lara_croft 27.07.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Na bardzo szybko potrzebuję inspiracji do balkonu. Mam kogoś kto mi zrobi go na dniach, ale nie mam pomysłu. Nie chce się tłumaczyć z ociężałości i lenistwa, ale mocno zaawansowana ciąża uciska na mózg, a i dodatkowo jestem strasznie umęczona remontem tego domu. Chce miec to szczesliwie za sobą. Naprawde będe bardzo wdzieczna za kazda pomoc, bom zdesperowana. Tak wygląda dom i otoczenie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 27.07.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 (edytowane) Wejdz do Google, wpisz balustrady balkonowe i kliknij na grafike. masz 16 stron inspiracji Edytowane 27 Lipca 2011 przez Aleksandryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lara_croft 28.07.2011 04:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Dzieki.Czy pomysł zabudowania balkonu (barierki) ze sztachet z jakich zrobiony jest płot jest pomysłem od czapy czy moze być?Czy podłoga z desek tarasowych (z przerwami) - będzie lecicec wrazie deszczu na ziemię jest praktykowane? Nam zasadniczo to nie przeszkadza, bo pod balkonem beda kwiaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts