglądają tak

http://desmond.imageshack.us/Himg638/scaled.php?server=638&filename=img5617n.jpg&res=medium

madzialenka ile lat ma twoj ogrod? bo jak tak patrze to w kompleksy zaczynam wpadac

Mieszkam 4 rok i 4 rok walczę o ogród. Walczę dosłownie, bo zaczęłam od karczowania odrostów korzeniowych brzóz i rozwiezienia 350 ton ziemi. Pół wychowawczego mi tak minęło, a jeszcze mała kupka została. Ale we wrześniu już zniknie :). A z kompleksami to daj spokój - masz piękny ogród, a ja jestem cwaniara i wybieram rośliny, które szybko dają efekt dojrzałego ogrodu - patrz moje funkie.

To przyjedź i zobacz na żywo. Jak otworzą nam autostradę, to będziesz miała do mnie niecałe 1,5 godziny. Czyli Ty dzwonisz, że jedziesz na kawę a ja zdążę upiec ciasto. :)

no no i vice versa, zwłaszcza ze ja mieszkam we wiosce przy autostradzie wiec omijam gdańsk