ankaban 27.08.2015 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) Chciałabym kupić stolik kawowy, co myślicie? Który model i biały czy czarny? Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez ankaban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankaban 27.08.2015 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 A może iść w styl minimalistyczny, ten mi się spodobał A Wy co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankaban 31.08.2015 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtko55 31.08.2015 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 A może iść w styl minimalistyczny, ten mi się spodobał [ATTACH=CONFIG]328871[/ATTACH] A Wy co myślicie? Jeszcze gdyby był szklany to od razu bym brał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankaban 05.09.2015 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 (edytowane) Małe zmiany w salonie: Tak było: Tak jest: Edytowane 5 Września 2015 przez ankaban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 08.09.2015 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Szkoda, że nie zasłoniłaś tego kąta po prawej stronie. Nie bardzo podoba mi się upięcie firanek (i ten plafon). Będą poduszki w kolorze zasłon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankaban 09.09.2015 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Szkoda, że nie zasłoniłaś tego kąta po prawej stronie. Nie bardzo podoba mi się upięcie firanek (i ten plafon). Będą poduszki w kolorze zasłon? W rogu powieszone będą dwie półki, na których będą zdjęcia i grafika. Faktycznie miałam dylemat czy dawać karnisz na całą długość ściany czy tylko na okna, ale za radą kilku osób postanowiłam dać tylko karnisz na okna. Może jak zawisną w rogu półki ze zdjęciami, a na ścianie obok duży obraz, będzie to tworzyło spójną całość. Poszewki na poduszki czekają na uszycie przez moją mamę i będą zrobione z materiału pozostałego po skróceniu zasłon. Plafon, który dość niedawno kupiłam zostaje, bo jest to główne źródło światła w pokoju. Wiem, że wygląda dość mizernie na tym zdjęciu, ale w rzeczywistości nie rzuca się bardzo w oczy. Może kiedyś pomyśle o jego wymianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankaban 12.09.2015 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Dzisiaj zawisły na ścianie półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kazziorowy 14.09.2015 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 całkiem ładnie, chociaż jak dla mnie za ciemna kanapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klemres 22.09.2015 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Ja nie lubię takich mdłych, pastelowych kolorów. Meble też jasne i ściany też takie mdłe... Dla mnie to jakies takie bez wyrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankaban 30.12.2015 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Może wiecie, gdzie mogłabym kupić taki obraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 01.01.2016 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Dzisiaj zawisły na ścianie półki [ATTACH=CONFIG]330467[/ATTACH] Mnie najbardziej w tym salonie rzuca się w oczy ten stół i krzesła rodem z wiejskiej/prowansalskiej kuchni. No nijak to tu pasuje :/ Ale fajnie, że próbujesz, poszukujesz, zmieniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankaban 02.01.2016 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Mnie najbardziej w tym salonie rzuca się w oczy ten stół i krzesła rodem z wiejskiej/prowansalskiej kuchni. No nijak to tu pasuje :/ Ale fajnie, że próbujesz, poszukujesz, zmieniasz Ten stół i krzesła są jak najbardziej do wymiany. Asizo, a jaki zaproponowałabyś pasujący do dalonu stół i krzesła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 04.01.2016 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Ten stół i krzesła są jak najbardziej do wymiany. Asizo, a jaki zaproponowałabyś pasujący do dalonu stół i krzesła? Ankaban , zaraz o stole, ale teraz przyszło mi do głowy, ze tę komódkę pod półkami mogłabyś zastpić regałem Kallas (białym, z 4 przegródkami) z koszami Branas (w kolorze naturalnym). Kosze fajnie grałyby się z podłogą i stworzyło by się pewne nawiązanie, bo teraz ta drewniana podłoga taka "samotna" w tym salonie. I ona jedynie jest taka ciepła i naturalna - kosze byłby kolejnym takim elementem. Myślę, ze fajnie by to razem zagrało. Co do stołu i krzeseł. Hmm, mnie ciągle bardziej pasuje to ustawienie, które miałaś na początku, czyli stół na ścianie naprzeciwko okna, bo w tym ustawieniu jakoś kłócą się dwie funkcje tego salonu. A jeszcze jak dojdzie stolik przed sofa, to, moim zdaniem, zrobi się gęsto. Tak mi sie widzi Twój kącik jadalny w salonie: Stół w kolorze naturalnego drewna i eamesy białe. A stolik w kaciku wypoczynkowym może taki? Ikea Rissna. http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/rissna-stolik-bezowy__0367772_PE549603_S4.JPG Edytowane 4 Stycznia 2016 przez asizo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 12.01.2016 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Z tego, co zrozumiałam, ankaban ma dość ograniczony budżet. Ale powolutku robi się naprawdę przyjemnie! Dla jednych bez wyrazu, mdło. Dla innych, w tym dla mnie, w stosunku do tego, co było - świetnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ankaban 01.05.2016 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 (edytowane) Trochę się zmieniło... Dziękuję Wszystkim za podpowiedzi i sugestie! Edytowane 1 Maja 2016 przez ankaban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts