mirela99 28.07.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Mam drzwi Reno-Door. Ogólnie jestem z nich zadowolona ale ...Jak są duże opady i deszcz leje mi po drzwiach (przy wiatrze szczególnie) to do środka leci mi woda. Nie jest tego dużo, ale jednak. Z tego co oglądałam, to chyba wina uszczelki ( w jednym miejscu cieknie). Czy ktoś miał taki problem ? Czy to kwestia regulacji drzwi może ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADPA1 27.07.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Witam my od 2011 jesesmy niestty posiadaczami drzwi reno door titan metalic. po zimie tak jak u panstwa drzwi nam przymarzaly szron na zamku. mamy elektrozaczep i zgadza sie lekki przeciag drzwi sie otwieraja. zmienillismy wkladke w drzwiach drzwi przy zamykaniu i otwieraniu trzeba docisnac do siebie 3 mieisace temu wymienili nam na zupelnie nowe drzwi. oczywiscie tez zle nie da sie ich wyregulowac sa szpary przy uszczelkach. sprawe zglosilismy juz do cntali przyjechal uprzejmy pan z hormann i powiedzial ze dziwi sie ze tyle czekalismy aby dostac nowe drzwi . dzisiaj dostalismy meila ze w poniedzialek po raz drugi wymienia nam na nowe . niestety my musimy ponosic koszta obrobki drzwi zdecydowalismy sie aby sprawa zajal sie rzecznik praw konsumnta nie chcemy juz nowych drzwi mamy ich juz dosc chcemy zwrot duzych pieniedzy za szajs jaki produkuja na polske. odradzam w 100% te drzwi!!!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts