TAR 26.08.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 To poczekaj jeszcze na Magic Fire i Ruby. Te dopiero są cudne. No i Great Star, ale ta w tym roku nie kwitła, a powinna wyglądać tak http://img192.imageshack.us/img192/7237/6136da432c0dc369.jpg Zdjęcie z Future Garden no wez przestan kusic, juz mezowi mowilam ze w przyszlym roku juz nic nie bede sadzic, tylko zajme sie pielegnacja. i jak ja mam to przemycic i gdzie:rolleyes: a z kupionych w future krzakow to 1 grandiflora i vanilka kwitna mi najladniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 26.08.2011 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 A nie chcesz szałwii omszonej? Może jeszcze komuś wysłać - mam w ilościach hurtowych i chętnie trochę oddam w dobre ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.08.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 ja nie wiem czy u mnie to przezyje, wieczna susza i pizdziawice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 26.08.2011 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 A u mnie to co, niby lepiej. mam wrażenie, że ona wszystko przetrzyma o ile będzie rosła na słońcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.08.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 tylko nie mam pomyslu gdzie by to upchnac, , na skalniaka za wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.08.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Ta great star to ma Efi chyba, przynajmniej cos podobnego u niej widzialam, pieknista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 26.08.2011 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Wiem, że jest śliczna i mam nadzieje, że w przyszłym roku raczy zakwitnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.08.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 i ja znowu bede kombinowac jakby te cuda u siebie wkomponować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 26.08.2011 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Ja jeszcze planuję hortensję dębolistną. A dokładniej to 3 takie, bo wszystkie sadzę po minimum 3. Grandilforek mam np 9 razem. Juz nie mogę się doczekać, żeby się rozrosły. Teraz wyglądają tak http://desmond.imageshack.us/Himg638/scaled.php?server=638&filename=img5617n.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.08.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 ja na pewno posadze tardiwe, starburst i great star. magical fire podobna troche do pinky a tych mam 14 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 26.08.2011 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Jeśli nie masz to weź jeszcze Early Sensation - ma zupełnie inną budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.08.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 madzialenka ile lat ma twoj ogrod? bo jak tak patrze to w kompleksy zaczynam wpadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.08.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 a jakbys byla w okolicy to przywoz te szalwie, cos sie wykombinuje, najwyzej bedzie jak w krolestwie chaosu :rotfl:ta early jakos na zdjeciach mnie nie podrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 26.08.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 madzialenka ile lat ma twoj ogrod? bo jak tak patrze to w kompleksy zaczynam wpadac Mieszkam 4 rok i 4 rok walczę o ogród. Walczę dosłownie, bo zaczęłam od karczowania odrostów korzeniowych brzóz i rozwiezienia 350 ton ziemi. Pół wychowawczego mi tak minęło, a jeszcze mała kupka została. Ale we wrześniu już zniknie . A z kompleksami to daj spokój - masz piękny ogród, a ja jestem cwaniara i wybieram rośliny, które szybko dają efekt dojrzałego ogrodu - patrz moje funkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 26.08.2011 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 ta early jakos na zdjeciach mnie nie podrywa To przyjedź i zobacz na żywo. Jak otworzą nam autostradę, to będziesz miała do mnie niecałe 1,5 godziny. Czyli Ty dzwonisz, że jedziesz na kawę a ja zdążę upiec ciasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.08.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 no to luz, moj ogrod powstawal od kwietnia tego roku, ale bym juz chciala zeby to wszystko zczelo sie rozrastac. i zazdroszcze tych "gotowych" drzew i bliskosci lasu. u mnie to same pola wiec szału nie ma ale jak sie nie ma co sie lubi to.... :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.08.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 To przyjedź i zobacz na żywo. Jak otworzą nam autostradę, to będziesz miała do mnie niecałe 1,5 godziny. Czyli Ty dzwonisz, że jedziesz na kawę a ja zdążę upiec ciasto. no no i vice versa, zwłaszcza ze ja mieszkam we wiosce przy autostradzie wiec omijam gdańsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.08.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 a kiedy obcinasz glowki hortensjom, moje juz tak srednio apetycznie wygladaja, kwiaty zaczynaja schnac, zwlaszcza vanilka zrobila sie bordowo-brazowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 26.08.2011 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Dopiero na wiosnę. One kwitną na tegorocznych pędach. Poczekaj aż całkowicie zaschną - pięknie wyglądają zimą w śniegowych czapeczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.08.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 apropo's zimy musze kupic siateczki z zerelkiem dla ptakow, powiesze na pergoli (bedzie wygladac jak wisielec ) ale przynajmniej zima Kastus bedzie mial widowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts